Strona główna › Działy › Czarna lista › Praca
Hej:)Jesli zaproponuja wam prace w Capicie w Wheterby od razu wam odradzam,zalezy tylko z jakiej agencji.Jesli z javelina to nie idzcie poniewaz Teamleaderem jest polaczek ktory wszystkie rozumy pozjadal a nawet nie jest na kontrakcie.On donosi na pracownikow ktorych nie lubi.Ma kumpla ktorego wysyla do innych zeby wysluchal co mowia na niego lub czy pracuja a nie stoja.A po za tym w Capicie placa za donoszenie na innych pracownikow.Nie mozna tam rozmawiac,smiac sie itp.Praca za najnizsza krajowa,dojazd w jedna str.autobusem FIRST prawie godz a powrot autobusem ARRIVA druga godz z tym ze w centrum Leeds na busstation jest sie dopiero przed 19a praca konczy sie o 17.Wymyslili targety ktorych prawie nikt nie wyrabia.Sa 3 przerwy 2-15sto min platne i 30min bezplatna i tylko na duzej przerwie mozna isc zapalic czyli o 12.30lub 13.00 a praca zaczyna sie od 8.00.To chyba tyle na temat tej pracy.Pozdrawiam:):) 😀
a co z tym wszystkim ma wspólnego autobus??? 😯
a co z tym wszystkim ma wspólnego autobus??? 😯
no jak to co?
długo jedzie:D
jest brudny:P i wogóle:D
Oczywiście "od razu wam odradzam":) hehe
PS.no i bilet drogi:P
A tak poza tematem to chyba bardziej na "Czarnej Liscie" się coś odradza niż w tym dziale 🙄 😯
a jakis wyrok sadowy na poparcie powyzszego ?
lepiej tam nie pracowac???
ojej aj juz wybieralem sie do agencji 😥 😥 😥
no i ten autobus, myslalem ze limuzyne podstawiaja a tu taki zawod 😥
wogole to od kiedy trzeba samemu dojechac do pracy !!!!!
myslalem ze na rekach zanisa lub jak wyzej lime podstawia.
poprostu sie zalamalem
ja rownierz teraz nie wiem co mam robic a mialo byc tak slodko 🙁 (buhahaha)
przepraszam bardzo ale moj partner pracowal w capicie w huddersfiled nie wiem czy o ta sama chodzi, bylo to przez agenje 3way solution, prca biurowa i bynajmniej nie za minimalna krajowa…jak dostaniesz kontrakt to masz miedzy11-13 na godz, a przez agencje mial cos okolo 8 i jakos nie odczul dziwnego zachowania ani nic w tym stylu…wiec takie pisanie moj kolega pracowal to nie jest wiarygodne…moze to kolega sie tam nie sprawdzil i tak wam gada zeby sie nie wydalo i nikt tam nie szedl…co do dojazdow to co ma z tym wspolnego agenjca i firma??
pisanie moj kolega pracowal to nie jest wiarygodne…
przepraszam bardzo ale moj partner pracowal
a to jest ❓
no wlasnie kolega zawsze prawde powie, a maz ….roznie to bywa 😉 😆
widzisz Anka13 nawet Reddbull ta teorie skromnie popiera 😉 😉
Anka13 wrote:pisanie moj kolega pracowal to nie jest wiarygodne…
a to jest ❓ :mrgreen:[/quote]
wyjatek potwierdza regule 🙂
Reddbull wrote:Anka13 wrote:pisanie moj kolega pracowal to nie jest wiarygodne…
a to jest ❓ :mrgreen:[/quote]
wyjatek potwierdza regule :)[/quote]
wydaje mi sie ze jest to bardziej wiarygodne niz okreslenie kolega, bo jesli mowa o tej firmie to naprawde wcale taka nie jest, poznalam osobiscie ludzi ktorzy tam pracuja na pernament w czasie gdy moj partner tam pracowal, i to od nich wiem jakie sa stawki godzinowe jak zatrudni cie na stale itp…ludzie mili, sympatyczni i z niektorymi mam kontakt do tej pory i nie okreslilabym ich mianem podpierdalaczy…slowem nie wspomnieli ze takie cos sie tam dzije.
Moj partner tam juz nie pracuje ale agencja mu otwarcie z samego pocztku powiedzila ze to praca tlko na 1miesiac bo jakis projekt wykanczja…
roznie bywa z anglikami i z polakami pewnie tez. mialem stycznosc z roznymi ludzmi i naprawde trafiaja sie spoko anglicy. bywaja tez tacy 'na poczatku’ super mili i w ogole, a jak tylko podpadniesz lub zrobisz cos 'nie tak’ wg nich to juz odrazu kablowanie/obgadywanie do managera 😆
nie chce sie tutaj zalic ale to co pisza wcale nie musi byc sciema – ja jestem w stanie w touwierzyc gdyby kilka osob mialo podobna opinie o tej firmie.
Autorowi tego posta chodzi chyba raczej o Capite w Wetherby.
Wnioskuje to po stwierdzeniu, że Javelin wysyła tam ludzi.
🙄
[quote:45726ec5bd]Hej:)Jesli zaproponuja wam prace [b:45726ec5bd]w Capicie w Wheterby [/b:45726ec5bd]od razu wam odradzam,zalezy tylko z jakiej agencji.Jesli z javelina to nie idzcie(…)[/quote]
[quote:45726ec5bd]przepraszam bardzo ale moj partner pracowal [b:45726ec5bd]w capicie w huddersfiled [/b:45726ec5bd][u:45726ec5bd]nie wiem czy o ta sama chodzi[/u:45726ec5bd], bylo to przez agenje 3way solution(…)[/quote]
[quote:45726ec5bd]Autorowi tego posta chodzi chyba raczej o Capite w Wetherby.
Wnioskuje to po stwierdzeniu, że Javelin wysyła tam ludzi.
[/quote]
Mysle ze moze to kandydowac na dobry dowcip
Wy jestescie nie normalni???czy co????autobus to tez problem bo jedzie sie nim godzine w jedna strone i godzine w druga strone jesli to dla was nie problem wstawac o 5 rano zeby na 8 dojechac do pracy a potem skonczyc o 17 a w domu byc ok 20 to spoko wasza sprawa!!!!!