Strona główna Działy Czarna lista Jark Industrial w Wakefield

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    SalvadorPL
    Członek

Witam wszystkich forumowiczow.
    Mam pytanie. Czesto trafiam na negatywne opinie na temat agencji w Wakefield – Jark Recruitment. Nigdy jeszcze dla nich nie pracowalem a wydaje sie ze maja kilka "ciekawych" ofert pracy – tzn. maja prace 🙂
    Jesli mieliscie z nimi kontakt w przeszlosci prosze o jakies opinie – te zle lub dobre 🙂

Pozdrawiam,
    Sal!

palyst
    Członek

Agencja Jark jest uwazana za najgorsza agencje w Wakefield. Pracuja tam tylko ci, ktorzy nie znaja jezyka angielskiego.
    Maja prace bo nikt madry dla nich nie chce pracowac.

kskwarka
    Participant

cześc
    a ja pracowałam dla agencji Jark w Huddersfield w marcu i nie polecam. Fakt – praca łatwa, miła atmosfera, ale miała byc na 13 tyg, a po 5 okazało się że koniec i nic juz wiecej mi nie załatwili. Nie zapłacono mi za holiday’a bo sie za późno upomniałam (maja w umowie taki haczyk-nie doczytałam-że wypłacają za holiday do 6 kwietnia, a potem to sie w du… pocałuj).Do tej pory czekam na P45 i mimo że prosiłam ich kilkakrotnie o wystawienie papierka , do tej pory nic.Pomijam, że maja bajzel w papierach.
    powodzenia

Chata_morgana
    Participant

Pracowalem dla nich, prawda jest ze agencja czesto sie spoznie z zaplatami i czasem probuje kombinowac ale jak ich sie przycisnie to wszytsko wyplacaja
    agencja ta placila mi za bank holidaye co si erzadko zdarza
    a i prace maja bardzo dobrze platne jesli ktos oczywiscie umie cos robic
    ja np mialem 8,57 oczywiscie overtimy platne 150% w soboty i 200% w niedizele, ogolnie nie sa najgorsi

berti
    Participant

Ta agencja scisle wspolpracuje z "obozem pracy" agencji Aptus z Leeds. Jesli ktos mial stycznosc z Aptusem,reszty pisac nie trzeba. Do tego stopnia wspolpracuje ze nawet P45 z Aptusa przychodza firmowa koperta z Jark. Wiem bo znajomy takowa otrzymal,bylem swiadkiem zdziwienia jego choc przyznam ze Aptus niczym juz chyba nie zdziwi tych ktorzy znaja temat.

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.