Strona główna › Działy › Finanse › Bilety lotnicze
ja kupilem na poczatku czerwca
sprawdz KLM i BA wiem ze sa tansze niz ryanair w tym momencie
a co to za linie?? co oznaczaja tkaie skroty?? czy tak sie nazywaja linie lotnicze???
google, zwykle wymiata przy takich pytaniach.
Ja kupilam bilet w sierpniu do Poznania z wizzair’a. Kosztowal mnie 137 funtow. Lece jednak juz 13.12, powrot 27.12 do Doncaster Sheffield. 🙂
nikt nie będzie wyprzedawał miejsc w listopadzie, bo chętnych na odwiedzenie Polski w okresie świąt jest więcej niż miejsc w samolotach, cena może tylko wzrosnąć;
bilety na święta kupuje się w maju – czerwcu – wtedy można oblecieć za 100-150 f
a co to za linie?? co oznaczaja tkaie skroty?? czy tak sie nazywaja linie lotnicze???
klm-Koninklijke Luchtvaart Maatschappij holenderskie linie lotnicze
ba-british airways
nikt nie będzie wyprzedawał miejsc w listopadzie, bo chętnych na odwiedzenie Polski w okresie świąt jest więcej niż miejsc w samolotach, cena może tylko wzrosnąć;
bilety na święta kupuje się w maju – czerwcu – wtedy można oblecieć za 100-150 f
wydaje mi sie, ze przy obecnej sytuacji bardzo ryzykowne jest kupowanie biletow z takim wyprzedzeniem… Moja dziewczyna chciala kupic bilet na swieta z poczatkiem wrzesnia. Ceny znosne… Chcielismy leciec na swieta do jej rodziny tj. z Doncaster do Wroclawia. Zaproponowalem zeby sie wstrzymala… pare dni pozniej trasy juz nie bylo 😀
wlasnie co to za skroty ja znalazlem nastepny !!!!!!
LOT
coraz wiecej jakis machlojkowatych firm sie zaczyna krecic w powietrzu !!!!
bolek wrote:nikt nie będzie wyprzedawał miejsc w listopadzie, bo chętnych na odwiedzenie Polski w okresie świąt jest więcej niż miejsc w samolotach, cena może tylko wzrosnąć;
wydaje mi sie, ze przy obecnej sytuacji bardzo ryzykowne jest kupowanie biletow z takim wyprzedzeniem… Moja dziewczyna chciala kupic bilet na swieta z poczatkiem wrzesnia. Ceny znosne… Chcielismy leciec na swieta do jej rodziny tj. z Doncaster do Wroclawia. Zaproponowalem zeby sie wstrzymala… pare dni pozniej trasy juz nie bylo :D[/quote]
nie ma zadnego problemu z oddaniem takich pieniedzy, jesli to byl wizzair to nic by sie nie stalo,moglbys zmienic trase na inne lotnisko np poznan bez zadnych dodatkowych kosztow, lub zwrot pieniedzy.
wlasnie co to za skroty ja znalazlem nastepny !!!!!!
LOT
coraz wiecej jakis machlojkowatych firm sie zaczyna krecic w powietrzu !!!!
jak to nie wiesz? LOT to oznacza no… Latamy Odrzutowcami Tupolewa 😆 😉 a tak na serio to odkad zawiesili połaczenia z Leeds B. do Krakowa(jet2) to odrazu mi tesknota za Polska i swietami przeszla 8)
Polecam placic kredytowka, w wypadku jakichkolwiek problemow z pieniedzmi to bank bedzie sie martwil nie ty (jak w przypadku debetowki).
Polecam placic kredytowka, w wypadku jakichkolwiek problemow z pieniedzmi to bank bedzie sie martwil nie ty (jak w przypadku debetowki).
btw. Wiem, ze z tematem ma to niewiele wspolnego ale depozyty tez najlepiej placic kredytowka… Bron Boze gotowka:P
ciekawe czym niedlugo bedziemy latac hmmmm…. jak pokolei linie bankrutuja albo zawieszaja polaczenia. Jak pamietam to rok temu pelno blyo polaczen z polska i to sporo lin lotniczych oferowaly swoje uslugi jak pamietam byl SKy europe czeska linia do krAKOWA central wings z manchesteru do Wawy i krakowa. a teraz co pozostlao?? do krakowa tlyko lata Ryanair i Easy jet z tych tani lini. Zastanawiam sie jak bedzie dalej albo czy powstana jakies nowe linie.
to juz nie sa tanie linie 🙂
to juz nie sa tanie linie 🙂
sa ale tylko w tzw martwych okresach…np miesiac temu za bite na ten weekend co teraz byl zaplacilismy dla 2 osob L80 z Doncaster-Sheffield do Gdanska…wiec nie uwazam tego za drozyzne:)
my na swieta jedziemy autem…duzo taniej wychodzi a i rodzine sie po drodze w germanii odwiedzi:)
2 lata temu lecielismy samolotem to bilety juz we wrzesniu bukowalismy, poznije znajomy te same daty i trase bukowal w grudniu to zaplacil jakies L400 wiecej…wiec nie spadly…