Strona główna › Działy › Hobby › Basen w Leeds
Czy ktos sie moze orientuje szukam jakiego s fajnego basenu w Leeds. Ewentualnie ceny, adres itp.
wlasnie ostatnio znalezlismy:
http://www.leeds.gov.uk/page.aspx?pageidentifier=92E3BE57BD5C06CD80256E1A00424F70
calkiem niedawno wybudowane, czyste, ladne, a ratownik oczywiscie okazal sie polakiem.. 🙂
cena za wstep 3,40…
godziny otwarcia sa takie sobie ale jak bedziesz chcial to sobie jakos dopasujesz…
zadnych plywajacych w turbanach i z brodami – co tez jest ogromna zaleta 😀
polecam
Pamietajcie zeby nie sikac do basenu
polecam
😯
Co ich się tak boicie?
Wszy mają czy co?
(albo pchły). 😆
Przecież ponoć myją się częściej niż my! 😯 🙄 😆
polecam
w turbanach nie widzialam, ale swoja droga nie wiem, jak potrafia plywac w tych spodnicach i t-shirtach. szacun!
Siemka
Rzeczywiscie – John Charles Centre na Beestonie daje rade.
Calkiem nowy obiekt o wymiarach olimpijskich – niezly progres w porownaniu do starego basenu w centrum, na ktorym nie dosc ze smierdzialo moczem to jeszcze mial 49,5 metra zamiast 50 i mimo ze nazywal sie szumnie "international" to nie mozna bylo na nim rozgrywac zadnych powazniejszych zawodow ;-).
Kilka rzeczy ktore mnie irytuja w John Charles to:
– remont w tym miesiacu (!),
– 50tka normalnie otwarta dla ludzi tylko we wtorki i piatki po poludniu – poza tym trzeba sie gniesc na 25 metrach,
– szkolki zajmujace ponad polowe basenu – dla ludzi 'z zewnatrz’ zostaja 3, 4 tory,
– swietny basen do skokow z trampolinami, wiezami etc. – niestety mozna sobie je tylko poogladac – przez caly czas zajety przez bachory z klubow, jakis czas temu byl otwierany 'for public’ na godzine (!) kolo poludnia w jeden dzien w srodku tygodnia – teraz zamkniety na dobre ;(
Pzdr
a co tam – dodam jeszcze slowko;
zazwyczaj nie urzadzam sobie osobistych wycieczek na forach, wiem ze to nie miejsce na to i ze pewnie jestem przewrazliwiony, ale uzytkownik cayuga (on to czy ona nie wiem ?!?) mi na nerwy zadzialal.
Juz nie chodzi o sam ksenofobiczny i malostkowy tekscik o brodach i turbanach, tylko o fakt ze wyszedl od spod palcow kogos kto przedstawia sie jako "Citizen of the World" (sic!).
Wez sie drogi (droga?) cayugo zdecyduj czy jestes po stronie kosmopolityzmu czy zasciankowosci bo poki co to hipokryzja z twoich wypowiedzi bije ze hej! Albo swoje "skad?" zmien na cos bardziej adekwatnego np. "Citizen of Ciemnogrod" 😈
Chyba ze naprawde tak dlugo nie bylem na leeds.pl, ze nie zdazylem zauwazyc kiedy to szacowne 😉 forum przeksztalcilo sie w poletko, gdzie kazdy moze poprawic sobie samopoczucie jezdzac po innych nacjach. Jesli tak jest to sorx….
a co tam – dodam jeszcze slowko;
zazwyczaj nie urzadzam sobie osobistych wycieczek na forach, wiem ze to nie miejsce na to i ze pewnie jestem przewrazliwiony, ale uzytkownik cayuga (on to czy ona nie wiem ?!?) mi na nerwy zadzialal.
Juz nie chodzi o sam ksenofobiczny i malostkowy tekscik o brodach i turbanach, tylko o fakt ze wyszedl od spod palcow kogos kto przedstawia sie jako "Citizen of the World" (sic!).
Wez sie drogi (droga?) cayugo zdecyduj czy jestes po stronie kosmopolityzmu czy zasciankowosci bo poki co to hipokryzja z twoich wypowiedzi bije ze hej! Albo swoje "skad?" zmien na cos bardziej adekwatnego np. "Citizen of Ciemnogrod" 😈
Chyba ze naprawde tak dlugo nie bylem na leeds.pl, ze nie zdazylem zauwazyc kiedy to szacowne 😉 forum przeksztalcilo sie w poletko, gdzie kazdy moze poprawic sobie samopoczucie jezdzac po innych nacjach. Jesli tak jest to sorx….
moja wypowiedz miala charakter czysto informacyjny i prosze ja tak traktowac. jesli kogos urazilem to przepraszam.
IinnI nie znasz mnie wiec mnie nie oceniaj.
pozdrawiam.
"wypowiedz o charakterze czysto informacyjnym" – buhaha – dobre sobie, czyli ze informowanie sprawia ze nie jestes rasista, dobrze rozumiem?
Nie oceniam ciebie kolego, oceniam to co piszesz i stwierdzam ze to stek bzdur.
A stosujac twoje rozumowanie (’nie znasz mnie wiec mnie nie oceniaj’) – rozumiem ze jestes w posiadaniu doktoratu albo chociaz magisterki z arabistyki i swietnie orientujesz sie w ich kulturze skoro tak latwo ferujesz wobec nich oceny…
x
Please, nie róbcie znowu sądów nad ludźmi tylko dlatego, ze uzywają takich określeń, jest wielu Polaków, którzy wprost nazywają innych o wiele gorzej, więc bez przesady. O nas też miejscowi róznie mówią w końcu i nie są to sporadyczne sprawy.
Miało być o basenie, a zaraz znowu zrobi się awantura o kolory.
Po co?