Strona główna Działy Finanse 5p/litre off petrol up to a maximum of 100 litres

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Muss Lee
    Członek

Wystarczy [b:d5a3e6a182]do 20 lipca [/b:d5a3e6a182]zrobić zakupy w TESCO (może być on line) [b:d5a3e6a182]za min 50[/b:d5a3e6a182] funtów i dostaniecie voucher uprawniajacy do zakupu benzyny o [b:d5a3e6a182]5p. taniej[/b:d5a3e6a182] na litrze.

[b:d5a3e6a182]Ważne przez 2 tygodnie[/b:d5a3e6a182] od daty zakupów.

slanting_eye
    Członek

…a nie znasz jakiejs promocji w styly kup worek ziemniakow i wez nikon d300????

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Muss Lee
    Członek

Znam i dlatego wyprzedaje Nikony D200 i D300 na ebayu 🙂
    A Canony EOS-1Ds Mark III dorzucali do wycieraczki butów w POUNDLANDZIE 🙂

Malgon
    Participant
    ”Muss wrote:

Wystarczy [b:e1c2a7f41b]do 20 lipca [/b:e1c2a7f41b]zrobić zakupy w TESCO (może być on line) [b:e1c2a7f41b]za min 50[/b:e1c2a7f41b] funtów i dostaniecie voucher uprawniajacy do zakupu benzyny o [b:e1c2a7f41b]5p. taniej[/b:e1c2a7f41b] na litrze.

[b:e1c2a7f41b]Ważne przez 2 tygodnie[/b:e1c2a7f41b] od daty zakupów.

NO tak to juz slyszalam i z checia bym skorzystala, z tym ze tzreba zalac wtedy na stacji TESCO , a ja takowej nie widzialam w poblizu …. well, Leeds polnocne. Chyba,ze ktos wie gdzie jest???
    Tesco Express sie nie liczy ;/

HardcoR
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Malgon wrote:

Chyba,ze ktos wie gdzie jest???
    Tesco Express sie nie liczy ;/

LEEDS HARROGATE ROAD EXPRESS,
    LEEDS,
    WEST YORKSHIRE,
    LS7 4LA

ta 🙂

Muss Lee
    Członek

Mały risercz i znalazłem to:

http://maps.google.pl/maps?ie=UTF-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&q=tesco+petrol+stations&near=Leeds,+UK&fb=1&view=text&sa=X&oi=local_group&resnum=4&ct=more-results&cd=1

Ja mieszkałem kiedyś w Batley i tam nie było problemu z Tesco, teraz klikam z PL, bo tu mieszkam od ponad pół roku. A że finanse to moja praca……
    🙂

Pozdrawiam

KrisLS
    Participant

Litosci. Na 50 litrach bedziecie do przodu 2.50£, a w sklepie musicie wydac 50£. Co jest z wami?

Muss Lee
    Członek

Niby tak, ale skoro już tam jesteś i robisz zakupy to czemu nie skorzystać?
    Moi znajomi jeździli od stacji do stacji o porównywali ceny, czy było o 1p. taniej niż gdzie indziej.

A zakupy często się robi na większe kwoty.

ela1981
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    KrisLS wrote:

Litosci. Na 50 litrach bedziecie do przodu 2.50£, a w sklepie musicie wydac 50£. Co jest z wami?

5p na litrze to faktycznie malo atrakcyjna propozycja oszczedzania, ale na pizze wiem juz gdzie najlepiej pojsc 🙂

Malgon
    Participant

KrisLS wrote:

Nie rozumiem oburzenia. Gdyby takowa stacja byla pod sklepem TESCO , w ktorym i tak robie zakupy (i rzadko kiedy sie mieszcze w 50f) to czemu nie oszczedzic zalewajac paliwo 😯 ? To jest godne litosci ? 🙄
    what’s up with you mate then ? 😉

HardcoR
    Participant
    ”Muss wrote:

A zakupy często się robi na większe kwoty.

No w Tesco to nie trudno wydac 50 pound, a i 100 tez latwo "pojdzie" – ceny maja tam ostatnio cos wysokie.

KrisLS
    Participant

Zgadzam sie Malgon, gdyby byla to tak. Ale szukac Tesco na sile i tluc sie przez miasto dla 5p na litrze brzmi smiesznie. Kolega Muss Lee ma jakis problem – dziwne,ze na tej jego stronie nie napisali jeszcze, ze w Tesco jest puszka fasoli w promocji buy one get one free 😆

Muss Lee
    Członek

KrisLS wrote:

Kolega Muss Lee ma jakis problem – dziwne,ze na tej jego stronie nie napisali jeszcze, ze w Tesco jest puszka fasoli w promocji buy one get one free 😆

Co za zręczna psychoanaliza. Moim problemem jest to, że lubie pomagać innym.

Uważam to miejsce dobre do tego zeby zjednoczyć polaków i zrobić coś dla całej społeczności. Nawet jesli jest to "śmieszne 5p. na litrze"

A to dlatego ze kiedys spotkałem sie z twierdzeniem że Polacy tylko potrafią narzekać.

A strona nie jest moja tylko prowadzona przez organizacje społeczną żeby pomagać innym zaoszczedzić jakąś kaske. To tu to tam….
    "Grosz do grosza i zbierze sie….."

Pozdrawiam amatorów fasoli w puszce 🙂

KrisLS
    Participant

Chciales dobrze – wyszlo smiesznie. Wystarczy, ze podales link do tej cudnej strony- dziekujemy, nie musisz od razu zamieniac forum w bazar. Nie twierdze, ze trzeba szastac kasa na prawo i na lewo, ale tropic jakies promocje w internecie, czy jezdzic od stacji do stacji i sprawdzac gdzie taniej 1p to dla mnie porazka. Jesli lubisz pomagac innym, to ladnie z Twojej strony – probuj dalej.

lipek
    Participant

ja ma za 1.10 ropke
    pisz na priwa

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.