Strona główna Działy Hyde Park Powroty do polski???

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    berti
    Participant

Po obejrzeniu wczorajszego glownego wydania dziennika zastanawiam sie po co ktos by mial wracac do tego burdelu? W sejmie bojki,klotnie a w kraju drożeje i bieda. Liga pilki noznej nie moze wystartowac normalnie lecz z opoznieniem,fenomem w skali swiatowej. Kradna wszystko,nawet mosty. Szok i jeszcze raz szok .

http://www.itvp.pl/player.html?mode=0&channel=452&video_id=38399

Pozdrawiam.

tech_kot
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    berti wrote:

i wspolczuje tym ktorzy rzeczywiscie wracaja.

nie sadzę, by oni porzebowali/oczekiwali Twojego współczucia…

berti
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

tech_kot wrote:

berti wrote:

i wspolczuje tym ktorzy rzeczywiscie wracaja.

nie sadzę, by oni porzebowali/oczekiwali Twojego współczucia…[/quote]

Ten komentarz swiadczy o twojej kulturze…czy potrzebuja czy nie-co ty masz do tego? Skoro czujesz ze nie ciebier dotyczy to po co komentujesz? Nie rozumie tego komentarza. Ale niewazne…z nudow pewnie.Pozdrawiam.

eddy25
    Participant

do berti:
    Ja wróciłam. I w ogóle tego nie żałuję. I nie potrzebuje twojego współóczucia, jeśli już chcesz informacji od kogoś kogo dotyczy twoja wypowiedź..

berti
    Participant

eddy25 wrote:

do berti:
    Ja wróciłam. I w ogóle tego nie żałuję. I nie potrzebuje twojego współóczucia, jeśli już chcesz informacji od kogoś kogo dotyczy twoja wypowiedź..

Ok…chcialem z grzecznosci ale widze ze przeszkadza-wiec "wspolczuje" usunolem. Tak to juz jest…prawda zawsze w oczy kole, chyba ze napiszesz ze glowne wydanie polskiego dziennika klamie,wtedy juz naprawde wspolczuje. A to ze nie zalujesz…no widzisz,przywiozlas pewnie troche funtow to nie zalujesz. Tylko zwroc uwage ze jesli kilo truskawek kosztuje 8zl ( prawie 2 funty),taka cena byla tam na "jarzyniaku" w dzienniku a ludzie niestety w funtach nie zarabiaja w polsce a paczka fajek tez tyle prawie……to dalej uwazasz ze klamia w dzienniku?? Pozdrawiam

berti wrote:

Ok…chcialem z grzecznosci ale widze ze przeszkadza-wiec "wspolczuje" usunolem. Tak to juz jest…prawda zawsze w oczy kole, chyba ze napiszesz ze glowne wydanie polskiego dziennika klamie,wtedy juz naprawde wspolczuje. A to ze nie zalujesz…no widzisz,przywiozlas pewnie troche funtow to nie zalujesz. Tylko zwroc uwage ze jesli kilo truskawek kosztuje 8zl ( prawie 2 funty),taka cena byla tam na "jarzyniaku" w dzienniku a ludzie niestety w funtach nie zarabiaja w polsce a paczka fajek tez tyle prawie……to dalej uwazasz ze klamia w dzienniku?? Pozdrawiam

Spokojnie, to tylko chwilowe. Złotówka rośnie w siłę a wiele koncernów przelicza swoje usługi i towary po kursie sprzed roku. Dlatego wydaje się że jest drożej – ale niedługo czeka nas miła niespodzianka – korekta w dół.
    Co do paczki fajeczek – no to drożeje diabelsko, ale dlatego bo… ma drożeć, bo niezdrowe itd. Co do truskawek, to nie wiem skąd takie ceny masz, pewnie w 'warzywniaku’ na lotnisku. 🙂 Pozdrawiam

