Strona główna Działy Zdrowie Polski lekarz dla dzieci

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    tribax1978
    Członek

Mam pytanie
    Czy ktoś wie gdzie na Bistonie mogę odnaleść Polskiego lekarza pierwszego kontaktu
    Z góry dzięki za podpowiedz
    Pozdrawiam

Anonim
    Gość

wątpię czy wogole jakis polski lekarz w poradniach na Beestonie praktykuje,pielegniarki -polki wiem ze są. Zajzyj do ktorejs z tych poradni i zapytaj -jedna z poradni jest na skrzyzowaniu Tempest road i beeston road ,a druga na beeston road za supermarketem besston village

leszk.pawlek@op.pl
    Participant

Jest Polski lekarz pedriata ale nie Biston lecz Holt Park.Super lekarz.Warty polecenia.

thomas1
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    leszk.pawlek@op.pl wrote:

Jest Polski lekarz pedriata ale nie Biston lecz Holt Park.Super lekarz.Warty polecenia.

Sproboj sie zapisac do http://www.highfieldsurgery.com/ przyjmuje tam Doctor Zotlowski.Wiem ze zapisuja tam ludzi mieszkajacych na ls16 i ls18.Moze uda sie sie to jakos obejsc.Powodzenia

martaM08
    Członek

Witam czy mgłabym dostać adres gdzie konkretnie na Holt Park przyjmuje polski pediatra namiary na tego lekarza z góry wielkie dzięki

thomas1
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    martaM08 wrote:

Witam czy mgłabym dostać adres gdzie konkretnie na Holt Park przyjmuje polski pediatra namiary na tego lekarza z góry wielkie dzięki

Holtdale Approach, Leeds LS16 7RX Doctor Zoltowski

nina225
    Członek

Czy Dr Zoltowski jest pediatrą!? Nie sądzę. On już tylko pochodzenie ma polskie. Studiował medycynę w Anglii i ma czysto angielskie podejście. Byłam u niego raz z dzieckiem – dziękuję, ale nie.

v-tec
    Członek

Dokładnie, to że ktoś ma polskie nazwisko to nie znaczy jeszcze że z Polską łączy go cokolwiek oprócz nazwiska właśnie. U mnie w przychodni przyjmuje dr. Deana Deniszczyc. Nie zna słowa po polsku. Stwiedziła że jestem jedynym pacjentem który prawidłowo wymawia jej nazwisko 🙂

jasmina111
    Participant

Ww. lekarz jest Polakiem. Jest lekarzem pierwszego kontaktu.
    Wie kiedy podac dziecku antybiotyk a kiedy nie ma takiej potrzeby. Napewno leczy juz troche "po angielsku" ale przeciez jestesmy w Anglii.
    Moje dzieci zapisane sa do tego lekarza i nie narzekamy, nadmienie ze moj roczny syn jest dzieckiem z astma dziecieca.

thomas1
    Członek

nina225 wrote:

Czy Dr Zoltowski jest pediatrą!? Nie sądzę. On już tylko pochodzenie ma polskie. Studiował medycynę w Anglii i ma czysto angielskie podejście. Byłam u niego raz z dzieckiem – dziękuję, ale nie.

A my jestesmy jak narazie zadowoleni.Rozumiem ze kolezanka jest domorosla lekarka ktora wie wszystko najlepiej i wie jak leczyc swoje dzieci. 😀 😀 😀 Niestety to sa ludzie ktorza ksztalcili sie w danym kierunku i musimy polegac na ich wiedzy i umiejetnosciach.a jezeli nie pasuje nam ich kompetencja zawsze mozemy zdac sie na szarlatanow ktorzy za duza kase wcisna nam gnoj krowi do leczenia.Pomimo wszystkiego ten lekarz skierowal nas do odpowiedniego szpitala gdzie czekala na nas kompetentna lekarka i tlumacz na linii w sprawach trudniejszych do tlumaczenia.Takze reasumujac jak wiemy Polacy sa zawsze nie zadowoleni uwazajac ze wiedza wszystko najlepiej czytajac jakis glupkow na necie takze nikogo sie nie zmusza do tego azeby korzystal z porad ww lekarza.Patrza tez na przebieg kariery danego lekarza http://www.highfieldsurgery.com/doctors.html widzimy ze lekarz ten ksztalcil sie takze w Polsce i nie zapomnial polskiego jezyka ani nie odcial sie od niego .a reszte spraw zwiazanych z leczeniem nalezy roztrzygac z danym lekarzem a nie wypiszywac jakies urazone ambicje na forum

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.