Strona główna Działy Prawo prawko!!!

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    lipek
    Participant

witam i prosze o namiary na jakiegos polskiego szkoleniowca ktory wytlumaczy jak tu sie jezdzi
    czy ktos juz zdawal jaka jest frekfencja?
    czy posdiadacie aktualne testy
    z gory dzieki

cheeky girl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    lipek wrote:

witam i prosze o namiary na jakiegos polskiego szkoleniowca ktory wytlumaczy jak tu sie jezdzi
    z gory dzieki

Jezdzi sie po lewej stronie….punkt pierwszy 😀

ustepuje sie pierwszenstwa pojazdom wlaczajacym sie do ruchu…punkt drugi 😀

aaa, i jeszcze nie naduzywa sie migacza…punkt trzeci 😀

ktos doda cos jeszcze?? 😉

Malgon
    Participant

do listy cheeky dodam – przestrzega sie ograniczen predkosci 🙂

co ci da frekwencja? albo zdasz albo nie w zaleznosci od tego jak pojedziesz 🙂 statystyki ludu calego nie sa potrzebne chyba 😉

lipek
    Participant

dobrze dziekuje tylko raczej mialem na mysli inne odpowiedzi ale coz to tak jak za kierownica slabo wam poszlo kobiety
    chodzi o numer czy ma ktos

7sisters
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    lipek wrote:

Taki wytatuowany na przedramieniu? Ja nie mam ale zapytaj derailed…

cheeky girl
    Participant

lipek wrote:

dobrze dziekuje tylko raczej mialem na mysli inne odpowiedzi ale coz to tak jak za kierownica slabo wam poszlo kobiety

😆 na zartach sie kolega nie zna….

Ja zdawalam prawko w Anglii, nie wiem jaka frekwencja, bo kazdy przychodzi na umowiona godzine, testy zdalam za pierwszym razem na 100%, jazdy po drugim razie…ciekawe jak kolega da sobie rade 😡

Jak sie jezdzi wytlumaczy ci instruktor…a jest ich pelno, chyba ze nie znasz jezyka no to raczej ci slabo pojdzie mezczyzno ❗

Uwazaj bo coraz czesciej kobiety sa instruktorkami 😆

bonias
    Participant

Hej mam pytanie a jak wygląda sprawa gdy ktoś mam prawo jazdy na samochód a chce sobie zrobić na motor ❓

v-tec
    Członek

Wymieniasz prawko na angielskie (Ł50)
    Zapisujesz się na 1-dniowy kurs tzw. CBT (Ł80)
    I już możesz jeździć z L-ką
    W ciągu 2 lat musisz zdać egzamin i wtedy możesz zdjąć L
    Tylko uwaga są limity wiekowe na różne motory, tymi poważnymi maszynami można jeździć zdaje się od 21 lat i dopiero po zdanym egzaminie

bonias
    Participant

Dzięki stokrotne za pomoc nie przypuszczałem ,że to będzie takie łatwe 😀

kondziu
    Participant

Drodzy forumowicze 🙄 , duzo tu piszecie o nauce jazdy a mnie interesuje w tym momencie pierwszy etap egzaminu – teoria. Problem jest dosc palacy bo dostalem bardzo ciekawa oferte pracy i niestety musze miec brytyjskie prawo jazdy prawie na juz. Chcialbym przebrnac przez to szybko i bezbolesnie. Czy ktos korzystal z podrecznikow EMANO?! Jesli tak, jak bardzo jestescie zadowoleni z tych materialow?! 😀

efkolaia
    Participant

kondziu wrote:

Drodzy forumowicze 🙄 , duzo tu piszecie o nauce jazdy a mnie interesuje w tym momencie pierwszy etap egzaminu – teoria. Problem jest dosc palacy bo dostalem bardzo ciekawa oferte pracy i niestety musze miec brytyjskie prawo jazdy prawie na juz. Chcialbym przebrnac przez to szybko i bezbolesnie. Czy ktos korzystal z podrecznikow EMANO?! Jesli tak, jak bardzo jestescie zadowoleni z tych materialow?! 😀

i znowu mala kryptoreklama

pauli
    Członek

czy mozna zdawac gdy ma sie rocznikowo 18lat lecz jeszcze nie skonczone?

Reddbull
    Członek

pauli wrote:

czy mozna zdawac gdy ma sie rocznikowo 18lat lecz jeszcze nie skonczone?

w uk musisz miec ukonczone 17 lat 🙂

marcelina
    Participant

kondziu wrote:

Od 1 wrzesnia wprowadzono nowe testy na prawko w UK. Skoro tak zachwalasz to wydawnictwo to czy mozesz mi powiedziec czy emano ma aktualne materialy, mozna smialo sie z nich uczyc?

pozdrawiam 😀

fatamorgana
    Participant

lipek wrote:

witam i prosze o namiary na jakiegos polskiego szkoleniowca [b:54a62ebdc5]ktory wytlumaczy jak tu sie jezdzi [/b:54a62ebdc5]
    z gory dzieki

😯 😯 😯

Jak się jeździ?
    Normalnie, tyle że po drugiej stronie.
    I pamiętaj
    Nigdy nie szukaj prawą ręką biegów w drzwiach! 😆 😆 😆
    Naucz się, że to lewa zmienia biegi.

Polski instruktor (szkoła jazdy) jest w Bradford.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.