😆 z tymi kelnerami to przesada ale pamietam jeszcze czasy jak mialo sie 17 lat i zarabialo nad morzem sprzedajac orzechy prazone mozna bylo wyciagnac jakie 5 tysi w dwa miesiace
i znow bardzo przyziemne myslenie ale dla zainteresowanych prponuje podzwonic i popytac nie tylko w handlu ale i o inne stanowiska
ja do polski sie nie wybieram poniewaz tu jest mi dobrze ale dla tych ktorzy nie moga wtopic sie w otaczajaca nas rzeczywistos taki powrot tylko dobrze zrobi.
Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
ewelin wrote:
a później studenci wracają do uczelni, więc połowa z nich zrezygnuje z pracy i dalej ta praca będzie opłacalna 😛 😉
No cos ty ewelin, jest jeszcze cos takiego jak "sezon" a na to nie ma mocnych…
10 tys złotych miesiecznie? trudno w to uwierzyc…
ja jeszcze wierze w sukces w co uk 🙂 a jesli chodzi o pl to chetnie wróce ale po tym jak naucze sie dobrze angielskiego i zdobede wiecej doswiadcznia, kelnerowanie jest dobre na sezon, w trakcie studiow – a co z pracą po studiach? czy te pensje/ lub w ogole praca wzrosną/bedzie wczym wybierac?
Pozdrawiam
Autor
Wpisy
Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
<a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.