Strona główna Działy Hyde Park jak daleko jest z birmingham airport do birmingham new stree

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    entoria
    Participant

Czy moge prosic o podpowiedz jak daleko jest z lotniska Birmingham do stacji kolejowej Birmingham New Street? Poniewaz moj samolot laduje o 22.30 a pociag z Birmingham New Street odjezdza 0 23.10 wiec bede miala tylko 40 minut na odprawe paszportowa ( bez bagazu ) i dojechanie taksowka do stacji kolejowej. Poniewaz bede tam pierwszy raz – nie wiem jak tam wyglada wiec nie wiem czy zdaze? Jesli ktos ma jakies doswiadczenia w podrozowaniu do Birmingham-prosze o podpowiedz. Z gory dziekuje za wszystkie posty.

Dzieju
    Participant
    entoria
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Dzieju wrote:

teoretycznie, to masz polaczenie pociagiem…
    lotnisko 22:34 new street 22:52
    lub 22:50 23:08

sprawdzalam wszystkie pociagi, nawet bylam na stacji sie pytac i powiedzili mi ze nie ma zadnych polaczen, sama jak szukalam to tez nie znalazlam nic z lotniska-sopiero z birminhgamnew street, czy zatem moglbys przeslac mi stronke skad wzieles te informacje? Bede wdzieczna.. i dziekuje za poswiecenie czasu na odpowiedz

olnene
    Członek

ale polaczenia sa w dzien napewno co kilkanasice minut, wieczorem sobie sprawdz – jak napisal Dzieju sa – ja wracalam ostatni raz ztego lotniska tydzien temu i masz polaczenie z Birmingham International (ktore jest scislej mowiac minute od lotniska) do Birmingham New Street i to zajelo mi moze 10 minut pociagiem

Warto dodac skoro tam jescze nie bylas ze budynek lotniska jest polaczony z budynkiem train station przez air rail link ktory zabiera cie prosto na lotnisko i trwa to 2 minuty

Dzieju
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    olnene wrote:

Warto dodac skoro tam jescze nie bylas ze budynek lotniska jest polaczony z budynkiem train station przez air rail link ktory zabiera cie prosto na lotnisko i trwa to 2 minuty

dokladnie a stacja nazywa sie Birmingham International
    jak na http://www.nationalrail.co.uk/ zaczniesz wpisywac Birmingham pojawi Ci sie jako pierwsze, po tem doklad chcesz jechac i masz rozwiazanie 🙂

Arlink o ktorym psze Olnene jezdzi co 2 min i jedzie 90 sekund, kursuje z terminala na stacje

entoria
    Participant

dziekuje za cenne informacje,
    pozdrawiam.. 😀

bolek
    Participant

napisz kiedy…, bo będę tam niebawem o tej właśnie porze – może się zgrać…

Anonim
    Gość

najtaniej cie wyjdzie busem – linia 900 (coventry-birmingham jadaca przez lotnisko) bedzie dluzej bo ok 30 minut ale wsiadasz przy terminalu a wysiadasz przy stacji na new street. koszt gora 1.50 bo w grudniu jeszcze bylo 1.30

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.