Strona główna Działy Babski kącik mamusie z middleton

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 31)
  • Autor
    Wpisy
    adriana
    Participant

Mamusie co tu taka cisza wiosna za pasem moze zaczniemy jakies spacerki 😀

filipek
    Participant

tylko na priv im nie pisz bo cale zycie bedziesz dreptac samotnie 😀

adriana
    Participant

filipek…
    ty chyba chcesz naprawde pospacerować

filipek
    Participant

dzieki za zaproszenie ale nie jestem z Leeds,pozatym ca malzonek na to?I Netka moglaby byc zazdrosna.Tak tylko Ci dobra rade dalem. 😀

adriana
    Participant

to nie było zaproszenie i dzieki za dobre rady

motylek )*(
    Członek

Witam. Ponawiam temat zwiazany z poszukiwaniem mam z dzielnicy MIDDLETON :-)) Jesli po takim dlugim czasie jednak znalazlo sie wiecej mamus z dzieciaczkami i nie tylko, to czekam na odzew ! Ja teraz wlasnie mieszkam na Middletonie, wiec jakies spotkanko zapoznawcze mile widziane 🙂 Pozdrawiam serdecznie.

kwiatuszki
    Participant

Witam! Mieszkam na Middletonie i z mila checia poznam mamy ze swoimi pociechami. Mam 14 miesieczna corcie, ktora szuka kontaktu z dziecmi. Prosze o kontakt. Pozdrawiam

motylek )*(
    Członek

Hej kwiatuszki 😉 fajnie, ze sie ktos odezwal wreszcie 😉 Powiedz mi w jakiej czesci Middletonu mieszkasz, bo jest on wieeelki jak Beeston 😉 Pozdrawiam . ja równiez mam córeczke ale prawie 3 letnia 😉

kwiatuszki
    Participant

hej 😀 super, ze ktos sie odezwal, bo zwariuje siedzac sama z corcia, a tymbardziej jak jest tak ponuro na dworze. mieszkamy niedaleko koncowego "2" na w miare nowym osiedlu.

motylek )*(
    Członek

To mieszkasz gdzies w okolicach Middleton Park Avenue ? tam gdzie dwójka jezdzi ?

kwiatuszki
    Participant

Tak nie do konca ale mam blisko do koncowego dwojki, nie wiem czy tobie cos mowi ulica markington place? a ty w jakim rejonie mieszkasz? moze sie spotkamy w tygodniu? bo w weekendy pracuje.

motylek )*(
    Członek

no nie mówi mi zbyt wiele ale jutro zerkne na mapke i zorientuje sie w temacie – a spotkanko… jesli nie bylo by daleko, to w tygodniu, przy dobrej pogodzie – jak najbardziej… Ja tez pracuje w weekendy ;-)) I wlasnie w piatek sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy i ze moja córcia bedzie miala rodzenstwo ;):):) pozdrawiam/////

kwiatuszki
    Participant

ooo to super 😀 moje gratulacje

motylek )*(
    Członek

dziekuje bardzo 😉 a Ty kojarzysz ulice Throstle ?

kwiatuszki
    Participant

throstle terrace, lane czy road kazda z tych ulic jest bardzo blisko 🙂

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 31)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.