Strona główna Działy Hyde Park 14 lipca: Polish Day

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    KwiateK
    Participant

Pierogi, bigos i inne atrakcje 8)

Więcej informacji:
    http://www.leeds-manchester.pl//artykul/320/

slanting_eye
    Członek

..no pieknie ,ale w poniedzialek 🙂

cayuga
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    slanting_eye wrote:

..no pieknie ,ale w poniedzialek 🙂

dokladnie o tym samym pomyslalem…
    coz… moze mi sie uda kogos wyciagnac…
    a ty chinczyk chetny na spotkanie??
    bierz zone pod pache i dawaj do Leeds 😛

end2005
    Participant

lepiej by bylo w sobote i oczywiscie na swiezym powietrzu

miles
    Członek

cayuga masz chrapke na zone?czy na bigos?

ela1981
    Participant

a ja sie pytam po co?
    po to by marudzic, ze ktos cos zorganizowal i zaden Polak nie przyszedl?
    swoja droga ciekawa jestem czy ten pomysl byl uzgodniony z jakakolwiek grupa, grupka Polakow, czy im to potrzebne, czy przyjda, warunki, termin itp….
    czy ktos to organiuzuje bo mysli, ze Polakom to poprostu potrzebne, wiec ugotowal ten bigos, z mysla ilu to przyjdzie

cheeky girl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ela1981 wrote:

a ja sie pytam po co?
    po to by marudzic, ze ktos cos zorganizowal i zaden Polak nie przyszedl?
    swoja droga ciekawa jestem czy ten pomysl byl uzgodniony z jakakolwiek grupa, grupka Polakow, czy im to potrzebne, czy przyjda, warunki, termin itp….
    czy ktos to organiuzuje bo mysli, ze Polakom to poprostu potrzebne, wiec ugotowal ten bigos, z mysla ilu to przyjdzie

Ta, przyszedl pan z biblioteki i konsultowal sie z mamami-Polkami, ktore przychodza na zajecia dla polskich mam z dziecmi w Sure Start Bramley.

Chodzi im o to, zeby promowac biblioteke, czytanie ksiazek oraz o integrowanie sie POlakow z Anglikami. 😉

Plakat w sumie nie jest zbyt jasny bo nie podano, ze wszystko zaczyna sie juz o [b:9378f8d49e]11.00, beda wtedy gry, wyklejanki, spiew i czytanie dla maluchow, pozniej przyjda dzieci szkolne[/b:9378f8d49e], tez bedzie dla nich przygotowany specjalny program, a dopiero wieczorem program dla doroslych. 😀

fatamorgana
    Participant

Jak nie ma alkoholu to Polaki nie przyjdą i już!

slanting_eye
    Członek
    ”cheeky wrote:

a dopiero wieczorem program dla doroslych. 😀

czyli co gole baby i facety 🙂

Baggins
    Participant

[quote:8703749d0e]czyli co gole baby i facety [/quote]
    jako ze beda tylko mamy to facety. chyba ze jakas para lesbijska sie trafi w imie rownosci i milosci

Indra
    Participant

cayuga wrote:

Moge sie z Toba garnac, tylko zeby nie bylo tak, ze jak tam dojedziemy to bedzie juz po wszystkim 🙂 To sie chyba konczy o 19:45.

ToRuNiAk
    Członek

Powiedzialem o tym kumplowi(anglikowi) i bardzo sie ucieszyl, ze bedzie mogl wszamic za friko polskie specjaly:D

ela1981
    Participant
    ”cheeky wrote:

Plakat w sumie nie jest zbyt jasny bo nie podano, ze wszystko zaczyna sie juz o 11.00,

no wlasnie a ja sie zastanawialam co mozna (oprocz zjedzenia bigosu) zrobic od 6:46 do 7:45 czyli przez godzine czasu i jaki zakres tematyczny imprezy (generalnie to moze byc wszystko w bibliotece) widac temat blizej znany tylko wtajemniczonym

ela1981
    Participant

fatamorgana wrote:

Jak nie ma alkoholu to Polaki nie przyjdą i już!

czyli co ~ Ty bedziesz?

cayuga
    Participant

Indra wrote:

cayuga wrote:

Moge sie z Toba garnac, tylko zeby nie bylo tak, ze jak tam dojedziemy to bedzie juz po wszystkim 🙂 To sie chyba konczy o 19:45.[/quote]

no w sumie fakt… jak my dotrzemy to na zamkniecie imprezy… :/

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.