Strona główna › Działy › Hyde Park › Fryzjer!!!
pyza na polnych drogach..? 😀
Na polskich drozkach chyba 😉
A nie wiecie jakie autobusy dojezdzaja do tego salonu ”LUIZA”??
Ja odwiedzilam ostatnio M.Kral i z obciecia jestem bardzo zadowolona. Zreszta bylam z kolezanka i ja tez calkiem niezle odmienily 🙂
Mam tylko jedna uwage – ja rozumiem,ze jestesmy w Anglii, ale mimo wszystko wolalabym aby pani fryzjerka nie mowila do mnie na ty 🙄
Tymbardziej,ze do kolezanki mowili na pani 🙄
Malgon, ale Ciebie zna wielu ludzi w tym mieście, więc się nie dziw.
Większość użytkowników serwisu i zaglądaczy forumowych kojarzy Malgon a poza tym, może po prostu jedna Małgosia zna z widzenia drugą Małgosię (przynajmniej na jednej imprezie byłyście obydwie, a ja pamiętam, ze pytano mnie o Ciebie… i o nicka). 😉
A może po prostu wyglądasz młodziej (plus!) niz koleżanka i fryzjerka po prostu uznała, że jesteś młodsza i tyle? 😆
jestem juz kilka lat w leeds i bylam u wileu fryzjerow, lecz najbardziej polecam pana M, ktory mieszka w chapel allerton!!! super!!
Ja odwiedzilam ostatnio M.Kral i z obciecia jestem bardzo zadowolona. Zreszta bylam z kolezanka i ja tez calkiem niezle odmienily 🙂
Mam tylko jedna uwage – ja rozumiem,ze jestesmy w Anglii, ale mimo wszystko wolalabym aby pani fryzjerka nie mowila do mnie na ty 🙄
Tymbardziej,ze do kolezanki mowili na pani 🙄 Nie interesuje mnie to,ze moze jest w moim wieku (bo starsza raczej nie) ale etykieta tudziez jej bark wplywa na moj odbior tego salonu 🙂 Tak jakos maloprofesjonalne mi sie wydawalo gdy zwracala sie do mnie zbyt bezposrednio – typu :wybralas juz cos>? nie boisz sie,ze w tej fryzurze bedziesz wygladac jak pyza? 😯 Co za komentarz wogole?! Moze i bym wygladala,ale chyba jakos nie na miejscu … eh, moze marudze.
Niech Pani zadzwoni do jakiegos amerykanckiego call centre to Pania wy-ma’m-uja ile wezie az wyjdzie bokiem niczym z pyzy nadzienie! 😆
Co do fryzjera to polecam Remedy, Nick-spot on. A uwierzcie,ze moje owlosienie okielznac nielatwo z racji tego upartego bliskowschodniego genu 😉 😆
A uwierzcie,ze moje owlosienie okielznac nielatwo z racji tego upartego bliskowschodniego genu 😉 😆
takie kędziorki to prawdziwy skarb ale łatwo można wyprostować prostownica lub upicholić na krotko z grzyweczka na bok. 😈
A Tobie stary to chyba golibroda potrzebny, bo ktoś jeszcze pomyśli,że jesteś Koziołek Matołek 😀 , bez urazy dla Koziołka 😛
A Tobie stary to chyba golibroda potrzebny, bo ktoś jeszcze pomyśli,że jesteś Koziołek Matołek 😀 , bez urazy dla Koziołka 😛
to może polecisz jakiegoś dobrego golibrodę. 😆
chociaż i bez brody można być "bardzo sympatycznym matołkiem"
http://www.youtube.com/watch?v=WCdr5C-xD2Y
A prosze:Sweeney Todd!Atrakcje gwarantowane 😛 😈
A prosze:Sweeney Todd!Atrakcje gwarantowane 😛 😈
film był średnio atrakcyjny, wręcz nudny 😕
Tylko, że ja mam na myśli prawdziwego golibrode pracujacego pod szyldem Sweeney Todd w Chapel Allerton.Tam z pewnościa Ci zrobia "Odkozienie" a może nawet "Odmatołkowanie" 🙂
Tylko, że ja mam na myśli prawdziwego golibrode pracujacego pod szyldem Sweeney Todd w Chapel Allerton.Tam z pewnościa Ci zrobia "Odkozienie" a może nawet "Odmatołkowanie" 🙂
najwidoczniej zona Cię tam często wysyła w celu "Odmatolkowania" skoro znane Ci są dodatkowe usługi.
jak na razie nie mam z tym problemów (również z "Odkozieniem")
8)
[b:b5371aeacb]upicholić [/b:b5371aeacb]
hehe a tego to nie znam.Co to za twor.Poprosze o słownik podrzeszowskiej polszczyzny.
PS a może to z jakiego łemkowskiego narzecza ❓ ❓
[b:389e7af04e]upicholić [/b:389e7af04e]
hehe a tego to nie znam.Co to za twor.Poprosze o słownik podrzeszowskiej polszczyzny.
PS a może to z jakiego łemkowskiego narzecza ❓ ❓
cóż język polski jest taki kreatywny… 😉
http://www.bedzin.fora.pl/humor,14/jezyk-polski-jest-taki-kreatywny-czyli-jezyk-sportowy,61.html