Strona główna › Działy › Czarna lista › Kunegunda
Witam wszsytkich czytajacych.
Chcialbym wrzucic na czarna liste jedna osobe. Czlowiek o nicku: "kunegunda".
Tak o Tobie pisze cwaniaku. Dziwie sie ze jeszcze nikt Ci nie dal bana albo ostrzezenia chociazby za obrazliwy dla wszyskich uzytkownikow avatar. Swiadczy on z pewnosci o Tobie, a takze o ludzich w ktorych kregu sie obracasz. Kto to wogole jest Twoj syn? Nie zdzwilbym sie. Opanuj sie czlowieku i pomysl trzy razy zanim cokolwiek napiszesz. Bo ludzie czytajacy to forum maja Cie juz serdecznie dosyc. Twoje odpowiedzi ani nikgo juz nie bawia, ani nie denerwuja wiec po prostu daj sobie siana. Jesli sie nudzisz zainstaluj sobie gadu-gadu i powysylaj ludziom reklamy.
Bo to jak odpisujesz – naprawde nie swiecisz przykladem, ani pomoca. Wprowadzasz tylko zamet i obrzydzenie. Teraz tylko bede siedzial i czekal az odpiszesz cos bardzo zabawnego i kreatywnego na ten post. Juz nie moge sie doczekac. Jezeli ktokolwiek uwaza ze mam racje niech wpisze sie pod tym postem. —————–A moze wreszcie pozbedziemy sie najwiekszego prostka w Leeds. ——————
I sluchaj Kunia – pokaz chociaz raz, udowodnij nam i nie pisz nic wiecej. Zwlaszcza pod tym postem. Wyzywam Cie jesli cos odpiszesz…..potwierdzisz tylko to co ja napisalem. Watpie zeby ktokolwiek doczekal sie "przepraszam" od Ciebie. A juz napewno watpie zebys zmienil ten avatar. Uwazam ze admnistratorzy tego forum juz dawno powinni zareagowac w tej sprawie. Po prostu daj juz z tym spokoj.
Ile masz lat? Jestes dorosly? Pamietam jak w podstawowce ludzie zachowywali sie tak jak Ty. Ktos napisal jedno a za chwile jakis baran dopisal cos idiotycznego …. skoncz z tym albo bedziesz baranem do konca zycia ktory nigdy nie wyjdzie z podstawowki.
Wyzywam Cie napisz cos jeszcze glupiego. WYZYWAM. Albo dorosnij…. czy juz za pozno?
kundzia jakies ozywienie tu wprowadza 🙂
doczekalem sie swojej ankiety 😆 😆
jak mowilem wczesnie musisz poczytac forum sam moge zaglosowac na to aby mnie zbanowac 😆 😆 😆
ja jestem na tym zdjeciu 😆 😆
oczywiscie nie wiesz zapewne gdzie ono bylo zrobione 😆 😆 a ni nie masz bladego pojecia jaka historyjka temu towazyszy 😆 😆 😆
ale to inny temat.
O rany ale fajny jestes z tym wyzywam cie 😆 😆
kundzia jakies ozywienie tu wprowadza 🙂
To sie jeszcze da ozywic to forum ????
potym jak wylogowali sie ci z ktorymi mozna bylo jeszcze sie posprzeczac albo poprowadzic jakas rozmowe, forum opanowuja ludzie ktorzy chca by im pomagac uzalac sie nad nimi, bo ktos ich wyciulal albo nie moga znalesc pracy (czytaj 0% znajomosci angielskiego)
ty kunygunda ,a myslisz ze po co jest takie forum aby sie poradzic ,doradzic ,cos dowiedziec a nie sie kłócic albo komus jechac jak szukasz takich wrazen to zmien strone i nie zachowuj sie jak małolat,choć wydaje mi sie ze nim jestes
Mysle ze powinienes zadac sobie zasadnicze pytanie " Po co ja tutaj jestem ?"
Ludzie piszac na forum oczekuja odpowiedzi KONKRETNYCH a nie typu "[b:b66b12c394]google nie boli[/b:b66b12c394]" nie pomyslales o tym ze ktos moze nie jest tek rozgarniety, obeznany zeby wertowac angielskie strony w poszukiwaniu informacji.
Kazdego denerwuja posty pod tytulem : potrzebny polski dentysta, prawnik, dermatolog czy kominiarz.
nie pomyslales o tym ze ktos moze nie jest tek rozgarniety
Musisz uwazac bo ciebie rowniez dopisza do ankiety 😆
Choc z drugiej strony rowniez zastanawiam sie dlaczego ci pytajacy nie uzywaja rozum aby smemu poglebic soja wiedze i czeos sie dowiedziec.
Zato potrafia sie nastroszyc jak tylko im sie to wytknie.
Co do inteligencji koledzy to jest dlugi temat, i raczej niema go co tu poruszac bo "filozofow" jest tu pelno a poplecznikow jeszcze wiecej.
[b:72ce687ca2]Jezeli zadaje pytanie to rowniez udzielam informacjii jakie juz posiadle z prostej przyczyny aby nie dublowac tego co wiem, i aby ulatwic innym komunikacje ze mna[/b:72ce687ca2] Ale chyba zrobienie czegos takiego pokazalo by czy mam cos w glowie czy pustke ktora chcilbym wypelnic, choc zapewne z przyswojeniem bedzie trudniej.
