Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Gundis
    Participant

Gdzie najlepiej zglosic sie na przeglad aby za duzo nie wydac?

Pabloo
    Członek

przeglad kosztuje wszedzie +- tyle samo, czyli ok £40.
    Roznica jest wtedy, kiedy masz cos do naprawienia i auto wymaga retestu. Niektore warsztaty nie kasuja za retest jesli naprawa jest zrobiona u nich, inne kasuja jesli retest jest nastepnego dnia (ok £10-20), jeszcze inne maja jeszcze inne zasady, np. w zaleznosci, czy przeglad jest z serwisem itp.

nie prawda ze tyle samo.Ja zaplacilem 30 funtow a takze widzialem za 35. pozdrawiam

efkolaia
    Participant

tak pewnie dlatego pablo napisal +- (plus minus)

kunegunda
    Participant

do cyganow penie ci jakies ksero walna na kolanie

kadwa
    Participant

na kolanie?? oni maja wlasne matryce i caly potrzebny sprzecior 🙂

cichy_hy
    Participant

Naprawdę kosztuje tylko 40f ja słyszałem że 100f jestem na jurto umówiony i zaczynam się zastanawiać czy ktoś nie chce mnie przyciąć na kasę?

Dzieju
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    cichy_hy wrote:

Naprawdę kosztuje tylko 40f ja słyszałem że 100f jestem na jurto umówiony i zaczynam się zastanawiać czy ktoś nie chce mnie przyciąć na kasę?

Sam MOT 40 funtow, ale wiadamo zawsze moga sie od czegos przyczepic, mozesz to wtedy zrobic u nich lub wrocic w ciagu 5-7 dni zaleznie od warsztatu.
    tylko ze wtedy zaplacisz ok 10 f za retest (zazwyczaj), choc tez nie wszedzie, niektore zaklady oferuja retest za free.

Pabloo
    Członek

£100 to pewnie cena za full service, czyli mot + wymiana oleju + costamcostam

Gundis
    Participant

Jestem po przegladzie, wszystko gralo, placilem £50.

rm23
    Członek

kolego gdzie robiles mot? jakis fajny warsztat nie szukaja problemow ? dzieks

gines73
    Participant
    One-eyed Tommy
    Członek

z mojego doswiadczenia to ci powiem jak jezdzilem jeszcze swoim starym 'trupkiem’ to pierwsze co koles sprawdzal to kola i blachy na nadkolach. oczywiscie motu nie przeszlo i musialem spawac blache 😀 pozatym to trupek wg anglika nadawal sie do dalszej jazdy 😉

czepiaja sie jeszcze do hamulcow tzn klocki, ale jak jeszcze trzymaja cos to przejdzie

GAWEL
    Participant

Moj samochod serwisuje w Kwik-fit MOT zrobilem tez u nich .
    Jestem zadowolony z jakosci ich uslug!

http://www.kwik-fit.com/mot-testing-and-servicing.asp

hrv
    Participant

Zrobilem mota na harehills, bedac tam podczas przegladu.Sprawdzali wszystko, ale w mojej hondzinie wszystko gra ,wiec nic nie doplacalem.
    Japonczyk w koncu 😀

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.