Strona główna Działy Śmietnik Wielka podw jna sala (miejsce) dost pny wynaj (komorne) &amp

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    proudofmyself
    Członek
    Biker
    Participant

Hehhe. O co z tym kotkiem chodzi ?? 😀

efkolaia
    Participant

grunt to wrzucić coś do translatora 🙂

slanting_eye
    Członek

chciec on co

😀 😀 😀 😀 😀

gudelek
    Participant

dom pewnie rzeczywiscie jest rozluzniany…………………………
    heheh albo jakis Pakistanczyk uczy sie polskiego
    albo Polak go zapomnial heheh……….. 😆

chomik
    Participant

Moze jak zaniose tam mojego kotka to sie troche rozluzni futrzak bo ostatnio faktycznie cos spiety chodzi… 😆

ela1981
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    slanting_eye wrote:

chciec on co

😀 😀 😀 😀 😀

jak nie wiadomo o co chodzi to zawsze chodzi o………………….komorne 😆

ewelin
    Participant

"tam jest dostateczny miejsce robić wasz na rzeczy. "

mnie sie to podoba 😀 kurde wejdziesz tam i Cie przerobi… na kotka 😉

bloodlette
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    chomik wrote:

Moze jak zaniose tam mojego kotka to sie troche rozluzni futrzak bo ostatnio faktycznie cos spiety chodzi… 😆

Mozesz tez go sprobowac przeslac poczta elektronowa 😀

filipek
    Participant

"Jeżeli wy potrzebujecie (chcieć) żeby wyjaśniać większa ilość (bardziej; więcej) sprawiać przyjemność (proszę) poczta elektronowa (wysyłać pocztą elektronową)."

uwazam ze wszystko zostalo tak dokladnie opisane ze dodatkowe informacje sa raczej zbedne. 😀

Hantu
    Participant

Hehe, teraz wiem do czego sluzy ten "Wielki Zderzacz Hadronów" (link to wiki). Nowy wynalazek "poczta elektronowa", adresat dostaje list jeszcze zanim zdarzysz pomyslec o jego napisaniu, cool ….

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.