Strona główna Działy Hyde Park Wracac czy nie jak tak to kiedy??

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy

Kto z was kiedy na stale wraca juz do polski?? albo kto ile jeszcze chce zostac w Angli??

Dzieju
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    thomasmanchester wrote:

Kto z was kiedy na stale wraca juz do polski?? albo kto ile jeszcze chce zostac w Angli??

a gdzie 3 opcja – kto chce zostac w Anglii?? 😉

xxmitaxx
    Członek

1. nigdy
    2. ze 70 lat jak wczesniej nie umre

pozdrawiam

Samuraj
    Członek

Ja wracam w nastepnym roku w sierpniu 😀 ……

Chata_morgana
    Participant

Zostaje na stale poki co…

Malgon
    Participant

Ja wciaz twierdze,ze przyjechalismy na 3 lata, a potem wracamy ….
    (jestesmy juz 4 😆 )
    Chcialoby sie wrocic, ale niebardzo jest jak ..

ToRuNiAk
    Członek

ja przyjechalem na wakacje, a mminely juz 3 lata 😀 i napewno beda kolejne 3

GAWEL
    Participant

Mialem pobyc pare miesiecy i wrocic ….
    i tak zrobilem zlecialo zaledwie 55 m-cy

…a wracac 😯 a jest po co 😉

gillian79
    Participant

Ja tez przyjechalam na ok 2 lata a minely juz prawie 4 i jakos niespecjalnie chce mi sie wracac do kraju 🙂

ela1981
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Malgon wrote:

Ja wciaz twierdze,ze przyjechalismy na 3 lata, a potem wracamy ….
    (jestesmy juz 4 😆 )
    Chcialoby sie wrocic, ale niebardzo jest jak ..

he, he znam kilka takich osob, ktore tak samo mowia, jeszcze 3 lata przy kazdym spotkaniu…………….
    my nie wracamy, moze na pozne lata, naprawde pozne, ale wtedy podejrzewam, ze juz napewno nie bedzie mi sie nawet chcialo i nie bedzie do kogo, biorac pod uwage, ze syn ulozy sobie zycie tutaj

Anonim
    Gość

no i racja…
    Do tego polskiego syfu nie ma po co wracać…
    Szkoda tylko że coraz więcej Marianów, Stefanów itp tu do Anglii przyjeżdża a potem taki Anglik jeden z drugim sobie o nas opinię wyrabiają…
    Ale zawsze to lepiej tu niż w Polsce:)

i taki mały offtop:
    znacie może jakiś kraj gdzie wogóle nie ma Polaków i ciapatych?:)

Pozdrawiam

madlena1978
    Participant

Planuje zostać tutaj jeszcze jakieś 2 lata…
    Nigdy nie myslałam żeby zostać tu na stałe. Dla mnie to kraj, w którym nie chciałabym żeby wychowywały się moje dzieci. Za duża mieszanka kulturowa… 🙂

Mabrothax
    Participant

shaolin1 wrote:

no i racja…
    Szkoda tylko że coraz więcej Marianów, Stefanów itp tu do Anglii przyjeżdża a potem taki Anglik jeden z drugim sobie o nas opinię wyrabiają…

i taki mały offtop:

Ja wrócilem kilka miesięcy temu i jakoś nie mam negatywnych odczuć z tego powodu… owszem widziałem wczoraj na ulicy puszkę po piwie ale wielkim syfem bym tego nie nazwał 🙄
    Rzucilem okiem na forum… tak chyba z sentymentu, i widzę, że ludzie odzeszli, przybyli nowi ale uprzedzenia jak zawsze… znajdą wyznawców.

A i odpowiedź na mały offtop: recepta na kraj marzeń – rewolwer .38 cala, 1500 zł. nabój o kalibrze .38 cala, 5 zł. Efekt, bezcenny. 🙄

IinnI
    Participant

Zycie mnie nauczylo ze plany planami, a co ma sie stac to i tak sie stanie, wiec nie zawracam sobie glowy wyznaczaniem jakiejkolwiek daty ewentualnego powrotu. Jesli takowy kiedykolwiek nastapi to raczej w wieku emerytalnym (jak dozyje daj Boze), bo i nic mnie specjalnie poki co "ku Ojczyznie" nie ciagnie – zwlaszcza jak czytam posty takiego shaolina czy takiej madleny i uswiadamiam sobie ze 'tam’ wciaz dominuje mentalnosc ktora oni w tak radosny i nieskrepowany sposob reprezentuja na forum…

Samuraj
    Członek

shaolin1 wrote:

no i racja…

i taki mały offtop:

Pozdrawiam

Nie pluj tak na wlasna ojczyzne Shaolin!!!
    Skoro nie masz po co wracac to Twoj problem czy to wybor,
    ale miej troche szacunku do miejsca w ktorym sie urodziles i wychowales.
    Co do tych Marianow i Stefanow to nie przesadzaj, wielu Brytyjczykow ma nizszy poziom od nich, a juz napewno gorsza opinie maja niektore nasze rodaczki…..

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.