Strona główna Działy Dziecko Mamy z okolic Pudsey

Wyświetlanych postów: 12 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Ania0879
    Participant

witam wszystkich,

poszukuje mam dzieciaczkow z okolic Pudsey, mam 5 tygodniowa coreczke i bardzo chetnie bym poznala mlode (nie koniecznie) mamy.

pozdrawiam serdecznie

p.s. wiem na temat srodowych spotkan w Bramley, jak narazie to za dlugi spacer z Pudsey, moze gdy maluszek podrosnie.

sloneczko
    Członek

czesc ja mieszkam na Bramley, wlasnie niedaleko tego osrodka srodowych spotkan :):) bardzo chetnie poznam mamusie :):) ja mam 1.5 letniego babelka takze chetnie zawarlibysmy nowe znajomosci 🙂
    pozdrowionka

malaM
    Participant

witam my dzis bylysmy na spotkaniu w osrodku tylko szkoda ,ze procz nas byla tylko babcia z wnuczkami 🙁 Mieszkamy tez na bramley dzidzia ma 1,1 jestesmy chetne na spacer 😆 jesli nie spacer to moze byc kawa 🙂 pozdrawiamy

sloneczko
    Członek

tak sie akurat sklada ze sroda to moj jedyny dzien wolny i jakos tak wychodzi ze spimy do 10 🙂 a zanim sie wyzbieramy to juz za pozno isc gdziekolwiek 🙂 ale popoludniami jestem wolna takze spacer bardzo chetnie 🙂 pozdrowionka
    ps. moj email ewa_jamroz@yahoo.com jakby co 🙂

pauli
    Członek

Ja pisze sie na popoludniowe spacerki;)))))

madziek
    Participant

Witam:) Jestem mama 21 miesiecznej dziewczynki 🙂 mieszkamy w Gildersome czyli dosc blisko Pudsey 🙂 i tez jestesmy chertne zarowno na spacerki jak i na kawki 😉
    Czekam na wiesci na pw 🙂
    Pozdrawiam

ewa i czeslaw
    Participant

ja jestem z Pudsey, jestem tu od trzech miesięcy, tez z checią zaprzyjazniłambym sie z mamami,mam dwuletniego syna i prawie 10 letnie corki
    🙂 pozdrawiam 🙂

cheeky girl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    sloneczko wrote:

czesc ja mieszkam na Bramley, wlasnie niedaleko tego osrodka srodowych spotkan :):) bardzo chetnie poznam mamusie :):) ja mam 1.5 letniego babelka takze chetnie zawarlibysmy nowe znajomosci 🙂
    pozdrowionka

No to zapraaszam w srode 😀 Ja wprawdzie mama nie jestem, ale zawsze tam jestem sluzbowo i do czegos sie przydam 😉

Spotkania sa w Bramley Children’s Centre, Fairfield Terrace od 10.00 do 12.00. Mozna poznac rozne mamy i babcie i nie tylko, a czasami ktos pomoze w sprawach praktycznych, formularzach, telefonach, itp, itd. 😀

honest_79
    Participant

Witam serdecznie równiez poznam mamy z Pudsey i okolic:)jestesmy tu od miesiaca, mam synka 5 miesiecznego,prosze o kontakt.dzieki

NiuNia
    Członek

Witam, ja mieszkam na Bramley. Moj synus ma 5 miesiecy.
    Rowniez jestem chetna na spotkania.. 😉

agnieszka27
    Participant

czesc wszystkim ja rowniesz szukam znajomych mam z dziecmi .Mam coreczke 4 latka chetnie pisze sie na kawki i spacerki

NiuNia
    Członek

No to co jakies spotkanie? 😉

Wyświetlanych postów: 12 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.