Strona główna Działy Hyde Park do tych co pluja na emigrantow

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    cayuga
    Participant

hehe
    koles ma styl… to trzeba przyznac 🙂

slanting_eye
    Członek

to dzieki Nam Emigrantom wasze BEZROBOTNE zony dostaly ZASZCZYTNE posady na kasach w hipermarketach

to najlepszy tekst 🙂

cayuga
    Participant

Wy pewnie tez byscie tu przyjechali ale TYLKO z mamusia zeby mial kto wycierac pupcie i zwisajace z nosa gile.

To o gilach tez dobre 🙂

Anonim
    Gość

hmm jestem pod wrazeniem literackiej inwencji tworczej tego kolesia. Momentami naprawde szlo sie nie zle usmiac z niektorych frazesow i generalnie gosciu ma racje, tyle tylko ze w odniesieniu do obecnej rzeczywistosci juz takie koloryzowanie tej calej Polskiej emigracji w UK wobec obecnej dobrej sytuacji w Polsce nie jest juz takie WoW!!! Jest jednak wciąz faktem ,iz miliardy funtow i euro z zachodu docieraly i wciąz docierają tam gdzie sa najbardziej potrzebne,czyli poszczegolnych gospodarstw domowych i one nakręcily ten gospodarczy młynek w Polsce

Uxbridge
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    slanting_eye wrote:

to dzieki Nam Emigrantom wasze BEZROBOTNE zony dostaly ZASZCZYTNE posady na kasach w hipermarketach

to najlepszy tekst 🙂

I to dzięki nam, emigrantom nasze kobiety/faceci zostawieni w kraju umilają wam czas 🙂
    Chociaż musimy przyznac, że z kolei dzięki wam one/oni się nie nudzą.

Reddbull
    Członek

heheh tez czytalem ten koment na onecie i nawet chcialem go wkleic… ale slanting mnie ubiegl 😛

slanting_eye
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Reddbull wrote:

heheh tez czytalem ten koment na onecie i nawet chcialem go wkleic… ale slanting mnie ubiegl 😛

ja jestem szybszy niz swiatlo 🙂

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.