Strona główna Działy Hobby pytanie o wybor netu

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    frugocb
    Participant

byle nie t mobile to najwieksze g….. jakie znam

chomik
    Participant

ja mam mobile vodafone ale tutaj o szybkosci nawet nie masz co marzyc, przydaje sie jak potrzebujesz net poza domem. Przejzyj oferte O2 z line broadband, wygladaja nie najgorzej ale niewiem czy oni potrzebuja BT – chyba bedziesz musial sie w nia zaopatrzyc 🙁

kark012
    Participant

siemka. Ja do tej pory mialem cos takiego. Kupilem sobie karte 3-jki doladowalem za 10 pounds i wykupilem sobie pakiet za 5 pounds(tam masz cos takiego jak PLANET3 i tam sie to wykupuje) tylko musisz miec telefon z 3G (pakietowa transmisja danych) podlaczasz do kompa i smiga. Co prawda nie jest jakas zawrotna predkosc ale zawsze cos. powodzenia

kunegunda
    Participant

ja mam t mobile i jest ok poza domem. do innych pirdul mam inny

bolek
    Participant

używałem kiedyś karty sim pre-paid z t-mobile i działało spoko , 1 funt za dzień internetu, miło się zdziwiłem, gdy okazało się, że zżera dalej 1 funta dziennie, gdy kożystam z neta w roamingu – Francja, Polska.

w komórce mam o2 nielimitowany i działa spoko

a tak naprawdę to moim zdaniem najlepszy net mobile to oczywiście nielimitowany w najlepszej cenie i takiego szukaj , problemy z brakiem zasięgu/ niekorzystną lokalizacją można częściowo rozwiązać anteną zewnętrzną, ale jako, że moduły dostępowe usb nie mają możliwości podpięcia anteny to rozwiązaniem może być jakąś karta sim+komórka do której możesz podpiąć antenę np. samochodową

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.