Strona główna Działy Babski kącik mamusie z middleton

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 46)
  • Autor
    Wpisy
    kwiatuszki
    Participant

throstle terrace, lane czy road kazda z tych ulic jest bardzo blisko 🙂

motylek )*(
    Członek

Lane 😉 no wlasnie wiem, ze blisko i bardzo mnie to cieszy 😉 poza tym wydaje mi sie, ze widze Twoje osiedle z okna ale nie jestem pewna, czy to akurat ta ulica ;-))) bylo by super …. Jak myslisz ?

kwiatuszki
    Participant

ja widze z okna domy z throstle terrace ale twoja tez jest blisko jakies 7 minut drogi pieszo. No jasne ze byloby super by dzieciaczki mogly sie pobawic no i mamusie porozmawiac 🙂

motylek )*(
    Członek

no wiec jakies propozycje ? bo ja Twojej ulicy nie kojarze jeszce za bardzo w takim razie ale super, ze tak bliziutko siebie mieszkamy i ciesze sie, ze sie odezwalas kwiatuszki, wiesz ? 😉 Pozdrawiam….

kwiatuszki
    Participant

hmm.. zapraszam do siebie, ale jesli nie kojarzysz tej ulicy, to moze jakies spotkanko na neutralnym gruncie, a pozniej jakas kawka u mnie. co ty na to?

motylek )*(
    Członek

Kwiatuszki, ja jak najbardziej, z mila checia ;-)) Middletonu jeszcze az tak dobrze nie znam, dlatego wolala bym nie bladzic … raz spotkamy sie np w polowie drogi, a potem mysle, ze bedzie juz z górki 😉 A Ty w weekend wieczorami pracujesz czy moze na inna zmiane ? bo jutro juz czwartek, wiec nie chciala bym Ci zawracac glowy …. 😉 Ja jutro do soboty pracuje, wiec mój dzien tez troszke inaczej wtedy wyglada, niz taki w którym wiem, ze do pracy nie ide 😉 Kwiatuszki a powiedz mi jesli mozesz ile masz lat 😉 ? chociaz pewnie i tak sie okaze, ze jestem starsza – hihihi ;-)) Pozdrowionka ….

kwiatuszki
    Participant

ja pracuje sobota- niedziela, ale wsumie od piatku do niedzieli raczej mam czas zarezerwowany dla rodzinki, a pozostale dni jestesmy z Lenka we dwie wiec czasu mamy do woli. Ja jestem rocznik ’83, a ty jaki? daj znac kiedy ci pasuje to sie spotkamy 🙂

justynab
    Participant

czesc dziewczyny, fajnie ze mieszkacie tak blisko siebie. i tak sobie skojarzylam ze znam was osobiscie:) mieszkam dalej niz wy od siebie , ale tez i niedaleko. Motylku ty wiesz ze to ja:)
    a teraz zagadga dla Kwiatuszki, zgdnij kto. nasze corcie maja tak samo na imie.
    jak co piszcie na priva.
    fajnie z mieszkacie tak bliziutko

kwiatuszki
    Participant

hehe wiem wiem. no ty troszke dalej od nas mieszkasz, no ale spacerki dobrze robia 😀

justynab
    Participant

super, no to Kwiatuszki lap Motylka po drodze i zapraszam do mnie z gorki bedzie:)

kwiatuszki
    Participant

no dla mnie nie ma problemu a co na to motylek? tylko dokladnie to nie wiem gdzie mieszkasz

justynab
    Participant

przesle ci namiary na priva, jak zimno autobusem 2 z gorki:)

kwiatuszki
    Participant

a oco chodzi z tym priva bo ja tutaj swieza

motylek )*(
    Członek

Hehe Justyna ale zbieg okolicznosci 🙂 Juz Ci mówilam, ze na detektywa powinnas isc :-))) Kwiatuszki – no ja tez weekendy mam zdecydowanie zarezerwowane dla rodzinki, chociaz pracuje ale w tygodniu tak samo jak Ty jestem wolna i sama z córeczka, takze staram sie jaKos jej organizowac wolny czas :-)) sobie zreszta równiez, chociaz mozliwosci nie mam az tylu jakie miala bym w Polsce – wiadomo :-)) A ten PRIV o który pytalas to po prostu wyslanie prywatnej wiadomosci poprzez forum, dzieki której juz nikt nas nie podczytuje, bo piszemy tylko pomiedzy soba 🙂 Masz moze GG ? jesli tak to moze tam bedzie lepiej jak sie dogadamy, co do spotkania – jak myslisz >? Pozdrawiam. Justyna – Ciebie równiez pozdrawiam …. :-))

motylek )*(
    Członek

Ach, zapomnialam – ja jestem rocznik 78 ;/;/;/ no ale jak mnie zobaczysz to pewnie, bedziesz sadzila ze mam mniej lat, bo wszyscy mi to mówia ( jestem mloda duchem po prostu – hihih ) No ale metryki nie zmienie :-))

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 46)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.