Strona główna › Działy › Prawo › prawko!!!
witam i prosze o namiary na jakiegos polskiego szkoleniowca ktory wytlumaczy jak tu sie jezdzi
czy ktos juz zdawal jaka jest frekfencja?
czy posdiadacie aktualne testy
z gory dzieki
witam i prosze o namiary na jakiegos polskiego szkoleniowca ktory wytlumaczy jak tu sie jezdzi
z gory dzieki
Jezdzi sie po lewej stronie….punkt pierwszy 😀
ustepuje sie pierwszenstwa pojazdom wlaczajacym sie do ruchu…punkt drugi 😀
aaa, i jeszcze nie naduzywa sie migacza…punkt trzeci 😀
ktos doda cos jeszcze?? 😉
do listy cheeky dodam – przestrzega sie ograniczen predkosci 🙂
co ci da frekwencja? albo zdasz albo nie w zaleznosci od tego jak pojedziesz 🙂 statystyki ludu calego nie sa potrzebne chyba 😉
dobrze dziekuje tylko raczej mialem na mysli inne odpowiedzi ale coz to tak jak za kierownica slabo wam poszlo kobiety
chodzi o numer czy ma ktos
Taki wytatuowany na przedramieniu? Ja nie mam ale zapytaj derailed…
dobrze dziekuje tylko raczej mialem na mysli inne odpowiedzi ale coz to tak jak za kierownica slabo wam poszlo kobiety
😆 na zartach sie kolega nie zna….
Ja zdawalam prawko w Anglii, nie wiem jaka frekwencja, bo kazdy przychodzi na umowiona godzine, testy zdalam za pierwszym razem na 100%, jazdy po drugim razie…ciekawe jak kolega da sobie rade 😡
Jak sie jezdzi wytlumaczy ci instruktor…a jest ich pelno, chyba ze nie znasz jezyka no to raczej ci slabo pojdzie mezczyzno ❗
Uwazaj bo coraz czesciej kobiety sa instruktorkami 😆
Hej mam pytanie a jak wygląda sprawa gdy ktoś mam prawo jazdy na samochód a chce sobie zrobić na motor ❓
Wymieniasz prawko na angielskie (Ł50)
Zapisujesz się na 1-dniowy kurs tzw. CBT (Ł80)
I już możesz jeździć z L-ką
W ciągu 2 lat musisz zdać egzamin i wtedy możesz zdjąć L
Tylko uwaga są limity wiekowe na różne motory, tymi poważnymi maszynami można jeździć zdaje się od 21 lat i dopiero po zdanym egzaminie
Dzięki stokrotne za pomoc nie przypuszczałem ,że to będzie takie łatwe 😀
Drodzy forumowicze 🙄 , duzo tu piszecie o nauce jazdy a mnie interesuje w tym momencie pierwszy etap egzaminu – teoria. Problem jest dosc palacy bo dostalem bardzo ciekawa oferte pracy i niestety musze miec brytyjskie prawo jazdy prawie na juz. Chcialbym przebrnac przez to szybko i bezbolesnie. Czy ktos korzystal z podrecznikow EMANO?! Jesli tak, jak bardzo jestescie zadowoleni z tych materialow?! 😀
Drodzy forumowicze 🙄 , duzo tu piszecie o nauce jazdy a mnie interesuje w tym momencie pierwszy etap egzaminu – teoria. Problem jest dosc palacy bo dostalem bardzo ciekawa oferte pracy i niestety musze miec brytyjskie prawo jazdy prawie na juz. Chcialbym przebrnac przez to szybko i bezbolesnie. Czy ktos korzystal z podrecznikow EMANO?! Jesli tak, jak bardzo jestescie zadowoleni z tych materialow?! 😀
i znowu mala kryptoreklama
czy mozna zdawac gdy ma sie rocznikowo 18lat lecz jeszcze nie skonczone?
czy mozna zdawac gdy ma sie rocznikowo 18lat lecz jeszcze nie skonczone?
w uk musisz miec ukonczone 17 lat 🙂
Od 1 wrzesnia wprowadzono nowe testy na prawko w UK. Skoro tak zachwalasz to wydawnictwo to czy mozesz mi powiedziec czy emano ma aktualne materialy, mozna smialo sie z nich uczyc?
pozdrawiam 😀
witam i prosze o namiary na jakiegos polskiego szkoleniowca [b:54a62ebdc5]ktory wytlumaczy jak tu sie jezdzi [/b:54a62ebdc5]
z gory dzieki
😯 😯 😯
Jak się jeździ?
Normalnie, tyle że po drugiej stronie.
I pamiętaj
Nigdy nie szukaj prawą ręką biegów w drzwiach! 😆 😆 😆
Naucz się, że to lewa zmienia biegi.
Polski instruktor (szkoła jazdy) jest w Bradford.