Strona główna Działy Finanse wymiana drobnych

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    ela1981
    Participant

Hej, takie dziwne pytanie: gdzie w Leeds sa maszyny, ktore wymieniaja drobne pieniazki tzn. wklada sie metalowe a wyciaga papierkowe?
    Szukalam na necie i nic nie moge znalesc (znalazlam dostwce/producenta takich maszyn, ale gdzie one sa w Leeds nie moge). Kolega mi powiedzial, ze gdzies na Headingley widzial, ale gdzie konkretnie nie pamieta, moze w kasynach cos takiego jest 💡 , jakies pomysly ❓ (bank to raczej ostatecznosc)

HardcoR
    Participant

Asda na Pudsey 🙂

Morrisons na Bramley i w Merion Centre.

i pewnie w każdym większym supermarkecie.

za wymianę pobierają prowizję.

slanting_eye
    Członek

w morrisons dostajesz kupon i wydajesz w kasie , prowizjii nie ma

D.P.
    Participant

W kazdym większym supermarkecie to znajdziesz. Najczęściej przy wyjściu lub wejściu. Bardzo proste w obsłudze – instrukcje na ekranie.
    Korzystałem raz w sieci Sainsbury’s, gdzie pobrali jakieś opłaty na charity czy cos tam, około 7%. jak jest gdzie indziej to nie wiem, ale widziałem takie maszyny w Tesco, Saisbury’s, Morisson’s.

Nie dostajesz kasy od ręki. Trzeba iśc do kogoś kto się tym zajmuje ( instrukcje dostaniesz na wydruku z maszyny – czytaj obsługa klienta ) albo możesz ten "kupon" użyc aby zrobic zakupy.

Myśle, że większośc sklepów pobierze cos na opłaty albo jakieś charity, ale mogę sie mylic.

ela1981
    Participant

oo 😯 fajnie dzieki 😀
    chyba musze zmienic okuliste 😉

Sandgirl
    Członek

Zawsze mozna na konto wplacic hehe 😉

ela1981
    Participant

done 😀
    oplata 8 pena z kazdego przeliczonego funta ~ Morrisons na Bramley
    jeszcze raz dzieki

slanting_eye
    Członek

jak wymienialem w morrisons w yorku to bylo bez prowizji,dostalem kupon i wydalem go w kasie

miles
    Członek

zebranie udzialowcow ????

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.