Strona główna Działy Babski kącik mamusie z middleton

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    filipek
    Participant

przepraszam dziewczyny ,zachowalem sie jak typowy podgatunek 😳

justynab
    Participant

no odrazu lepiej widac ze prawdziwy mezczyzna bo potrafi przepraszac 😆

adriana
    Participant

ok rada na przyszłosc- nie walcz z kobietami bo jestes na straconej pozycji- he he

motylek )*(
    Członek

dokładnie …. ale ok. – powiedzmy, że obiecujesz poprawę filipek 😆

filipek
    Participant

ok,ok ale moze juz wroccie do umawiania sie na te wasze spacerki,moze sie tez z wami kiedys wybiore i bedziecie mogly mnie wprowadzic na wlasciwe tory 😯

motylek )*(
    Członek

Ojjj…. chyba byś nie chciał 😯 – mogło by się to źle skończyc, więc przemyśl to dokładnie < bo ja akurat należę do grona brunetek – przykro mi, że Cię rozczarowałam 😈 >

filipek
    Participant

a masz jakas fotke i ile masz lat oraz zainteresowania,moze dam ci szanse.

adriana
    Participant

filipek a ty tym razem ksiazke chcesz napisac a i rada druga kobiet o wiek sie nie pyta …..

motylek )*(
    Członek

filipek, chciałam Ci powiedziec, że byc może dasz mi szansę, jak twierdzisz ale tak się akurat składa, że ja Ci tej szansy nie dam, więc …. daruj sobie kolego, bo mnie nie tak łatwo zdobyc 😆

filipek
    Participant

nawet jak Ci powiem ze jestem brunetem i mam ciemna karnacje od solarium?bardzo ciemna!?

motylek )*(
    Członek

NAWET …. a tak wogóle, to co Ty się tak na mnie akurat uparłeś ? Przecież dookoła masz wiele innych kobiet …. więc , ??

filipek
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    motylek wrote:

NAWET …. a tak wogóle, to co Ty się tak na mnie akurat uparłeś ? Przecież dookoła masz wiele innych kobiet …. więc , ??

serce nie wybiera

motylek )*(
    Członek

serce ? Co Ty znowu wymyśliłeś ? 😯 Jakie serce ? Przecież mnie nie znasz i napewno nie poznasz ! Szkoda Twojego czasu – naprawde 😉

motylek )*(
    Członek

Cześc 😳 dziewczyny- co tu tak cicho się zrobiło ? Pozdrawiam

kasia dembowska
    Participant

Hej;;a może w Seacroft mieszkaja mamcie ,,mam dwójkę brzdąców a nikogo tutaj jeszcze nie poznalismy 😀 😀

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.