Strona główna Działy Hobby gdzie, co, jak? – pytanie o siłownie w Leeds

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Lukaszleeds
    Participant

Czesc!
    Zbieram sie, z trudem, bo z trudem 🙂 ale sie zbieram do zaczecia, a raczej powrotu na silownie. Jak sie ma sytuacja silowni w Leeds?
    Napiszcie jak cos wiecie, jak macie jakies rozeznanie. Jaki sprzet, ceny, itp? Chodzi mi o cos w centrum, albo niedalekiej okolicy.
    Pozdrawiam!

Indra
    Participant
    Lukaszleeds
    Participant

Kur…, umowy, kontrakty, a jak mi sie odmieni, albo cholera wie co sie stanie to co???? Czy tu nie moze byc nic normalnie??

gudelek
    Participant

umowa troszke zobowiaze cie do cwiczen,
    jakis plus jest:)) 😀

scarface
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Lukaszleeds wrote:

Kur…, umowy, kontrakty, a jak mi sie odmieni, albo cholera wie co sie stanie to co???? Czy tu nie moze byc nic normalnie??

Jak masz problem z DD czy kontraktami to kup sobie ciezarki i pocwicz w domu czlowieczku, a nie zasmiecaj forum pierdolami!

Chata_morgana
    Participant

,,Som zes pierdola”

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Lukaszleeds wrote:

No tu normalnie to nie jest nawet dla niektórych z tych, co tu normalnie próbuja mieszkac i żyć…
    Bo ile kolejnych papierków można produkować?

Poza tym, co to znaczy "normalnie"?
    Dla Angola jego jest normalne, a to co w Polsce dla nas normalne, dla niego będzie nienormalne… 😆

P.S. Scarface, a Twoje wydziwiania i czepianie się nie wiadomo czego (ja akurat wiem czego), to nie było zaśmiecanie forum??? 😈

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.