Strona główna Działy Hyde Park lotnisko

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 46)
  • Autor
    Wpisy
    Baggins
    Participant

czytam te twoje posty i z podziwu wyjsc nie moge. Nawiazujac do postu ”dobry start” dam ci rade – naucz sie korzystac z internetu w stopniu podstawowym jak znajdywanie: lotow do Leeds, czy w poblize, a tym bardziej znalezienie odleglosci.
    na pytanie jaka jest odleglosc od Doncaster do Leeds odpowiadam – 348mil, wiesz ile to mila?

ela1981
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Baggins wrote:

na pytanie jaka jest odleglosc od Doncaster do Leeds odpowiadam – 348mil, wiesz ile to mila?

oj cos dluuuuuuuuugie te twoje mile 😆

slanting_eye
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

ela1981 wrote:

Baggins wrote:

oj cos dluuuuuuuuugie te twoje mile :lol:[/quote]

….przez liverpool 🙂

Baggins
    Participant

[quote:ac00a71ae4]oj cos dluuuuuuuuugie te twoje mile [/quote]
    raczej krotkie – dlatego tak duzo :).
    tego typu pytania to sa dobre jak siedzisz z kims w knajpie, a nie na necie (bo podejzewam ze z czytaniem mapy tez moze byc krucho)

sloniu
    Członek

45 minut samochodem ,,przewoznicy z ogloszen leeds.pl przewioza cie za 30 funi ,musisz sie tylko skontaktowac z nimi telefony sa podane,jesli lecisz z katowic to polecalbym raczej poleciec z krakowa do leeds-bradford airport ,a stamtad mozesz dojechac autobusem do miasta,pozdro-aha linia jet2

sloniu wrote:

niestety kiedys mialem przyjemnosc czekac 12 godzin na polaczenie z Leeds,wiec ciekawie nie bylo ,moze teraz sie cos zmienilo?

przyklad z tego piatku: lecialam z leeds do amsterdamu, lot mialam na 18…i sobie wylecialam o 22 🙄 no ale na szczescie knajpy sa..uprzedzam pytanie forumowiczow, nie na****lam sie i nie narobiolam wstydu naszej nacji

Anonim
    Gość

sloniu wrote:

45 minut samochodem ,,przewoznicy z ogloszen leeds.pl przewioza cie za 30 funi ,musisz sie tylko skontaktowac z nimi telefony sa podane,jesli lecisz z katowic to polecalbym raczej poleciec z krakowa do leeds-bradford airport ,a stamtad mozesz dojechac autobusem do miasta,pozdro-aha linia jet2

Z Doncaster czy Liverpool to 50F.

Gina
    Participant

ja piernicze to po co jest to forum jak wszysto sobie moge znaleźć w niecie! Nie chce wam sie pisać to po co forum? masakra, no dzięki za pomoc..
    P.S. nie nie wiem ile to mila, dla Twojej wiadomości w Polsce obowiązują kilometry, dzięki za pomoc!

slanting_eye
    Członek

dziecko,ale nie mowimy o polsce 🙂

efkolaia
    Participant

Gina wrote:

ja piernicze to po co jest to forum jak wszysto sobie moge znaleźć w niecie! Nie chce wam sie pisać to po co forum? masakra, no dzięki za pomoc..
    P.S. nie nie wiem ile to mila, dla Twojej wiadomości w Polsce obowiązują kilometry, dzięki za pomoc!

no cóż niektorzy swoje frustracje dotyczace nieumiejętności poruszania sie po necie wyladowywuja na nas biedych forumowiczach .

ewelin
    Participant

Gina a mieszkasz w Polsce, czy tutaj? Jeśli mieszkasz tutaj, to raczej powinnaś już słyszec o tym,że w leeds jest lotnisko… noo chyba, że chciałas tylko jakis temat wrzucic na forum 😉 temat jest, dyskusja trwa – nie ma się co denerwować 😉

cheeky girl
    Participant

O wlasnie musze dostac sie na Leeds/Bradford w czwartek rano. Zawiezie mnie ktos??? 😆 😆 😆

ps. Zeby nie bylo, ze nie przeszukalam neta i wyczerpalam wszsytkich mozliwosci:
    – znajmomi w pracy
    – autobus jedzie za wczesnie + ciezka walizka i daleko do przystanku od domu
    – pociag nie jedzie w tamta strone
    – powoz konny za wolny
    – taxi za drogo (20f w jedna strone), sprawdzilam tez te z leeds.pl ogloszenia 😉
    – parking na lotnisku kosztuje tyle samo co taxi (40f za tydzien)

I co tu zrobic??? 😕 😕 😕

Indra
    Participant

Mnie taryfa zawiozla po 6 rano za £15. Jak Ci pasuje, moge Ci dac na nich namiar, to zadzwonisz i sie zapytasz. Chociaz….ja jechalam z centrum, wiec moze dlatego wyszlo £5.00 mniej.

cheeky girl
    Participant

Indra wrote:

Mnie taryfa zawiozla po 6 rano za £15. Jak Ci pasuje, moge Ci dac na nich namiar, to zadzwonisz i sie zapytasz. Chociaz….ja jechalam z centrum, wiec moze dlatego wyszlo £5.00 mniej.

Jasne daj namiary…ja musze tam byc na 7am.

Ode mnie w sumie jest blizej do lotniska niz z centrum…bo to polnocne leeds.

ewelin
    Participant

Cheeky to to pojedziesz wcześniejszym autobusem i wypijesz sobie kawke z widokiem na odlatujące samoloty 😛 o której masz ten samolot ❓

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 46)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.