Strona główna Działy Prawo P60

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    regus
    Członek

Mam pytanie z jakiego urzedu moge wziąść p60 bo zgubiłem a jest mi potrzebne?

misior_eng1
    Członek

Od swojego pracodawcy.

regus
    Członek

Dzieki! Ale od pracodawcy moge chyba wziaść duplikat a ja potrzebuje orginału.
    Mam jeszcze pytanko P60 powinno byc z całego roku? bo ja mam ale z ostatniego zatrudnienia a potrzebne mi mój zarobek z całego roku i niemam pojecia z kąt to wytrzasnąć! Pracowałem przez agencje i myśle że oni coś kręcą!! Z góry dziękuje!!! Pozdro:)

v-tec
    Członek

Przecież oryginał zgubiłeś 😯

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    regus wrote:

Dzieki! Ale od pracodawcy moge chyba wziaść duplikat a ja potrzebuje orginału.
    Mam jeszcze pytanko P60 powinno byc z całego roku? bo ja mam ale z ostatniego zatrudnienia a potrzebne mi mój zarobek z całego roku i niemam pojecia [b:b497908265]z kąt[/b:b497908265] to wytrzasnąć! Pracowałem przez agencje i myśle że oni coś kręcą!! Z góry dziękuje!!! Pozdro:)

Najlepiej to z kątowni 8)

(W sytuacji, gdy zgubiłeś formularz P60 twój pracodawca może wydać ci duplikat, co musi być wyraźnie zaznaczone. Będziesz musiał/a skontaktować się ze swoim pracodawca lub agencją dla której pracowałeś i poprosić o wydanie Statement of Earnings, zastepujący zagubione formularze.
    Pracodawcy lub agencje nie są prawnie zobowiązane do wystawienia Statement of Earnings, ale próbuj. Druk można pobrać z tej strony
    http://www.arts.ac.uk/docs/p60.pdf )

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.