Strona główna › Działy › Hyde Park › lotnisko
czytam te twoje posty i z podziwu wyjsc nie moge. Nawiazujac do postu ”dobry start” dam ci rade – naucz sie korzystac z internetu w stopniu podstawowym jak znajdywanie: lotow do Leeds, czy w poblize, a tym bardziej znalezienie odleglosci.
na pytanie jaka jest odleglosc od Doncaster do Leeds odpowiadam – 348mil, wiesz ile to mila?
na pytanie jaka jest odleglosc od Doncaster do Leeds odpowiadam – 348mil, wiesz ile to mila?
oj cos dluuuuuuuuugie te twoje mile 😆
Baggins wrote:na pytanie jaka jest odleglosc od Doncaster do Leeds odpowiadam – 348mil, wiesz ile to mila?
oj cos dluuuuuuuuugie te twoje mile :lol:[/quote]
….przez liverpool 🙂
[quote:ac00a71ae4]oj cos dluuuuuuuuugie te twoje mile [/quote]
raczej krotkie – dlatego tak duzo :).
tego typu pytania to sa dobre jak siedzisz z kims w knajpie, a nie na necie (bo podejzewam ze z czytaniem mapy tez moze byc krucho)
45 minut samochodem ,,przewoznicy z ogloszen leeds.pl przewioza cie za 30 funi ,musisz sie tylko skontaktowac z nimi telefony sa podane,jesli lecisz z katowic to polecalbym raczej poleciec z krakowa do leeds-bradford airport ,a stamtad mozesz dojechac autobusem do miasta,pozdro-aha linia jet2
niestety kiedys mialem przyjemnosc czekac 12 godzin na polaczenie z Leeds,wiec ciekawie nie bylo ,moze teraz sie cos zmienilo?
przyklad z tego piatku: lecialam z leeds do amsterdamu, lot mialam na 18…i sobie wylecialam o 22 🙄 no ale na szczescie knajpy sa..uprzedzam pytanie forumowiczow, nie na****lam sie i nie narobiolam wstydu naszej nacji
45 minut samochodem ,,przewoznicy z ogloszen leeds.pl przewioza cie za 30 funi ,musisz sie tylko skontaktowac z nimi telefony sa podane,jesli lecisz z katowic to polecalbym raczej poleciec z krakowa do leeds-bradford airport ,a stamtad mozesz dojechac autobusem do miasta,pozdro-aha linia jet2
Z Doncaster czy Liverpool to 50F.
ja piernicze to po co jest to forum jak wszysto sobie moge znaleźć w niecie! Nie chce wam sie pisać to po co forum? masakra, no dzięki za pomoc..
P.S. nie nie wiem ile to mila, dla Twojej wiadomości w Polsce obowiązują kilometry, dzięki za pomoc!
dziecko,ale nie mowimy o polsce 🙂
ja piernicze to po co jest to forum jak wszysto sobie moge znaleźć w niecie! Nie chce wam sie pisać to po co forum? masakra, no dzięki za pomoc..
P.S. nie nie wiem ile to mila, dla Twojej wiadomości w Polsce obowiązują kilometry, dzięki za pomoc!
no cóż niektorzy swoje frustracje dotyczace nieumiejętności poruszania sie po necie wyladowywuja na nas biedych forumowiczach .
Gina a mieszkasz w Polsce, czy tutaj? Jeśli mieszkasz tutaj, to raczej powinnaś już słyszec o tym,że w leeds jest lotnisko… noo chyba, że chciałas tylko jakis temat wrzucic na forum 😉 temat jest, dyskusja trwa – nie ma się co denerwować 😉
O wlasnie musze dostac sie na Leeds/Bradford w czwartek rano. Zawiezie mnie ktos??? 😆 😆 😆
ps. Zeby nie bylo, ze nie przeszukalam neta i wyczerpalam wszsytkich mozliwosci:
– znajmomi w pracy
– autobus jedzie za wczesnie + ciezka walizka i daleko do przystanku od domu
– pociag nie jedzie w tamta strone
– powoz konny za wolny
– taxi za drogo (20f w jedna strone), sprawdzilam tez te z leeds.pl ogloszenia 😉
– parking na lotnisku kosztuje tyle samo co taxi (40f za tydzien)
I co tu zrobic??? 😕 😕 😕
Mnie taryfa zawiozla po 6 rano za £15. Jak Ci pasuje, moge Ci dac na nich namiar, to zadzwonisz i sie zapytasz. Chociaz….ja jechalam z centrum, wiec moze dlatego wyszlo £5.00 mniej.
Mnie taryfa zawiozla po 6 rano za £15. Jak Ci pasuje, moge Ci dac na nich namiar, to zadzwonisz i sie zapytasz. Chociaz….ja jechalam z centrum, wiec moze dlatego wyszlo £5.00 mniej.
Jasne daj namiary…ja musze tam byc na 7am.
Ode mnie w sumie jest blizej do lotniska niz z centrum…bo to polnocne leeds.
Cheeky to to pojedziesz wcześniejszym autobusem i wypijesz sobie kawke z widokiem na odlatujące samoloty 😛 o której masz ten samolot ❓