Strona główna Działy Babski kącik mamusie z middleton

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    anna26
    Participant

Witam wszystkich .Bardzo chętnie poznam mamy z okolic MIDDLETON LEEDS mam 3 letnią córeczkę która szuka towarzystwa do wspólnych zabaw i spacerków
    Pozdrawiam
    Ania & Julia

adriana
    Participant

WITAM MAM NA IMIE ADRIANA I TEZ MAM CÓRECZKE KTÓRA NIEDAWNO RAZEM Z NAMI ZAMIESZKALA NA TYM SAMYM OSIEDLU DLATEGO PROSZE O KONTAKT MAMA KORNELKI 😀

motylek )*(
    Członek

Cześc. Ja akurat nie jestem z dzielnicy Middleton ale z Beestonu, więc można powiedziec, że to po drodze – też mam córeczkę, która za kilka dni kończy roczek 🙂 Pozdrawiam

adriana
    Participant

super ze ktos narescie odpisal ja wyslalam tobie wiadomosc na pw
    dadal jednak czekam na kolejne mamy chetne do wspolnych spotkan

motylek )*(
    Członek

ok, zaraz sprawdzę…. Pozdrawiam 😉

motylek )*(
    Członek

Adriana – niestety nic od Ciebie nie dostałam na pw, bo przed chwilą sprawdzałam swoją pocztę 😉 Pozdrawiam ….

adriana
    Participant

kurcze wysle jeszcze raz

motylek )*(
    Członek

ok już sprawdzam 😉

motylek )*(
    Członek

jakąś wiadomośc dostałam ale jest to powiadomienie o odpowiedzi w śledzonym przeze mnie temacie …. Byc może ja coś źle robie ? Rozumiem, że pw od Ciebie muszę sprawdzic poprzez swojego maila, tak ?

adriana
    Participant

na gorze na czerwonym pasku jest ikonka wiadomosci kliknij ja i powinna pojawic sie twoja skrzynka oczywiscie na forum leeds

adriana
    Participant

oczywiscie daj mi znac jak juz zobaczysz do mnie wiadomosci od innych dochodza i sprawdzalam wiadomosc wyslana zostala tez do ciebie
    jest to na gorze pisze zukaj,uzytkownicy,grupy,profil i wiadomosci
    jak cos bedzie nie tak to daj mi swojego emaila to tam wysle
    jeszcze raz pozdrawiam i daj znac

motylek )*(
    Członek

mam i już dawno odpisałam Ci na pw 😉 Pozdrawiam

filipek
    Participant

ale wytlumacz koleznace teraz gdzie ma szukac tej wiadomosci,dwie bladynki internautki?

justynab
    Participant

a co ty sie czepiasz jak to nie bylo do ciebie, oze nie kazdy obyty na forum, nikt cie o komentarz nie prosil

motylek )*(
    Członek

Jeśli chodzi o ścisłośc, to nie wiem, czy wiesz ale każde forum jest inne i nie zawsze prywatną wiadomośc odczytuje się właśnie w taki sposób – a zresztą każdy ma tu swoje sprawy , więc się nie wtrącaj z łaski swojej i przejdź na inny temat forum. Pozdrawiam 🙄 😀

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.