Strona główna Działy Prawo Polskojezyczny prawnik!!

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    boruta
    Participant

Poszukuje prawnika/notariusza polskojezycznego!
    jesli ktos ma jakies namiary w Leeds to prosze o podzielenie sie
    tymi informacjami!!z gory dziekuje!

cheeky girl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    boruta wrote:

Poszukuje prawnika/notariusza polskojezycznego!
    jesli ktos ma jakies namiary w Leeds to prosze o podzielenie sie
    tymi informacjami!!z gory dziekuje!

Jesli chodzi o prawnikow to znam…mam nawet 50 ulotek po polsku 😀

Zadzwon pod nr ….. podam na priva jesli chcesz – bezplatna wstepna porada prawnicza w jezyku polskim.

Nie wiem czego twoja sprawa dotyczy, ale oni zajmuja sie glownie roszczeniami wypadkowymi.

nie podaje nazwy i telefonu firmy zeby nie bylo ze reklamuje 😉

agatnikk
    Participant

ja mam namiar na agencję z harrogate-tam pracuje Pani prawnik mówiąca po polsku-mi pomaga przy sprawie rozwodowej.
    telefon 01423538111
    a Pani nazywa się DOROTA BEANGE

mrf
    Członek

czy ktoś ma namiar na prawnika o którym wspominała cheeky girl?

efkolaia
    Participant

ktorego ?? bo napisala ze zna ich z 50 ?? moze poprostu napisz do niej na priva cheeky nie gryzie 😉

mrf
    Członek

napisałem na priva jednak nie dostałem jeszcze odpowiedzi, a trochę sprawa nagli. Konkretnie chodzi o prawnika znajdującego się jak najbliżej leeds, idealnie byłoby gdyby zajmował się on roszczeniami wypadkowymi (o takim właśnie wspominała:) )

cheeky girl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    mrf wrote:

napisałem na priva jednak nie dostałem jeszcze odpowiedzi, a trochę sprawa nagli. Konkretnie chodzi o prawnika znajdującego się jak najbliżej leeds, idealnie byłoby gdyby zajmował się on roszczeniami wypadkowymi (o takim właśnie wspominała:) )

Juz odpisalam, 😀

fatamorgana
    Participant

To może i ja jeszcze jakąś reklamę dołożę? 😆

Baggins
    Participant

Stary temat, na ja teraz tez potrzebuje takiego kontaktu. moze byc na priv,
    pozdro

cheeky girl
    Participant

Baggins wrote:

Stary temat, na ja teraz tez potrzebuje takiego kontaktu. moze byc na priv,
    pozdro

http://www.isonharrison.co.uk/leeds-solicitors-at-ison-harrison/personal-solicitor-leeds/family/dorota-beange.html

rozne opinie slyszalam, osobiscie nie korzystalam 😉

Baggins
    Participant

no dzieki, w sumie chodzi mi tylko o poswiadczenie podpisu, do konsulatu sie dodzwonic nie da oczywiscie, potwierdzenia na wypelniony formularz tez nie wysylaja, albo jakies opoznienia.

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.