Jezeli znam troche jezyka kraju w ktorym przebywam na 70% pytan tu zadanych otrzymam informacje w odpowiednim urzedzie. Jesli nie mozesz sie tam udc i jak buszmen klikac palcem w kartke na ktorej jest napisane w TWOIM jezyku ze jestes jelop i potrzebujesz pomocy tlumacza (TWOIM – polskim czeskim rumunskim, arabskim itp.)
no kunegunda po prostu się nie nadajesz tu poziom tu jest tak wysoki ze daj spokój. myślę że powinno się wprowadzić pewne ograniczenia i powinni zostać tu tylko ludzie którzy potrafią zadać pytanie w rodzaju- czy mogę odebrać w angli zasiłek pośmiertny za osobę mieszkającą w Polsce 😆 😆
Mam pytanie do tych ktorych denerwuja roznorakie pytania czy prosby o porady.
Jestem w Uk krotki okres czasu i nie wiem wszystkiego o roznych sprawach ktore wiedza osoby mieszkajace tutaj znacznie dluzej.
Wiec zatem gdzie powinnam sie udac z prosba o wyjasnienie nowicjuszce kilku spraw??? 😯
Czy te forum nie jest po to by sie czegos dowiedziec na interesujacy nas temat? 😯
Nie mam tu na mysli polskiej recepty czy czegos innego bardziej obsurdalnego tylko typowe sprawy zwiazane z tutajszym zyciem.
Wiec zatem gdzie powinnam sie udac z prosba o wyjasnienie nowicjuszce kilku spraw??? 😯
Czy te forum nie jest po to by sie czegos dowiedziec na interesujacy nas temat? 😯
Nie mam tu na mysli polskiej recepty czy czegos innego bardziej obsurdalnego tylko typowe sprawy zwiazane z tutajszym zyciem.
Alez oczywiscie, ze to forum jest po to, miedzy innymi, zeby informowac o sprawach zwiazanych z zyciem tutaj. Skoro jestes nowa i wiele rzeczy jest dla Ciebie niejasne, jest tu opcja 'szukaj’ gdzie po wpisaniu hasla, ktore Ciebie interesuje na pewno wyrzuci Ci calkiem sporo postow. Mozesz czytac po pare dziennie do poduszki na przyklad 😉
ja mam pytanie do noicjuszy.
A oczym wy mysleliscie jadac tu?
Dlaczego nie przygotowaliscie sie do wyjazdu?
Jest pelno instytucji w polsce ktore udziela ci informacji prawie na kazdy temat ktory sie tu przewija.
I jeszcze jedno
Dajmy nato ze spedzilem 6 lat nad tym aby nauczyc sie jezyka po kilka godzin dziennie aby wyszukac odpowiedzi na rozne pytania, tak wiec poswiecilem swoj czas pieniadze i teraz male pytanko co mna ma kierowac aby wszyskie odpowiedzi podac ci na tacy???
Wiedzialam ze wsrod odpowiedzi znajda sie jakies opryskliwe
Kunegunda a znaczy cos dla Ciebie ludzka zyczliwosc???
sadzac po Twoich wypowiedziach to nie…
swoja droga jka nie chcesz nikomu pomagac czy podawac jakikolwiek info to tego nie rob bo nikt Ci nie karze!!
tak bedzie lepiej niz Twoje niezbyt mile 3grosze…
Dziekuje Indra
to nie podawaj jak nie chcesz,a nie glupio komentujesz .nikogo nie obchodzi ze ty wiesz ale nie powiesz.
nie ma nic gorszego niz jakis pryskiliwy i glupi komentarz do zapytania o jakas sprawe o ktorej nie mamy wystarczajacej wiedzy…
i to wlasnie jest typowe dla polakow nie pomozesz i nie podasz wszytkiego co wiesz BO TAK.
Ty buraku i gnoju jak mozesz, w polsce to wszytko daja nam na tacy a ty przyjechales tu i nie bedziesz nic dla nas robil???
moze nie znamy angielskego i niemamy zamiaru sprobowac na wlasna reke oraz dla wlasnej wiedzy dowiedziec sie czegos ale to nie twoj bizne buraku lepiej juz zamilcz albo nam pomagaj !!!!
Tak to sa wlasnie osoby od ktorych jestem mniej inteligentny 😉
Bo przeciez mozna uzywac muzgu tylko poto aby nam sie czaszka nie zapadla prawda?
Za chwile osoba ktora wypytywala o jakies pierdy bedzie pisac pan janusz mnie oszukal, polska agencja naslala na mnie cyganow, samochod mi sie zepsol (ma juz 500 lat ale jeszcze jezdzi) nie znacie polskiego mechanika?, mechanik zrobil mnie w jajo, potrzebuje polskiego lekarza bo nieumiem wytlumaczyc angielsko jezycznemu co mi dolega (polski jest leprzy bo mnie zrozumie) i osoby na forum znam sie na hydraulice, it , wszystkim na temat benefitow, profesjonalnie robie zdjecia, maluje sciany i naprawim smochody. No jak ja mam sie porownywac z takimi osobami ktorzy znajac sie na tylu rzeczach.