Strona główna › Działy › Finanse › SZYBKA POZYCZKA W UK
Czesc wszystkim czy wie ktos moze gdzie w leeds mozna dostac szybka pozyczke kwota jaka by mnie interesowala to 300 funtow….jestem w angli nie caly rok i w moim banku (HSBC) nie chca narazie mi dac nawet karty kredytowej…bo nie jestem tutaj rok a chcialabym wziasc taka pozyczke jeszcze przed swietami!! 🙁 prosze jesli ktos sie orientuje to niech napisze z gory dziekuje pozdrawiam
PROVIDENT 😆
http://www.providentpersonalcredit.com/
przykład pożyczki
Loan amount: £300, 57 weekly repayments of £9
Total amount payable £513. Typical 189.2% APR
PROVIDENT 😆
http://www.providentpersonalcredit.com/
przykład pożyczki
Loan amount: £300, 57 weekly repayments of £9
Total amount payable £513. Typical 189.2% APR
…no cos Ty chcesz truskawke w maliny wpuscic !!! 😉
dzieki wam…wiem ze provident to najgorsza rzecz jaka moze byc ale ja naprawde potrzebuje tych 300f ❗
to 300 czy 400 http://www.leeds.pl/forum/viewtopic.php?t=7398 ?? zdecyduj sie moze za dwa dni bedzie 500 😈
.jestem w angli nie caly rok i w moim banku (HSBC) nie chca narazie mi dac nawet karty kredytowej…bo nie jestem
popros o overdraft, 300 napewno dostaniesz jak masz nienaganne prowadzone konto od kilku miescy….
a jeszcze a propos Providenta – rozumiem Wasze obawy przed korzystaniem z ich usług, bo ja sama takie miałam, zanim wzięłam u nich pożyczkę. Nie wiem, co prawda jak funkcjonuje Provident w Anglii, bo ja pożyczałam jeszcze w Polsce, ale muszę przyznać, że to solidna firma, a na ich stronie dokładnie opisane są wszystkie warunki pożyczki. Radzę tylko na początku skorzystać z kalkulatora pożyczki na ich stronie (domyślam się, że jest jakiś brytyjski odpowiednik), bo odsetki faktycznie mogą być zaskoczeniem :/ Polecam opcję przelewem, jest o wiele tańsza niż gotówka. Tak czy inaczej, Provident jest dobrym wyjściem na sytuacje awaryjne, więc jeśli ktoś się w takiej znajdzie, to przynajmniej może mieć pewność że to porządna firma. Ale im zrobiłam reklamę, hehhee (niezamierzenie!) 😉 Pozdrawiam i życzę powodzenia! 🙂
Example: Loan amount: £300
50 weekly repayments of £10.50
Total amount payable £525
Typical 254.5% APR
lub tak
Loan example £2,500, 24 monthly repayments of £184.72*, total amount payable: £4,433.28
Typical APR 72.9%
….nie naprawde super oprocentowanie 😉
Example: Loan amount: £300
50 weekly repayments of £10.50
Total amount payable £525
Typical 254.5% APR
lub tak
Loan example £2,500, 24 monthly repayments of £184.72*, total amount payable: £4,433.28Typical APR 72.9%
….nie naprawde super oprocentowanie 😉
A ja mialam obiekcje przy 17% 😆 😆 😆
a ogladasz telewizje mowie tu o czywiscie o angielsko jezycznej, malo to fir sie tam reklamuje ? provident przy nich to pestka z 275% APR ostatnio widzialem 2490%APR ale dawali 20% upustu przy pierwszej pozyczce
Tez widzialam te reklamy… najwyzsza jaka widzialam to chyba pomiedzy 2700% i 2800%… ja pier… 😐
Znizka 25% przy jakims tam kodzie z reklamy…
Ludzie ale to są pożyczki na tylko 31dni, więc to nie jest majątek a grosze.
APR wydaje się wysoki dlatego, że jest on liczony w ujęciu rocznym. Jeśli pożyczyłbyś £100 i płacił £25 miesięcznie odsetek to wiadomo,że wyszłoby to bardzo drogo. Szybka pożyczka przez internet udzielana jest zazwyczaj na maksymalnie 31 dni, porównywanie jej więc do kredytu spłacanego przez rok lub dwa nie ma większego sensu. Niemniej jednak zobowiązani jesteśmy przez przepisy prawne więc Representative 1734% APR Representative example: Borrow £50 for 30 days. The total charge for credit is £14.75. Interest is fixed at a rate of £14.75 per £50 loan. The Total Repayable is £64.75.
Porównywanie tego do innych produktów finansowych ma mniej wiecej taki sens jak porównywanie wynajecia samochodu na miesiąc z rachunkiem za taksówkę którą wynajęlibyśmy na miesiąc. Istotne jest jedno – w większości przypadków opłata za pożyczkę wynosi £25 za każde pożyczone na miesiąc £100. TO NAPRAWDĘ NIE JEST DUŻO
Jak ktoś szuka pożyczek ONLINE TO POLECAM http://szybkapozyczkawuk.blogspot.co.uk/