Strona główna Działy Finanse WASZE nic nie warte funty mozecie jedynie zainwestować W US

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    The Man
    Członek

MAJAC 2000 funtow macie prawie 4000 USD

majac 20000funtow macie prawie 40000USD

CENY w US sa takie same jak w U.K ale w….

dolarach wiec jestescie jakies 100% do przodu….

tylko kupic bilet i leciec….

na shopin…..

pozdrowienia z LAS VEGAS))))

ela1981
    Participant

minus bilet i hotel

7sisters
    Participant

Znowu ten pustak jeleni szuka…

Paszla ty w ciortu matieri!

slanting_eye
    Członek

…ale w usa czarnych bija 🙂

KrisLS
    Participant

…do domu daleko i chyba wize trzeba miec

Slavek26
    Członek
    ”The wrote:

MAJAC 2000 funtow macie prawie 4000 USD

majac 20000funtow macie prawie 40000USD

CENY w US sa takie same jak w U.K ale w….

dolarach wiec jestescie jakies 100% do przodu….

tylko kupic bilet i leciec….

na shopin…..

pozdrowienia z LAS VEGAS))))

Bylem,widzialem,poczulem i potwierdzam 🙂

kunegunda
    Participant

no nie mam co innego do roboty jak latac do us na zakupy, mi sie nie chce isc do tesco dwie ulice dalej a ktos mi proponuje 9 godzinny lot = 5 godzin odpraw.
    ty madry jestes???

Anonim
    Gość

No to nie zdziwcie się teraz, jak za jakiś czas wasz partner/partnerka zniknie na parę dni. Po powrocie pytana/y gdzie była odpowie: po bułki! A gdzie ty po te bułki była(e)ś? Jak gdzie? W US. Tańsze są niż u pakistana za rogiem 😈

Reddbull
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kunegunda wrote:

… mi sie nie chce isc do tesco dwie ulice dalej a ktos mi proponuje 9 godzinny lot = 5 godzin odpraw.
    ty madry jestes???

to jak Ty do uk dotarlas? 😉

Shopping w us faktycznie sie oplaca… ale po co wydawac na bilet/ hotel jak to samo mozna przez internet kupic? 🙂

v-tec
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Reddbull wrote:

Shopping w us faktycznie sie oplaca… ale po co wydawac na bilet/ hotel jak to samo mozna przez internet kupic? 🙂

Ale jak doliczą koszty wysyłki, cło i vat to pewnie już mniej ciekawie się robi…

Zrobiłem proste porównanie które nie potwierdza tezy o rzekomo jednakowych cenach tyle że w innych walutach: MacBook Air na stronie Apple’a w UK kosztuje od Ł1,199, w US – $1,799

Proponuję żeby ci którzy zamawiają różne rzeczy w Stanach podzielili się adresami sklepów z których korzystają

7sisters
    Participant

Roczna licencja na mojego firewalla kosztuje w UK 80 funtow. Ta sama licencje kupilem na amerykanskiej stronie producenta za 60 dolarow.

Reddbull
    Członek

Jak na razie kupowalem na:
    http://www.eastbay.com
    http://www.footlocker.com
    http://www.ebay.com

Vtec dlatego ja najchetniej kupuje na ebay. Najczesciej paczka idzie jako prezent/ probka i zadnych podatkow nie trzeba placic 🙂 A wychodzi duzo taniej. Oplaca sie nawet ciuchy, buty kupowac (przynajmniej w moim wypadku 😉 ) Przesylka kosztuje roznie- od ok 20$ za koszulke do ok 90$ za duza paczke (pare kg). A jak wiadomo na ebay mozna wszystko znalezc:)

The Man
    Członek

Apple 2,4 ghz 160gb cena 1299 $ w uk 1299 P

piwo cena 24 pak 15,99 $ w UK 15,99 P

benzyna 1litr 1,05 p w USA 3,98 za 4 litry [ galon 3,78l]

gazeta wall street journal versus financial time 2,50 $ 2,50P

itd…itd…

samochody Lexius is 220 25 000 usd versus 22000 P

a zatem jak widzicie inwestowac trzeba TU.

v-tec
    Członek

Jeżeli już to nie inwestować tylko kupować

ela1981
    Participant

a dentysta ile tam kosztuje?
    moze sie smigne zamiast w poniedzialek szorowac z LS12 na LS7? 😈 😆

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.