Strona główna Działy Hyde Park Mechanik samochodowy

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    kolukasz
    Participant

Hej! Szukam dobrego i uczciwego mechanika samochodowego, ktory bedzie od czasy do czasu przegladal moje autko. Czy macie namiary na cos takiego? moze jakis polski warsztat samochodowy?

kunegunda
    Participant

odsylam do innego postu tam jest koles ktory moze ci polecic jeden polski 😀 😀 😀 warsztat

kolukasz
    Participant

a ten inny post to gdzie sie znajduje? 🙂

efkolaia
    Participant

opcja szukaj . nikt ci nie poda tego na talerzu.
    co za lenistwo sie szerzy 😕

kolukasz
    Participant

Dzieki za uprzejmosc. po prostu nie widze sensu zakladania forum skoro w taki sposob wymieniacie informacje hehhe. ojj jak cudownie byc wsrod rodakow 🙄

cayuga
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kolukasz wrote:

Dzieki za uprzejmosc. po prostu nie widze sensu zakladania forum skoro w taki sposob wymieniacie informacje hehhe. ojj jak cudownie byc wsrod rodakow 🙄

a ja nie widze sensu pisania w kolko o tym samym.
    wysil sie MINIMALNIE i poczytaj.
    zwlaszcza ze najdalej tydzien temu temat byl poruszany…

Moze Cie jeszcze za raczke zaprowadzic??

kolukasz
    Participant

Gratuluje infantylnej buty. Wasze odpowiedzi sa bezcelowe. Polecam Mistrza Klawiatury dla tych co maja potrzebe bezcelowego poklikania (ref. Wasze odpowiedzi sa bezcelowe). Dziekuje Rodacy za pomoc!

jackyl
    Participant

kliknalem sobie przed sekunda na gorze 'szukaj’
    wpisalem w odpowiednie pole 'mechanik’
    kliknalem przycisk 'szukaj’
    poczekalem 0.7 sek.

pojawila sie lista topikow, z tym na czele, drugi w kolejnosci byl ten, o ktorym kundzia tu napisal (ze sobie zartowal z tym poleceniem to inna sprawa). ponizej jeszcze duzo innych zwiazanych z tematem Cie interesujacym.

zajelo mi to podejrzewam mniej czasu niz Twoja promocja mistrza klawiatury na tym forum.

ale coz, widocznie Cie to przerasta..

pozdrawiam 🙂

cayuga
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kolukasz wrote:

Gratuluje infantylnej buty. Wasze odpowiedzi sa bezcelowe. Polecam Mistrza Klawiatury dla tych co maja potrzebe bezcelowego poklikania (ref. Wasze odpowiedzi sa bezcelowe). Dziekuje Rodacy za pomoc!

Czyli rozumiem ze wciaz nie znalazles tego tematu??
    ehhh biedactwo…

7sisters
    Participant

Drogi Kolukaszu, reakcja Forumowiczow nie miala nic wspolnego z ich przynaleznoscia etniczna. Lamerstwo i brak poszanowania dla netykiety nie jest mile widziany na zadnym forum.

kolukasz
    Participant

Drogi Jackyl’u. Jak juz pewnie wejdziesz glebiej w arkana tych postow to przekonasz sie ile jest w nich informacji 'uzytecznej’. Co do przynaleznosci narodowej – Dziekuje Rodacy nie ma zwiazku z trescia postow, a raczej z tym, iz dodawane sa one przez moich Rodakow 😆

slanting_eye
    Członek

kolukasz wrote:

Dziekuje Rodacy nie ma zwiazku z trescia postow, a raczej z tym, iz dodawane sa one przez moich Rodakow 😆

ja z chin jestem

jackyl
    Participant

kolukasz wrote:

Drogi Jackyl’u. Jak juz pewnie wejdziesz glebiej w arkana tych postow to przekonasz sie ile jest w nich informacji 'uzytecznej’. Co do przynaleznosci narodowej – Dziekuje Rodacy nie ma zwiazku z trescia postow, a raczej z tym, iz dodawane sa one przez moich Rodakow 😆

wglebiles sie w kazde 'arkana’ tych postow? 😛

w uzytecznosc informacji nie wnikam poki co.. ale.. dla mnie info komu nie warto zawierzyc swego auta byloby dosc uzyteczne, dla Cie nie..? 🙂

ciekawe kogo sie spodziewales na polskim forum.. chinczykow? :P:P

rollingstone
    Członek

kolukasz wrote:

Hej! Szukam dobrego i uczciwego mechanika samochodowego, ktory bedzie od czasy do czasu przegladal moje autko. Czy macie namiary na cos takiego? moze jakis polski warsztat samochodowy?

a czym jezdzisz? jesli SAAB’em – moge ci warsztat polecic

Beti
    Participant

7 sisters

czy możesz wyjaśnić po krótce znaczenie słowa -netykieta- bo jeszcze się z nim nie spotkałam….. 😯

pozdro

sorx za zaśmiecanie tematu

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.