Strona główna Działy Finanse Złoty ostro w dół ?

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość
    thomas1
    Członek

Jak to mowia nadzieja matka glupich 😈 😈 😀 😀

Samuraj
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

Jak to mowia nadzieja matka glupich 😈 😈 😀 :D[/quote]

Jak to zazwyczaj dodaja:

Ale kazda matka kocha swoje dzieci! 😉

thomas1
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

Samuraj wrote:

thomas1 wrote:

”wojti” wrote:

http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,85579,5482544,Zloty_ostro_w_dol___to_juz_wyprzedaz_.html

mam nadzieje…. 🙄

Jak to mowia nadzieja matka glupich 😈 😈 😀 :D[/quote]

Jak to zazwyczaj dodaja:

Ale kazda matka kocha swoje dzieci! :wink:[/quote]Pamietajmy ze sa matki wyrodne 😀 😀

Anonim
    Gość

nie liczylbym na wieksze oslabienie zlotego niz te sporadyczne korekty i nalezy sie spodziewac tego ,ze za najdalej kilka miesiecy funt bedzie po okolo 3.50zl .Dla mnie i dla tych ktorzy wysylają kase na polskie konta oznacza to juz bardziej ciułanie a nie solidne oszczednosci. Oj trzeba bylo zaraz w 2004 tu przyjechac a teraz juz byc z powrotem w najlepszym kraju na swiecie – czyli naszym Polandzie 🙂

esox
    Participant

3,5? Szczerze wątpie, na wykresie GPB/PLN wyrysowało sie potrójne dno w okolicy 4,03zł. Będzie dobrze.

ps. Witam na forum, przyjeżdżam do leeds na dłużej w następnym tygodniu, trzymajcie kciuki za mnie i za moją rodzine bo walimy w ciemno 😉

esox
    Participant

Bardzo ładnie zadziałało potrójne dno, o czym pisałem wcześniej. ➡ 4.15 przebite dzisiaj, oby na stałe,to jest bardzo ważny opór GPB/PLN, nastepny duży na 4,22.

pozdrawiam

chomik
    Participant

[quote:c5d74bc30c]Witam na forum, przyjeżdżam do leeds na dłużej w następnym tygodniu, trzymajcie kciuki za mnie i za moją rodzine bo walimy w ciemno [/quote]

Hejka,

Bez sensu, po co, pieniadze marne, ciagle pada, jest nudno, brudno i do domu daleko, codziennie slysze jak pan Tusk mowi, ze w Polsce zarabia sie duzo i dobrze sie zyje i slonce swieci….
    A macie juz prace i chate, czy tak zupelnie w ciemno..??

esox
    Participant

chomik wrote:

[quote:986c1b19ec]Witam na forum, przyjeżdżam do leeds na dłużej w następnym tygodniu, trzymajcie kciuki za mnie i za moją rodzine bo walimy w ciemno

Hejka,

Bez sensu, po co, pieniadze marne, ciagle pada, jest nudno, brudno i do domu daleko, codziennie slysze jak pan Tusk mowi, ze w Polsce zarabia sie duzo i dobrze sie zyje i slonce swieci….
    A macie juz prace i chate, czy tak zupelnie w ciemno..??[/quote]

Sratatata, nie wierze politykom bo kłamstwo wyssali z mlekiem matki. Pracy szukałem 4miechy maksymalną stawkę jaką mi zaproponowało to niecałe 4tys brutto żonie połowe tego, tu u was jakoś słonko zaświeciło i mieszkanie jest i praca sie znalazła jakaś tam na początek…a funcik jedzie na 5 zeta także jest ok.

pozdrawiam

chomik
    Participant

A ty myslisz ze zarobisz tu wiecej niz te 4 tyz zl (1000£) na poczatek? Tylko jesli dostaniesz konkretna prace w konkretnym zawodzie bo jak masz prace w fabryce, sklepie, czy w pubie to zapomnij… Nie ze ci zle zycze tylko troche juz wiem i ci powiem ze nie jeden anglik tysiaca na czysto w miesiacu nie widzi. W tym kraju gospodarka wychamowala, maja problem banki ze slabym funtem a anglicy sie skarza ze coraz mniej zarabiaja….

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.