Strona główna Działy Hyde Park Fryzjer!!!

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    nataszka
    Członek

Hej!Błagam dajcie namiary na salon Shine!!!dostałam numer od koleżnaki ale albo zły albo fryzjerka zmieniła numer bo nikt nie odbiera

ela1981
    Participant

Shine jest chyba na Burley Road o ile dobrze pamietam, poszperaj w starych ogloszeniach w roznych napewno znajdziesz dokladny adres

ela1981
    Participant

znalazlam

270 Burley Road
    LS4 2NY
    Leeds

nataszka
    Członek

dzięki Elu znalazlam,tylko wydzwaniam tam juz chyba z 10 raz i nikt nie odbiera a teraz niw mogę sie połączyć i nie wiem co jest grane.Może ma nieczynne w poniedzialki?wiesz cos na ten temat?

fairy
    Participant

Fryzjerka ma na imie Justyna i mozesz do niej zadzwonic na numer: 07738940136. Jest naprawde swietna i wszystkie do niej chodzimy (ja i moje kolezanki). Bardzo polecam, niezwykle profesjonalna i bardzo dokladna.

nataszka
    Członek

oki tylko czemu nie odbiera telefonu????

Asix
    Participant

może ma zajęte ręce 😉

nataszka
    Członek

No Kochane!!Umówiona jestem na czwarteczek i się wtedy okaże czy wyjde z usmiechem czy z płaczem 🙂 Do Waszej wiadomości w poniedziałki zakład nieczynny.Dziękuję bardzo za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam!!!

iza16
    Participant

Moglby mi ktos podac namiary na salon fryzjerski 'Shine” i ”Luiza”??
    Dziekuje z gory :*

Malgon
    Participant

shine 0113 274 0714 a adres jest powyzej 🙄
    (wazne: fryzjerka jest na urlopie do wtorku!)

luiza ma reklame na stronie glownej leeds.pl

Marta Klecz
    Członek

ja polecam The Edge przy call lane gdzie chodzilam regularnie- oni preferuja takie gejowskie crazy fryzurki… ale zetna klasycznie jak trzeba
    -ale nie powiedza ci na dzien dobry co powinnas zrobic z wlosami…

No i bylam na zcieciu(to sie tak pisze?) na calkiem krotko w Toni & Guy i wyszlam bardzo zadowolona, a fryzjer powodowal u mnie dreszcze… mial taki mruczacy glos…

Agnieszka_77
    Participant

The Edge… zwlaszcza Collin…widzialam kilka fryzurek bo kiedys z nim pracowalam…wiec polecam z czystym sercem… Toni&Guy zawsze… polecam wszystkich tam- ten blizej marketu…o tym dalej nic nie wiem 🙂

nataszka
    Członek

Ja jestem zadowolona z Shine!Nie zarzucono mnie pomysłami ale fryzjerka zrobiła dokładnie to co jej powiedziałam.Polecam

Malgon
    Participant

Ja odwiedzilam ostatnio M.Kral i z obciecia jestem bardzo zadowolona. Zreszta bylam z kolezanka i ja tez calkiem niezle odmienily 🙂

Mam tylko jedna uwage – ja rozumiem,ze jestesmy w Anglii, ale mimo wszystko wolalabym aby pani fryzjerka nie mowila do mnie na ty 🙄
    Tymbardziej,ze do kolezanki mowili na pani 🙄 Nie interesuje mnie to,ze moze jest w moim wieku (bo starsza raczej nie) ale etykieta tudziez jej bark wplywa na moj odbior tego salonu 🙂 Tak jakos maloprofesjonalne mi sie wydawalo gdy zwracala sie do mnie zbyt bezposrednio – typu :wybralas juz cos>? nie boisz sie,ze w tej fryzurze bedziesz wygladac jak pyza? 😯 Co za komentarz wogole?! Moze i bym wygladala,ale chyba jakos nie na miejscu … eh, moze marudze.

jackyl
    Participant

pyza na polnych drogach..? 😀

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.