witam, mam troszke gotowki i chce ja ulokowac w myjni recznej, czy ktos z was wie, a zakladam ze tak, czy potrzebne mi beda jakies zezwolenia, i jesli tak to gdzie je uzyskac, a moze ktos juz przez to przechodzil.bede wdzieczny za wszelkie info.pozdrawiam
Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
link wrote:
gdzie chcesz otworzyc dokladnie ta myjnie i co dokladnie masz zamiar w niej uzywac?
mysle o Leeds, miejsca jako takiego jeszcze nie mam, ciezko znalezc cos taniego w dobrym miejscu, uzywac, bede tego czego uzywa sie na myjniach recznych, karcher, plyny itp, niewiem o co pytasz
witajcie!
za nic nie moge znalezc miejsca w Leds na myjnie reczna, moze ktos cos widzial, zna jakas agencje co kolwiek, bede wdzieczny za pomoc i wskazowki 😆
Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
eryczek wrote:
dzieki wielkie tylko sprawdze co to franchising 😀
z tego co ja sie dowiadywalem to trzeba po francusku mowic biegle 🙂
eryczek wrote:
nawet fajne pomysle nad tym, jeszcze raz dzieki!!!
jackyl wrote:
super 😀
szczegolnie jak zatrudnisz te panny w toplesie.. 😉
900 poundow dziennie.. i to dwa lata temu 😛
na Florydzie czy w słonecznej i cieplej Anglii? 🙄 chyba ze chodzi o "morsy" 😯