cayuga
    Participant

Berti wszyscy rozumiemy o czym piszesz ale robisz to troszeczke zbyt agresywnie i probujesz narzucic komus swoja wole i tok rozumowania…
    Wszyscy wiemy jak jest w PL bo sie tam wychowalismy… i nadal zyje tam ok 38 mln ludzi – wiec jakos sie da…
    Ja osobiscie przywyklem do pewnych standardow w UK i przywyklem do tego ze jesli chce cos zalatwic… to po prostu wykonuje telefon, nie wychodzac z domu…
    Zauwazam w tym kraju kilka plusow i minusow ale pewne jest to ze tu jest o wiele wiele latwiej…

Pamietaj jednak Berti ze kazdy ma swoje zycie i swoje powody i Ty tego nie oceniaj i nikomu nie narzucaj…

Pozdrawiam zarowno wyjezdzajacych jak i tych co zostaja… oby wam sie wiodlo…

to tyle 🙂

berti
    Participant

Hrabia wrote:

berti wrote:

Spokojnie, to tylko chwilowe. Złotówka rośnie w siłę a wiele koncernów przelicza swoje usługi i towary po kursie sprzed roku. Dlatego wydaje się że jest drożej – ale niedługo czeka nas miła niespodzianka – korekta w dół.
    Co do paczki fajeczek – no to drożeje diabelsko, ale dlatego bo… ma drożeć, bo niezdrowe itd. Co do truskawek, to nie wiem skąd takie ceny masz, pewnie w 'warzywniaku’ na lotnisku. 🙂 Pozdrawiam[/quote]

Nie na lotnisku………dodalem link,obejrzyj to wydanie dziennika-jest krotki wywiad z ludzmi na ulicy przy "targowicy" i zauwaz cene gdy pokaza truskawki. Chyba ze slepy jestem. Co do fajek masz racje. Co do biedy to oni maja racje w dzienniku,ze tymczasowa nie zgodze sie-wysluchaj tam wypowiedzi ekonomistow.Pozdrawiam.

Anonim
    Gość

berti wrote:

Po obejrzeniu wczorajszego glownego wydania dziennika zastanawiam sie po co ktos by mial wracac do tego burdelu? W sejmie bojki,klotnie a w kraju drożeje i bieda. Liga pilki noznej nie moze wystartowac normalnie lecz z opoznieniem,fenomem w skali swiatowej. Kradna wszystko,nawet mosty. Szok i jeszcze raz szok .

Pozdrawiam.

wiesz dlaczego ktos mialby wracac do Polski? bo to jest nasza ojczyna.A slowo burdel to sobie zostaw na okreslenia kregu w jakim sam sie znajdujesz. Rzygac mi sie chce jak slysze takie takie texty pod adresem Polski ,bez krzty szacunku do kraju w ktorym sie wychowali przez takich wielkich emigrantow np.teraz Ty 😡 Juz nie dlugo naparwde zaczną sie te – bedące jeszcze moze propagandą masowe powroty,bo to wlasnie tu zaczyna sie robic i to nie zly syf . Wystarczy spojzec na ceny podstawowych produktow w sklepach o ile podrozaly w ostatnim czasie i wogole nawarstwiające sie roznorakie problemy brytyjskiej gospodarki o ktorych ,albo nie mamy nawet pojęcia albo wogóle sie nimi nie interesujemy.

Totez radzilbym Ci berti i Tobie podobnym nie zapominac kim sie jest i zkąd pochodzi, a jezeli masz jakis problem z polską telewizjż to jej poprostu nie ogladaj lub przelącz sie na jakies TVN kino albo cuś
    🙂 Pozdrawiam

filipek
    Participant

nie widziecie ze berti to … CIACH[/color:6a0321d46c]

Uxbridge
    Członek

filipek wrote:

nie widziecie ze berti to …

Bez osobistych wycieczek prosilbym. Mozna sie nie zgadzac z czyims zdaniem i nawet dobitnie to wyrazic, ale nie zniewazac adwersarza.
    Starajmy sie pamietac ze walczymy z odmiennym pogladem a nie z czlowiekiem, dopoki nas bezposrednio nie atakuje.[/color:00b673d24d]

