Strona główna Działy Hyde Park Fryzjer!!!

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    nataszka
    Członek

Hej!Pytanko kierowane do dziewczyn.Którego polskiego fryzjera w Leeds możecie mi NAPRAWDĘ polecić?Najlepiej zadowolona byłabym z takiego fryzjera u którego siadasz na fotel a on sam rzuca pomyslami a nie retoryczne pytanie – Jak obciąć?

filipek
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    nataszka wrote:

nie retoryczne pytanie – Jak obciąć?

no retoryczne to te pytania nie sa,jak chcesz uzywac trudnych slow sprawdz co one znacza.

nataszka
    Członek

Aaaaaaaaa i tu mnie masz Filipku!!!!Fakt źle użyłam tego słowa ale zapewniam Cię ,iż wiem co ono oznacza.Teraz rada dla Ciebie – Naucz się czytać!!!Wyraźnie napisałam,że pytanie kierowane jest do DZIEWCZYN więc nie rozumiem po co się wypowiadasz w tym temacie?Pozdrawiam 😀

just28
    Participant

Jak chcesz by cie fryzje zasypal pomyslami to idz na przyklad do toni&guy a potem poszukaj polskiego fryzjera ktory ci to poprawi. ❗

nataszka
    Członek

Widzę że już żadnego pytania nie można zadać na forum , bo nigdy nie ma na nie konkretnej odpowiedzi tylko głupie i ironiczne teksty.Dzięki!

v-tec
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    nataszka wrote:

Widzę że już żadnego pytania nie można zadać na forum , bo nigdy nie ma na nie konkretnej odpowiedzi

Od chwili zadania pytania do napisania tej uwagi minęło pół doby i była to raczej ta nocna połowa. Może odrobinę cierpliwości?

filipek
    Participant

nataszka wrote:

Aaaaaaaaa i tu mnie masz Filipku!!!!

nie pamietam zebym Cie miał ale pamiec ma krotka! 😀
    Pozatym faceci tez chodza do fryzjera

ela1981
    Participant

moge polecic Shine ja bylam zadowolona (bylam raz i drugi tez pojade)
    angielskiego jak ktos woli polecam na Armley na Town Street ~ jest tam taki fajny gosciu (ten niski co ma swoj drozszy cennik) swietnie stylizuje(fryzjer ten kolo apteki, nie ten "z papuga" dalej!!!!!!!!!!)

miles
    Członek

brawo nataszka,filipek chyba dlugo nie bedziesz mial zadnej jak bedziesz taki nieprzyjemny dla dziewczat wiecej slodyczy i usmiechu

filipek
    Participant

😆 😆 😆

cheeky girl
    Participant

miles wrote:

brawo nataszka,filipek chyba dlugo nie bedziesz mial zadnej jak bedziesz taki nieprzyjemny dla dziewczat wiecej slodyczy i usmiechu

On jest poprostu 'cheeky’ 😀

Lepsze to niz przesadzona slodycz i lizustwo 😉

Asix
    Participant

w mojej dlugoletniej karierze salonowo-fryzjerowej jeszcze sie nie zdazylo, zeby ktos mnie zasypal pomyslami niestety… Ani w PL ani tu, zarowno u Angielki jak i u milej pani Malgosi w Leeds (reklamuje sie na stronie glownej). Glownie slysze narzekania takie podszyte podziwem na temat ilosci moich wlosow, co nierzadko stanowi utrudnienie 😉
    Proponuje udac sie do praktykantek, ona sa pelne werwy i maja sporo pomyslow, ktore nawet czasem pokrywaja sie z efektem osatecznym. Tak slyszalam. 🙂

julka
    Participant

Asik a ta fryzjerka na przeciwko Focusa w Skipton, to jaka jest, bo ide do niej jutro??

Asix
    Participant

crazy…

nataszka
    Członek

A była któraś z Was na Harehills?Też reklamuje się na głównej stronie.Elu jak możesz to podaj mi proszę namiary na tego fryzjera gdzie byłaś.Dzięki!!

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.