Strona główna Działy Babski kącik Avon – szukam konsultantki

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    tech_kot
    Członek

proszę o kontakt

pozdr.

jakas laska mi na naszej klasie swoje avonowe uslugi zaoferowala wiec wez od szani numer do mnie i daj znac, a ja juz wskakuje tam i numer przepisuje 8) renifer

Indra
    Participant

Jak chcesz tylko kupowac, to mozesz przez internet przeciez 🙂 Ja tak robie 🙂

tech_kot
    Członek

dzieki dziewczynki 🙂

GAWEL
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    tech_kot wrote:

proszę o kontakt

pozdr.

Wyslany …sprawdz priva 8)

magda22
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    tech_kot wrote:

proszę o kontakt

pozdr.[/quote
    mam na imie magda jesli ktos ma ochote na odladniecie katalogu to zapraszam. prosze dzwonic pod nr 07835335082

hrv
    Participant

Poszukuje konsultantki avon z Pudsey, Bramley i okolicy. Prosze o dane kontaktowe na priva.

ela1981
    Participant

w pol-ruskim sklepie na Armley (tym najstarszym) sa katalogi przy kasie, mozna wziasc i zlozyc zamowienie, z tylu jest kontakt

ela1981 wrote:

w pol-ruskim sklepie na Armley (tym najstarszym) sa katalogi przy kasie, mozna wziasc i zlozyc zamowienie, z tylu jest kontakt

podobnie w magdalence w centrum

KwiateK
    Participant
Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.