Strona główna Działy Nauka pożyczka studencka

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Reddbull
    Członek
    Ania_*
    Participant

Hej,
    Mam pytanie odnośnie kredytu studenckiego na studia dzienne undergraduate. Wyslalam aplikacje EU8N w sierpniu i dostalam tylko odpowiedz ze aplikacja zostala przyjeta i jest w trakcie rozpatrywania. Czy ktos sie orientuje czy nie bedzie problemu przy rejestracji na uczelni jesli nie mam w reku listu ze kredyt zostal juz zatwierdzony?
    Z gory dzieki za odpowiedz 🙂

Reddbull
    Członek

nie powinnas miec zadnych problemow… Ewentualnie okaz im list, ktory dostalas i tyle.
    Ja swoja aplikacje wyslalem dopiero w listopadzie (PN1), dopiero w styczniu dostalem pieniadze i nic mi nikt nie powiedzial. Zadzwonilem tylko na uni i wyjasnilem, ze pozno zlozylem forme i nadal oczekuje odpowiedzi.

Ania_*
    Participant

Dzieki Reddbull, jak narazie nie dostalam karty studenckiej, powiedzieli ze jutro dostaniemy wiec sie okaze, ale jestem juz spokojniejsza,
    Pozdrawiam

Reddbull
    Członek

Spokojnie. Bedzie ok- zobaczysz. Na wszelki wypadek wez ze soba ten list. Zapewniam Cie, ze nie jestes jedyna 🙂

Sandgirl
    Członek

a ja np jak sie dostalam pozniej na studia i pozniej skladalam aplikacje o pozyczke, to mialam problemy, chcieli pieniadze (przynajmnniej polowe) do listopada czy jakos tak… ale w koncu sie udalo wyjasnic sprawe i dali spokoj 😉

z tym ze ja wniosek o te pozyczke wysylalam w polowie pazdziernika dopiero, wiec jak twoja zostala juz wyslana, to nie powinno byc problemu 🙂

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.