Strona główna Działy Praca reczna myjnia

• This topic is empty.
Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    eryczek
    Participant

witam, mam troszke gotowki i chce ja ulokowac w myjni recznej, czy ktos z was wie, a zakladam ze tak, czy potrzebne mi beda jakies zezwolenia, i jesli tak to gdzie je uzyskac, a moze ktos juz przez to przechodzil.bede wdzieczny za wszelkie info.pozdrawiam

link
    Participant

gdzie chcesz otworzyc dokladnie ta myjnie i co dokladnie masz zamiar w niej uzywac?

jackyl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    link wrote:

gdzie chcesz otworzyc dokladnie ta myjnie i co dokladnie masz zamiar w niej uzywac?

topless polish girls? 😉

eryczek
    Participant

mysle o Leeds, miejsca jako takiego jeszcze nie mam, ciezko znalezc cos taniego w dobrym miejscu, uzywac, bede tego czego uzywa sie na myjniach recznych, karcher, plyny itp, niewiem o co pytasz

eryczek
    Participant

witajcie!
    za nic nie moge znalezc miejsca w Leds na myjnie reczna, moze ktos cos widzial, zna jakas agencje co kolwiek, bede wdzieczny za pomoc i wskazowki 😆

jackyl
    Participant
    eryczek
    Participant

dzieki wielkie tylko sprawdze co to franchising 😀

eryczek
    Participant

nawet fajne pomysle nad tym, jeszcze raz dzieki!!!

slanting_eye
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    eryczek wrote:

dzieki wielkie tylko sprawdze co to franchising 😀

z tego co ja sie dowiadywalem to trzeba po francusku mowic biegle 🙂

jackyl
    Participant

eryczek wrote:

nawet fajne pomysle nad tym, jeszcze raz dzieki!!!

powodzenia 🙂

a jak szukasz samej miejscowki, powysylaj maile albo podzwon do agencji zajmujacych sie commercial properties np z tej listy http://www.myleeds.net/leeds/property-list_commercial.htm

eryczek
    Participant

z tego co ja sie dowiadywalem to trzeba po francusku mowic biegle :)[/quote]

ŕ thanksggiving vous-męmes pas frisson 😆

eryczek
    Participant

jackyl, masz darmowe mycie, i obys nie byl jedynym klientem

jackyl
    Participant

super 😀

szczegolnie jak zatrudnisz te panny w toplesie.. 😉

900 poundow dziennie.. i to dwa lata temu 😛

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article44295.ece

miles
    Członek

to zawsze dziala

Anonim
    Gość

jackyl wrote:

super 😀

szczegolnie jak zatrudnisz te panny w toplesie.. 😉

900 poundow dziennie.. i to dwa lata temu 😛

na Florydzie czy w słonecznej i cieplej Anglii? 🙄 chyba ze chodzi o "morsy" 😯

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.