Strona główna › Działy › Czarna lista › Praca
I jeszcze jedna sytuacja…nie dawno wywalili polaka i polke poniewaz wyszli 3minuty przed czasem,a polak byl naprawde bardzo dobrym pracownikiem nigdy nie mial bledu,zawsze pracowal dokladnie a mimo to go wywalili oni nie patrza na prace czlowieka tylko jak im podpadniesz to "NARA".Ci co pakuja zapisuja bledy tym co pikuja i najwiecej bledow maja PAKOLE i MURZYNY ale im nikt nic nie powie…to jest dyskryminacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wy jestescie nie normalni???czy co????autobus to tez problem bo jedzie sie nim godzine w jedna strone i godzine w druga strone jesli to dla was nie problem wstawac o 5 rano zeby na 8 dojechac do pracy a potem skonczyc o 17 a w domu byc ok 20 to spoko wasza sprawa!!!!!
mozna sobie poszukac pracy gdzies blizej 🙂
i jezdzic rowerem 🙂
I jeszcze jedna sytuacja…nie dawno wywalili polaka i polke poniewaz wyszli 3minuty przed czasem,a polak byl naprawde bardzo dobrym pracownikiem nigdy nie mial bledu,zawsze pracowal dokladnie a mimo to go wywalili oni nie patrza na prace czlowieka tylko jak im podpadniesz to "NARA".Ci co pakuja zapisuja bledy tym co pikuja i najwiecej bledow maja PAKOLE i MURZYNY ale im nikt nic nie powie…to jest dyskryminacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
z tego bagna jedynie przez edukacje sie wyrwiesz wiec idz do jakiejs szkoly bo bedziesz pikowac do konca zycia
tylko akurat wtedy nie bylo czegos blizej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ok wy wszyscy jestescie tacy cwani wiec nie musicie komentowac tego co ja pisze.Ja tylko napisalam wam jak tam jest a raczej jak tam sie porobilo…Bo na poczatku bylo spoko a teraz…???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tylko akurat wtedy nie bylo czegos blizej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to moze teraz jest cos blizej ???
Wy jestescie nie normalni???czy co????autobus to tez problem bo jedzie sie nim godzine w jedna strone i godzine w druga strone jesli to dla was nie problem wstawac o 5 rano zeby na 8 dojechac do pracy a potem skonczyc o 17 a w domu byc ok 20 to spoko wasza sprawa!!!!!
Czemu nie kupisz sobie samochodu, nie sa drogie, albo sie nie przeprowadzisz, wnioskuje z tego co piszesz, ze nie posiadasz tu wlasnego domu, wiec w czym problem ??
nie martw sie, masz racje, a poza tym to nie twoja wina, tylko tego, KtO CIE ZMUSZA do robienia tego 🙄
nikita1905 wrote:Wy jestescie nie normalni???czy co????autobus to tez problem bo jedzie sie nim godzine w jedna strone i godzine w druga strone jesli to dla was nie problem wstawac o 5 rano zeby na 8 dojechac do pracy a potem skonczyc o 17 a w domu byc ok 20 to spoko wasza sprawa!!!!!
nie martw sie, masz racje, a poza tym to nie twoja wina, tylko tego, KtO CIE ZMUSZA do robienia tego :roll:[/quote]
elka moze i jest tryche normalna.. ale reszta to raczej 'czy co’ 😛
🙄 autobus jak autobus bestia bez sumienia! 😯 ale ja bym jeszcze dodał że bardzo często pada deszcz i wogóle pogoda tam jakaś nie ciekawa…
😉
godzine autobusem? co ja mam powiedziec jak jade 10? 😀
No tak, trzeba by bylo first’a wciagnac na czarna liste, bo smie takie autobusy wysylac, co to godzine jada!A fe!
A tak serio.Na litosc boska, jezeli nie pasuje wam dlugosc dojazdu to:
A) zrezygnujcie z pracy, skoro i tak tylko pejoratywnie sie o niej wypowiadacie. Prace podejmuje sie z wyboru a nie z przymusu (pomijam tutaj wszelkiej masci zbrodnicze obozy pracy,pojawiajace sie w histori tego swiata).
B)Kupcie sobie samochod-bedzie szybciej choc moze niekoniecznie taniej
C)Zorganizujcie wspolny transport jezeli w danym miejscu pracuje wiecej niz 1 osoba z waszego grona.Tak!!!BEDZIE TANIEJ!
D)transport alternatywny-pociag?
Zeby dojsc do takich konkluzji nie trzeba byc geniuszem, ba!moze nawet nie trzeba byc normalnym!?
Reca, noga i ucha opadaja jak takie historyje czytam i cisnie sie pare niecenzuralych okreslen na usta.
Moj ty smutku, tak sie teraz w tej robocie porobilo…to rzucta to w ciorta!Na co taka robota, w ktorej wiezienny terror panuje?
I prosze mi tu nie wypisywac, ze innej nie ma, bo jest.Czy lepsza?Zawsze jest lepsza alternatywa, pytanie tylko, czy umie sie z niej skorzystac a nastepnie sprostac wyzwaniu!!!
PAKOLE i MURZYNY- to tez jest dyskryminacja takze zasad jezyka polskiego!
tak co ta edukacja czasem moze.
moze sktucic czas dojazdu dopracy
moze ograniczyc twoj kontakt z innymi ludzmi dostaniesz swoje biuro i zadem murzyn, ciapaty, zolty czy inny kolorowy ci nie bedzie zawadzal
moze dac ci samochud sluzbowy i nie bedziesz musial jechac godzine do pracy smierdzacym autobusem
ale chyba najwazniejsze moze nauczyc cie jezyka kraju w ktorym przebywasz i znajdziesz sobie godziwa prace
no tak , praca jak każda inna – nie chcesz to nie pracujesz 🙂 , nic na sile, my tam pracujemy ( 3 dziewczyny) i sie dobrze czujemy , nie jest to praca naszych marzen ,ale coz – trzeba za cos zyc – a Team Leaderzy maja takie obowiazki i musze sie z nich wywiazywac ( chociaz czasem przeginaja -FAKT ! ) , ale sami ludzie tez przeginaja – czyli sie opierd…ja , no to tyle ,
zawsze mozna isc do Troya albo do Danielsa 🙂 buhahahaaa :))