Strona główna Działy Hyde Park Sposoby na telemarketerow

Wyświetlanych postów: 2 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    7sisters
    Participant

Kiedys do pracy zadzwonil facet sprzedajacy wino. Odebral moj szef (anglik z Lancashire z dosc mocnym lokalnym akcentem):

'Sorry, we are all muslims over here’

Po drodze z pracy przechodze przez centrum miasta gdzie stoja zwykle ludzie zbierajacy na jakiegos rodzaju szczytny cel. Sa totalnie niewyzbyci: potrafia biec za ofiara nie przerywajac inwokacji. Kiedy mnie zaczepiaja zatrzymuje sie i udajac zaklopotanie mowie po polsku:

'Bardzo mi przykro ale w ogole nie mowie po angielsku’

kunegunda
    Participant

jesli odbieram i po drugiej stronie znajduje sie pan ciemniejszego koloru i strasznie zaciaga w nieznanym mi jezku odpowiadam:
    kebab nie dziekuje, nienie nie slyszalem o waszej promocji na kebab znowu do nie dzwonicie z tym kebabem czlowiek raz zamowi i caly czas ma jesc kebab (zaznaczm ze w miedzy czasie pan stara mi sie wytlumaczyc o co mu biega) przewaznie szybko sie poddaja.

jak mnie zaczepiaja na ulicy zbierajacy na datki dla dzieci w pakistanowie albo podobnym uraowanym glosem mowie ze swietni bardzo chetnie dozuce kilka groszy na budowe kosciola katolickiego dla biednych dzieci, i prosze czy nie moglby ze mna ukleknac i o to pomodlic sie do boga

a zawsze dobra odpowidz do islamisty 🙂 jest taka

nie przejmuj sie jezus i tak cie kocha

Wyświetlanych postów: 2 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.