Strona główna Działy Hobby ciasta na swieta

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Nieaktywny

Witam Was wszystkich mam pytanko czy ktos z was wie gdzie moge zamowic ciasta na swieta(wiem ze sa w polskich sklepach)ale moze jeszcze ktos moze upiec dla mnie bo ja niestety jestem beztalencie 😳 kulinarne prosze o jakies odpowiedzi z gory dziekuje

ig?a_Bdg
    Participant

najlepiej jedz na leeds city market tam jest polskie stoisko i oni pieką na zamówienie ciasta jakie tylko sobie wybierzesz!!! 😛

sivamk
    Członek

witaj:)
    Moja znajoma piecze ciasta na zamowienie:) jest cukiernikiem, w uk rowniez pracuje w zawodzie. Napisz czy jestes zainteresowana to podam Tobie na privie numer telefonu. Wydaje mi sie ze bedzie taniej niz na Leeds markecie:) Pozdrowionka

nierja
    Członek

Dla mnie tez prosze telefon… 🙂

bloodlette
    Participant

A macie jakies sprawdzone przepisy na tradycyjne, typowo polskie swiateczne ciasta?
    U mnie w domu to chyba tylko makowiec i sernik byly z tych tradycyjnych, reszta to takie bardziej udziwnione, bo nie sadze zeby np. snicers albo tarta kajmakowa tkwily bardzo gleboko w polskiej kulturze 😉

ToRuNiAk
    Członek

je tez poprosze o telefon

Anonim
    Nieaktywny

To poprosze ten numer bo napewno zadzwonie dzieki

pauli
    Członek

witam, poprosze o ten nr a napewno zadzwonie:)

sebaLEEDS
    Członek

ja takze jestem zainteresowana numerem tel do tej osoby poprosze i z gory dziekuje

tasior
    Członek

Na markecie to maja wszystko 200% drozsze!! A znajoma pewnie sie ucieszy jak tyle osob u niej zamowi ciasta! Super, ze ktos umie i lubi piec! Ja tez poprosze o namiaru!

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.