Strona główna Działy Hyde Park Wracaja do Polski!! A jednak!

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    berti
    Participant

Jak zobaczylem te babke bez zebow co wysiadala z autobusu Poloni w Lublinie i to co mowila jestem bardzo szczesliwy ze wracaja……..oby jaknajwiecej ich wrocilo……….coz za zycie by bylo ……… oj pomazyc choc mozna……….. ot np: autobus bez przeklenstw……..pijanych januszy co weekend,bojek w polskich skupiskach i osrodkach,w gazetach coraz mniej o polakach,coz za zycie by bylo. Pozniej ten sadaz dlaczego wracaja……… procentowo……..mozna powiedziec w 100% odzwiercielenie tematow tu na niektorych postach……..chcialbym utworzyc fundacje ktora by za darmo wysylala ich do polski,jedyny warunek,zero powrotu tutaj kiedykolwiek……..czy sa chetni by mi pomoc w zalozeniu owej? Jestem otwarty na kazde propozxycje a po tych dziesiejszych wiadomosciach ( link ponizej) to naprawde otwarty na kazda propozycje utworzenia takiej fundacji!!! Pozdrawiam.

http://www.itvp.pl/player.html?mode=0&channel=452&video_id=38748

Kropka………lol

filipek
    Participant

ja otworze fundacje ktora bedzie wspierala tych wracajacych Polakow ktorzy nie potrafia sie bronic,daja soba pomiatac i ogolnie sa bez honoru,to wlasnie ci przynosza najwiekszy wstyd i pokazuja mlodym anglikom ze zamiast ryzykowac konfrontacje z ciapatym lub murzynem latwiej i prosciej skopac dupe Polakowi.

ale Wy jesteście dziwni – macie fobię/lęki na punkcie Polski

Anonim
    Gość

Wczoraj rozmawialem z kolega 28lat inzynier w Warszawie 6.5tys brutto.
    Na utrzymaniu dwojka malych dzieci i zona ktora sie nimi opiekuje. Oplaca mieszkanie 2 tys i niestety reszta to zaden rozwoj. Ma rozmowe 18 sierpnia w Anglii. Oprocz stale wzrastajacych kosztow zycia przeszkadza mu balagan polityczny i brak normalnosci. Takich przypadkow znam wiecej. Szkoda.

berti
    Participant
    ”wojti” wrote:

Wczoraj rozmawialem z kolega 28lat inzynier w Warszawie 6.5tys brutto.
    Na utrzymaniu dwojka malych dzieci i zona ktora sie nimi opiekuje. Oplaca mieszkanie 2 tys i niestety reszta to zaden rozwoj. Ma rozmowe 18 sierpnia w Anglii. Oprocz stale wzrastajacych kosztow zycia przeszkadza mu balagan polityczny i brak normalnosci. Takich przypadkow znam wiecej. Szkoda.

No ja pisalem o wracajacych a nie o poziomie zycia bo to przytaczalem w innych postach ale masz racje wojti-jest katastrofalnie.Pozdrawiam.

slanting_eye
    Członek

ci ktorym rodzice pozaltwiali prace w urzedach miasta i podobnych zostaja a inni emigruja

przyklad z mojego miasta moja rownolatka jest wice -burmistrzem a w szkole slizgala sie z klasy do klasy bo mama byla sekretarka w tej szkole

no comment

cayuga
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    slanting_eye wrote:

ci ktorym rodzice pozaltwiali prace w urzedach miasta i podobnych zostaja a inni emigruja

przyklad z mojego miasta moja rownolatka jest wice -burmistrzem a w szkole slizgala sie z klasy do klasy bo mama byla sekretarka w tej szkole

no comment

fakt… tu przynajmniej mozesz rozwinac skrzydla jak masz glowe na karku…
    nikt nie patrzy na koneksje, pokonczone szkoly i stos innych papierkow…
    mowia wprost: POKAZ CO POTRAFISZ i udowodnij ze to wlasnie TY jestes odpowiednia osoba na to miejsce… – simple as that…
    W PL jest dokladnie tak jak mowisz. Znajomosci… niekoniecznie musisz sie znac na tym co robisz (no bo i po co?? – liczy sie sztuka przeciez) :/

no comment

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.