Strona główna Działy Finanse Wracajcie!!!

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Muss Lee
    Członek

http://www.dziennik.pl/gospodarka/article214256/Chcesz_zarobic_Zostan_w_Polsce.html#reqRss

Kurde jestem w PL, w sumie mogłbym tyle zarabiać ale nie chce mi sie jechać nad morze 😛 Bo nie lubie.

PS A dziś w Totku było do zgarnięcia 38 milionów 🙂

No normalnie raj!

slanting_eye
    Członek

…a swinie lataja
    propaganda i klamsTVo

kunegunda
    Participant

😆 z tymi kelnerami to przesada ale pamietam jeszcze czasy jak mialo sie 17 lat i zarabialo nad morzem sprzedajac orzechy prazone mozna bylo wyciagnac jakie 5 tysi w dwa miesiace

ewelin
    Participant

"tylko w handlu i sprzedaży w Polsce jest obecnie 12 tysięcy wolnych miejsc pracy – pisze "Wprost"."

wow, tylko teraz za jakie wynagrodzenie i za jaka prace? Sprzedaż? – chodzenie po domach i pytanie:czy może pani kupi filter oczyszczający wodę?
    🙄 😕

slanting_eye
    Członek

…albo zestaw nozy co to wszystko tna

kunegunda
    Participant

i znow bardzo przyziemne myslenie ale dla zainteresowanych prponuje podzwonic i popytac nie tylko w handlu ale i o inne stanowiska
    ja do polski sie nie wybieram poniewaz tu jest mi dobrze ale dla tych ktorzy nie moga wtopic sie w otaczajaca nas rzeczywistos taki powrot tylko dobrze zrobi.

derailed
    Participant
    ”Muss wrote:

http://www.dziennik.pl/gospodarka/article214256/Chcesz_zarobic_Zostan_w_Polsce.html#reqRss

Kurde jestem w PL, w sumie mogłbym tyle zarabiać ale nie chce mi sie jechać nad morze 😛 Bo nie lubie.

PS A dziś w Totku było do zgarnięcia 38 milionów 🙂

No normalnie raj!

To tylko tak przez wakacje a co potem? 😆

ewelin
    Participant

a później studenci wracają do uczelni, więc połowa z nich zrezygnuje z pracy i dalej ta praca będzie opłacalna 😛 😉

derailed
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ewelin wrote:

a później studenci wracają do uczelni, więc połowa z nich zrezygnuje z pracy i dalej ta praca będzie opłacalna 😛 😉

No cos ty ewelin, jest jeszcze cos takiego jak "sezon" a na to nie ma mocnych…

janeczek
    Participant

10 tys złotych miesiecznie? trudno w to uwierzyc…
    ja jeszcze wierze w sukces w co uk 🙂 a jesli chodzi o pl to chetnie wróce ale po tym jak naucze sie dobrze angielskiego i zdobede wiecej doswiadcznia, kelnerowanie jest dobre na sezon, w trakcie studiow – a co z pracą po studiach? czy te pensje/ lub w ogole praca wzrosną/bedzie wczym wybierac?
    Pozdrawiam

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.