Strona główna Działy Hobby 26/07/08 Roger Sanchez w Leeds

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

http://www.dontstayin.com/uk/leeds/gatecrasher-seven/2008/jul/26/event-177820/chat/k-2694178

czy dla kogos z tutaj zebranych jest to rownie istotne wydarzenie?
    pana chyba przedstawiac nie trzeba… nawet laik slyszal 'another chance’ tudziez 'you can’t change me’. jakkolwiek pan Sanchez na imprezach nie czestuje popowo – halsowymi cukierkami a wyrywa z butow mocnym bitem i basem 😈 😈 😈 polecam goraco!

Sproket
    Członek

No brzmi ciekawie…

Mozna wiedziec gdzie bedzie gral…?
    Moze ktos z forumowiczow pisalby sie na wspolny wypad (w kupie zawsze razniej)?

Pzdr

Anonim
    Gość

gatecrasher seven… klub w samym centrum obok teatru. nie wiem jak tam jest bo nie mialam jeszcze przyjemnosci zawitac. specjalnie wkleilam linka coby mozna bylo szczegolow sie dowiedziec. pozdrawiam

Baggins
    Participant

ja nie slyszalem o tym. lupu-cupu?

Anonim
    Gość

jesli reflektowalbys na minimum wiedzy na temat muzyki house polecam w googlach wpisac Roger Sanchez i zobaczyc co ma do zaprezentowania weteran tego gatunku. lupu cupu dla laika moze i owszem ale raczej w setach lecz podkreslam – dla laika. jesli chodzi o produkcje… lekko, popowo i calkiem przyjemnie<jak na popowo 😉 >. osmielilabym sie nawet powiedziec ze jest to jeden z powaznych guru w tych klimatach.

siwyrb
    Członek

Ja siepisze jak najbardziej 😀 😀 😀 😀
    No to bedzie impreza 😉

Baggins
    Participant

spoko. znaczy sie nie reflektuje, bo nie lubie. ale juz wiem o co chodzi

Indra
    Participant

Ja bym sie przeszla 🙂 Jak sie bedziecie umawiac, dajcie znac 🙂

back2berlin
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Baggins wrote:

dobre:) jesli house to lupu cupu, to hardcore bum bum w tempie o wiele szybszym niz lupu cupu:) rock – brzdek brzdek a klasyczna klawiszem po palcach, lub skrzyp skrzyp;p czy jakos tak:)

a jesli chodzi o impreze to brzmi smacznie, musze sprawdzic w kalendarzu co tam mi wypada:)

slanting_eye
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

back2berlin wrote:

Baggins wrote:

dobre:) jesli house to lupu cupu, to hardcore bum bum w tempie o wiele szybszym niz lupu cupu:) rock – brzdek brzdek a klasyczna klawiszem po palcach, lub skrzyp skrzyp;p czy jakos tak:)

a jesli chodzi o impreze to brzmi smacznie, musze sprawdzic w kalendarzu co tam mi wypada:)[/quote]

jest jeszcze umcyk umcyk 🙂 🙂

Anonim
    Gość

oraz puk puk i klik klik… no no… zapowiada sie na spora polska frekwencja. jeszcze nie wiem czy ktokolwiek z moich znajomych sie pokusi. jesli nie to faktycznie moznaby forumowiczow skrzyknac i zrobic polska taneczna rozpierduche pod didzejka… 👿 👿

Indra
    Participant

alyna666 wrote:

jeszcze nie wiem czy ktokolwiek z moich znajomych sie pokusi. jesli nie to faktycznie moznaby forumowiczow skrzyknac i zrobic polska taneczna rozpierduche pod didzejka… 👿 👿

Forumowicze postanowili nie czekac na decyzje Twoich znajomych i juz sie skrzykuja 😛

Anonim
    Gość

ulala… lepiej kupcie bilety teraz bo moze byc opcja odbicia od bramki ze wzgledu na spora popularnosc eventu. jakie wiec decyzje zapadly?

Indra
    Participant

alyna666 wrote:

ulala… lepiej kupcie bilety teraz bo moze byc opcja odbicia od bramki ze wzgledu na spora popularnosc eventu. jakie wiec decyzje zapadly?

My pewnie idziemy. (Nie)stety nie wiem jakie decyzje zapadly w sztabie Twoich znajomych.

Anonim
    Gość

ehhh…

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.