Uxbridge
    Członek

A w ogole nie za bardzo wiem o co sie tu klocic? Jesli ktos woli zycie w Polsce, to niech wraca. Jesli komus bardziej odpowiada UK to niech sie tu osiedli. Naprawde, tak samo w Polsce jak i tutaj wolalbym byc otoczony ludzmi zadowolonymi z miejsca w ktorym zyja. Najwiekszy problem z tymi, ktorzy nie wiedza czego chca i zawsze narzekaja, bez wzgledu na to gdzie sie znajda.

berti
    Participant

”Fido wrote:

berti wrote:

Pozdrawiam.

wiesz dlaczego ktos mialby wracac do Polski? bo to jest nasza ojczyna.A slowo burdel to sobie zostaw na okreslenia kregu w jakim sam sie znajdujesz. Rzygac mi sie chce jak slysze takie takie texty pod adresem Polski ,bez krzty szacunku do kraju w ktorym sie wychowali przez takich wielkich emigrantow np.teraz Ty 😡 Juz nie dlugo naparwde zaczną sie te – bedące jeszcze moze propagandą masowe powroty,bo to wlasnie tu zaczyna sie robic i to nie zly syf . Wystarczy spojzec na ceny podstawowych produktow w sklepach o ile podrozaly w ostatnim czasie i wogole nawarstwiające sie roznorakie problemy brytyjskiej gospodarki o ktorych ,albo nie mamy nawet pojęcia albo wogóle sie nimi nie interesujemy.

Totez radzilbym Ci berti i Tobie podobnym nie zapominac kim sie jest i zkąd pochodzi, a jezeli masz jakis problem z polską telewizjż to jej poprostu nie ogladaj lub przelącz sie na jakies TVN kino albo cuś
    🙂 Pozdrawiam[/quote]

Skoros taki patriota to po co zes opuszczal te swoja ojczyzne?? Fakty bola. Szkoda slow. Koniec tematu.

Anonim
    Gość

Skoros taki patriota to po co zes opuszczal te swoja ojczyzne?? Fakty bola. Szkoda slow. Koniec tematu.[/quote

przyjechalem tu tak jak wiekszosc dla kasy i czegos nowego i jeszcze zanim zanlazlem sie w UK wiedzialem ze to tylko na pewien czas i do dzis sie to nie zmienilo i ten pewien czas to nie iles lat tylko dotąd do kąd bedzie sens. Nie jestem z malej wsi i wracac mam do czego,a jestem tu wciąż bo jak narazie moja dobra passa wciaz trwa

berti
    Participant
    ”Fido wrote:

Skoros taki patriota to po co zes opuszczal te swoja ojczyzne?? Fakty bola. Szkoda slow. Koniec tematu.[/quote

przyjechalem tu tak jak wiekszosc dla kasy i czegos nowego i jeszcze zanim zanlazlem sie w UK wiedzialem ze to tylko na pewien czas i do dzis sie to nie zmienilo i ten pewien czas to nie iles lat tylko dotąd do kąd bedzie sens. Nie jestem z malej wsi i wracac mam do czego,a jestem tu wciąż bo jak narazie moja dobra passa wciaz trwa

No widzisz. Ale nie wzioles pod uwage ze jest tez grono ludzi co wyjechalo bezpowrotnie majac dosc obietnic,postkomuny i innych dziwactw. Miej rowniez i takich pod uwaga……..bluzgajac jak w przedostatnim poscie. Ale ok-racja jak zwykle posrodku jak slusznie admin zauwazyl. A jesli o tv chodzi to bez znaczenia ktore wiadomosci sie czyta czy oglada-prawda wszedzie taka sama i fakty te same. Pozdrawiam.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.