Strona główna Działy Hobby Paintball

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    -=(^ICE^)=-
    Participant

Takie pytanko gra ktos w Leeds lub blisko neigo w paintballa ? Bo przeprowadzam sie tam w sierpniu a jestem fanatykiem tej gry i chetnie bym pogral , i mysle czy zabrac sprzet czy nie jak nikt nie pogrywa

3tna
    Participant

Czesc, posiadamy wlasny sprzet ale jakos malo osob ogolnie gra…
    Mozna sie jakos zgadac ktoregos dnia na jakies granie…

-=(^ICE^)=-
    Participant

aha , a ile osob tak srednio grywa ? jak dla mnie t oz 8 wystarczy by pograc cos zawsze

3tna
    Participant

nas jest 2 o innych nic nie wiem…

-=(^ICE^)=-
    Participant

to kapa z leksza 🙁 , nic sprzet zabiore jak mnie na ltnisku przepuszcza z nim:) to bedzie 3 moze ktos sie jeszcze znajdzie 🙂

Minek
    Członek

Najlepsze miejsce do paitballowej zabawy:

http://www.ypc.co.uk

Polecam, bo byłem i naprawdę świetnie organizują imprezy – zupełnie coś innego niż u Nas w kraju! Pozdrawiam serdecznie

kunegunda
    Participant

tez polecam swietne miejsce

7sisters
    Participant

Gralem raz w laserowa strzelanke, cos jak

http://www.laserpark.co.uk/

Zabawa jeszcze lepsza niz paintball bo nie trzeba nosic zadnych oslon i 'zycie’ traci sie automatycznie. W Kornwalii to bylo, tu niestety nie widzialem.

-=(^ICE^)=-
    Participant

mozna by sie ugadac jakos w sierpniu na poczatku i pojechac do tego centrum, co wy na to ?
    jak mnie na lotnisku przepuszcza z calym sprzetem 30 to 2 weekend moge jusz gdziesz jechac 🙂
    Nie znam pratkycznie Leeds i okolic to na doczepke chetnie bym sie zabral 🙂

Reddbull
    Członek
    100%polak
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    7sisters wrote:

Zabawa jeszcze lepsza niz paintball
    W Kornwalii to bylo, tu niestety nie widzialem.

a może to:
    http://www.cerberusairsoft.co.uk/

M4RQS
    Participant

a moze to’___’ – ja jestem za 'airsoft’ byloby swietnie gdyby zebralo sie kilku 'napalencow’, wiec zbierajmy ekipe! Zglaszam sie jako pierwszy 😉 i czekam na team 😀 pozdrawiam,,

-=(^ICE^)=-
    Participant

ten go balistic nawet ciekawe 🙂

M4RQS
    Participant

Hej! czy ktos moze wie ,zna jakis sklep z ASG(AirSoftGun) w ktorym moglbym kupic 'zabawki’ takich marek jak – Tokyo Marui ,Classic Army lub G&P w Leeds i okolicach lub military shop.
    Troszke 'googlowalem’ i rezultaty marne (tylko wysylka).
    Dzieki za info i pozdrawiaM.

ps. moze Liverpool albo Manchester?

bloodlette
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    -=(^ICE^)=- wrote:

ten go balistic nawet ciekawe 🙂

A owszem, miejsce generalnie spoko:)
    Aczkolwiek, trafila nam sie chyba za duza grupa jak na gry scenariuszowe, bo jakies 30-40 osob :/ Trudno bylo skoordynowac akcje. I zdecydowanie za malo wolnej amerykanki, czuje sie troche niedobiegana, siniakow tez mogloby byc wiecej…;) Wiec powtorka bedzie, ale tym razem raczej wyprobujemy inne miejsce, podobno gdzies pod Doncaster jest cos fajnego.

Natomiast Marshalle w Go Balistic bardzo fajni… 😉

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.