Strona główna Działy Hyde Park Fajne miejsca na Armley Według was?

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Baggins
    Participant

kolo ruskiego sklepu na przystanku autobusowym jest wiele imprez nastoletnich palantow z Polski

Asix
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Baggins wrote:

kolo ruskiego sklepu na przystanku autobusowym jest wiele imprez nastoletnich palantow z Polski

lol… kulturka 😉

ToRuNiAk
    Członek

moze armley leisure centre. Silownia, basen, squash dobry sposob na relaks po pracy

ela1981
    Participant

jak silownia to juz lepszy Virgin, pol mili dalej, ale przynajmniej w babelkach czy lazni mozna polezec 8)

bonn
    Participant

swojego czasu robilem czesto domowki u siebie na armley. jak jacys chetni na przyszlosc to pm prosze 🙂

ewelin
    Participant

od centrum w strone brooklands na skrzyzowaniu w prawo – taki bialy dom – tam sa co weekend jakis dyskoteki z duzo iloscia murzynow 😛
    nie bylam tam, ale jak muzyke, ktora tam slysze jest cool (black music). Niedaleko Armley jest Kino Vue (jakies 20min na pieszo) 😉

Baggins
    Participant

To juz kirstall, ale niedaleko owszem – w sumie zalezy z ktorej czesci Armley, ja teraz mieszkam na Grange i juz mi dalej :). no jak virgien i vue to i kregielnia sie klania. no i park dobry na grilla lub piwko po prostu, albo pile, sa boiska duze, zajete czasem przez ciapatych krykietowcow

ewelin
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Baggins wrote:

To juz kirstall, ale niedaleko owszem – w sumie zalezy z ktorej czesci Armley, ja teraz mieszkam na Grange i juz mi dalej :). no jak virgien i vue to i kregielnia sie klania. no i park dobry na grilla lub piwko po prostu, albo pile, sa boiska duze, zajete czasem przez ciapatych krykietowcow

heheten park i tak juz zostal przejety przez polakow 😆 zapomnielismy jeszcze opieknym kanale, ktor prowadzi prosto do Liverpoolu lub centrum Leeds…
    Gdzie jest Armley Grange ❓

Baggins
    Participant

okolice za KFC w strone Pudsey
    http://maps.google.co.uk/maps?hl=en&tab=wl

ewelin
    Participant

oh to tak jak ja 😛 noo dobra to jest jakies 30min do kirkstall na skróty 😛

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.