Strona główna Działy Hobby Wymiana kart w Polsacie i Cyfrze.

Wyświetlanych postów: 3 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    elnino22
    Participant

Jak wiecie Polsat wymienia karty i stary system kodowania (Nagravision2) ma zostac odlaczony juz pod koniec tego miesiaca, wiec jesli jestescie userami Polsatu i nie macie jeszcze nowej karty, to sugeruje zadzwonic do rodzinki w polsce 🙂
    Co do C+ to tez szykuje sie wymiana i chyba nabiera to rumiencow. Znalazlem taki oto obrazek w sieci, wiec za pare miesiecy nowa karta moze byc niezbedna.
    [img:678226cc30]http://i30.tinypic.com/13zr96x.jpg[/img:678226cc30]
    Jak ktos sie zastanawia nad zakupem tunerka na lewy Polsacik, albo lewej karteczki C+, to ja bym proponowal ponowne rozwazenie tych pomyslow.

kunegunda
    Participant

dlaczego mam to rozwazac ???
    place 100 zl rocznie za pelen pakiet cyfra i jestem zadowolony a poczekam co moj kumpel wymysli potem 🙂

elnino22
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kunegunda wrote:

dlaczego mam to rozwazac ???
    place 100 zl rocznie za pelen pakiet cyfra i jestem zadowolony a poczekam co moj kumpel wymysli potem 🙂

kolejny cwaniak

Wyświetlanych postów: 3 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.