Strona główna Działy Hyde Park Sklepy dla duzych

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Reddbull
    Członek

Witam.
    Przeszukalem forum i nic nie znalazlem w interesujacym mnie temacie, a wiec… Czy znacie jakies sklepy dla duzych w Leeds? Znalezc cos w Huddersfield to prawdziwy wyczyn. Co prawda jest sklep dla duzych ale wszystkie ubrania sa ewentualnie szerokie… a nie dlugie 😛

Agnieszka_77
    Participant

a EVANS? jest w centrum, kolo river island…

http://www.evans.co.uk

dla szerokich i dlugich….chyba…

Reddbull
    Członek

dzieki za linka 🙂
    a cos dla mezczyzn? 🙂

ela1981
    Participant

hmm moj maz jest wysoki i generalnie nie ma problemu z doborem spodni (chyba nie masz 2m?), czasem (ale baaaardzo zadko rekawy u bluzek sa za krotnie) on kupuje w officer’s club, petroleum (cos takiego) ~ to typowo meski sklep 8)

Reddbull
    Członek

Niewiele sie pomylilas 🙂 mam 196cm 🙂 Wlasnie szukam spodni i nic znalezc nie umiem… o garniturze juz nie wspomne. Spodnie jak sa to albo za szerokie i wtedy sa dlugie, albo krotkie i waskie :/ A jesli chodzi o garnitur to marynarka jesli jest dobra to spodnie sa za szerokie…

slanting_eye
    Członek

ja mam 187 i czasem spodnie tez sa za krotkie
    maksymalna dlugosc nogawki to chyba 36 cali

ulka77
    Członek

Wiem,ze w Next jest mozliwosc zamowienia spodni na wymiar(dlugosc 🙂 ),czeka sie 2-3 dni,usluga chyba jest nawet bezplatna.

Reddbull
    Członek

Wybralem sie wczoraj do leeds na zakupy, nachodzilem sie jak glupi az w koncu trafilem na raj na facetow (mam na mysli ubrania) 😀

Sklep nazywa sie 'slaters’
    http://www.slaters.co.uk

W innych sklepach nie umialem znalezc na siebie kompletnie nic ( 0 koszul, garnitorow, spodni, polbutow) az przez przypadek wszedlem do w/w sklepu 🙂
    Robia tam chyba wszystkie mozliwe rozmiary+ ceny naprawde milo mnie zaskoczyly.

Koszula Pierre Cardin £29 itd
    Buty maja chyba do rozmiaru 16UK
    Garnitury do wyboru do koloru, profesjonalna obsluga…

Sklep sprzedaje takze jeansy i odziez codzienna, czyli wszystko co wysokiemu do szczescia potrzebne.

Nie jest to sklep tylko dla duzych/ wysokich. Mniejsze rozmiary tez maja 😉
    mam nadzieje, ze przyda sie to komus…

cheeky girl
    Participant

A dla dziewczyn jest Long Tall Sally… 😀

Ja lubie kupowac gacie w Zarze bo tam sa zawsze ladnie dopasowane i dlugie, a niekoniecznie duze rozmiary 😀

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.