Strona główna Działy Hyde Park Fryzjer!!!

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 31)
  • Autor
    Wpisy
    Indra
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    jackyl wrote:

pyza na polnych drogach..? 😀

Na polskich drozkach chyba 😉

iza16
    Participant

A nie wiecie jakie autobusy dojezdzaja do tego salonu ”LUIZA”??

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Malgon wrote:

Ja odwiedzilam ostatnio M.Kral i z obciecia jestem bardzo zadowolona. Zreszta bylam z kolezanka i ja tez calkiem niezle odmienily 🙂

Mam tylko jedna uwage – ja rozumiem,ze jestesmy w Anglii, ale mimo wszystko wolalabym aby pani fryzjerka nie mowila do mnie na ty 🙄
    Tymbardziej,ze do kolezanki mowili na pani 🙄

Malgon, ale Ciebie zna wielu ludzi w tym mieście, więc się nie dziw.
    Większość użytkowników serwisu i zaglądaczy forumowych kojarzy Malgon a poza tym, może po prostu jedna Małgosia zna z widzenia drugą Małgosię (przynajmniej na jednej imprezie byłyście obydwie, a ja pamiętam, ze pytano mnie o Ciebie… i o nicka). 😉
    A może po prostu wyglądasz młodziej (plus!) niz koleżanka i fryzjerka po prostu uznała, że jesteś młodsza i tyle? 😆

HELENA
    Participant

jestem juz kilka lat w leeds i bylam u wileu fryzjerow, lecz najbardziej polecam pana M, ktory mieszka w chapel allerton!!! super!!

SAMIRAHINI
    Członek

Malgon wrote:

Ja odwiedzilam ostatnio M.Kral i z obciecia jestem bardzo zadowolona. Zreszta bylam z kolezanka i ja tez calkiem niezle odmienily 🙂

Mam tylko jedna uwage – ja rozumiem,ze jestesmy w Anglii, ale mimo wszystko wolalabym aby pani fryzjerka nie mowila do mnie na ty 🙄
    Tymbardziej,ze do kolezanki mowili na pani 🙄 Nie interesuje mnie to,ze moze jest w moim wieku (bo starsza raczej nie) ale etykieta tudziez jej bark wplywa na moj odbior tego salonu 🙂 Tak jakos maloprofesjonalne mi sie wydawalo gdy zwracala sie do mnie zbyt bezposrednio – typu :wybralas juz cos>? nie boisz sie,ze w tej fryzurze bedziesz wygladac jak pyza? 😯 Co za komentarz wogole?! Moze i bym wygladala,ale chyba jakos nie na miejscu … eh, moze marudze.

Niech Pani zadzwoni do jakiegos amerykanckiego call centre to Pania wy-ma’m-uja ile wezie az wyjdzie bokiem niczym z pyzy nadzienie! 😆

Co do fryzjera to polecam Remedy, Nick-spot on. A uwierzcie,ze moje owlosienie okielznac nielatwo z racji tego upartego bliskowschodniego genu 😉 😆

Anonim
    Gość

SAMIRAHINI wrote:

A uwierzcie,ze moje owlosienie okielznac nielatwo z racji tego upartego bliskowschodniego genu 😉 😆

takie kędziorki to prawdziwy skarb ale łatwo można wyprostować prostownica lub upicholić na krotko z grzyweczka na bok. 😈

Okul
    Członek

A Tobie stary to chyba golibroda potrzebny, bo ktoś jeszcze pomyśli,że jesteś Koziołek Matołek 😀 , bez urazy dla Koziołka 😛

Anonim
    Gość

Okul wrote:

A Tobie stary to chyba golibroda potrzebny, bo ktoś jeszcze pomyśli,że jesteś Koziołek Matołek 😀 , bez urazy dla Koziołka 😛

to może polecisz jakiegoś dobrego golibrodę. 😆

chociaż i bez brody można być "bardzo sympatycznym matołkiem"
    http://www.youtube.com/watch?v=WCdr5C-xD2Y

Okul
    Członek

A prosze:Sweeney Todd!Atrakcje gwarantowane 😛 😈

Anonim
    Gość

Okul wrote:

A prosze:Sweeney Todd!Atrakcje gwarantowane 😛 😈

film był średnio atrakcyjny, wręcz nudny 😕

Okul
    Członek

Tylko, że ja mam na myśli prawdziwego golibrode pracujacego pod szyldem Sweeney Todd w Chapel Allerton.Tam z pewnościa Ci zrobia "Odkozienie" a może nawet "Odmatołkowanie" 🙂

Anonim
    Gość

Okul wrote:

Tylko, że ja mam na myśli prawdziwego golibrode pracujacego pod szyldem Sweeney Todd w Chapel Allerton.Tam z pewnościa Ci zrobia "Odkozienie" a może nawet "Odmatołkowanie" 🙂

najwidoczniej zona Cię tam często wysyła w celu "Odmatolkowania" skoro znane Ci są dodatkowe usługi.
    jak na razie nie mam z tym problemów (również z "Odkozieniem")

8)

Okul
    Członek

[b:b5371aeacb]upicholić [/b:b5371aeacb]
    hehe a tego to nie znam.Co to za twor.Poprosze o słownik podrzeszowskiej polszczyzny.
    PS a może to z jakiego łemkowskiego narzecza ❓ ❓

Anonim
    Gość

Okul wrote:

[b:389e7af04e]upicholić [/b:389e7af04e]
    hehe a tego to nie znam.Co to za twor.Poprosze o słownik podrzeszowskiej polszczyzny.
    PS a może to z jakiego łemkowskiego narzecza ❓ ❓

cóż język polski jest taki kreatywny… 😉

http://www.bedzin.fora.pl/humor,14/jezyk-polski-jest-taki-kreatywny-czyli-jezyk-sportowy,61.html

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 31)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.