Strona główna › Działy › Erystyka › Znów przytyki
hahahaah wlasnie sobie poprawilem humor tym tematem 😀 oby tak dalej 😀 czesto tu juz nie zagladam i chyba wiem dlaczego….dla kogos kto nie zagladal tu pare tygodni a potem tu wpada to naprawde widac ze poziom jest coraz bardziej marginalny… 🙄
Jeżeli zamknąłem temat to dlatego że chciałem uniknąć niekończącej się dykusji. Coś tam napisałem może nie potrzebnie 😳 , ale dałem ci okazję do odpowiedzi i zamknąłem, i proszę nie otwierajmy tego znowu w innym miejscu
Redbull ja mysle ze masz jeszcze tube w bagazniku ze jak
pojedziesz do centrum miasta
zwolnisz do 20km/h
pierdupniesz basem
a po chwili zsuna sie na dol przyciemnione szyby
pojawisz sie w okularach przeciwslonecznych
z zelem na glowie
reka wyprostowana w lokciu polozona na kierownicy,
druga natomiast na skrzyni biegów – albo na kolanie dziewczyny(ale to lipa
bo tego za bardzo przchodnie nie zauwaza..)
powoli rytmicznie zaczniesz ruszac glowa w rytm nowego techno
sciagnietego z bearshare. Yeah…
Pozdrawiam:)
hehehe widze, ze myslenie ani tym bardziej czytanie do twoich mocnych stron nie naleza 🙂 Kiedys przy okazji dyskusji z v-tec pisalem,ze nawet radio wymienilem na oryginalne (a mialem z dvd przy kupnie samochodu). Tuby nie mam, przyciemnianych szyb tez nie 🙂 A co do muzyki, mojego stylu ubierania sie i fryzury zupelne pudlo- przykro mi 🙂 Jak widzisz twoje myslenie nie doprowadza cie do niczego pozytecznego wiec moze zajmij sie swoje praca 🙂 i nie mysl za duzo, bo sobie krzywde zrobisz 🙂 Okulary przeciwsloneczne ostatni raz mialem na sobie w wieku ok. 6 lat 🙂 Zelu na wlosy nigdy nie nakladalem 🙂 i techno tez nigdy nie sluchalem…
ale zaloze sie, ze ty masz pelno takich znajomych i stad taka wiedza na ten temat…
Taka piosenka mi sie przypomniala:
Ja w domu telewizor Sony mam
Video Sanyo, na kompakcie gram
Nie jestem cham
Nie, nie, nie, nie jestem cham
Ja domy mam dwa i cztery auta
Nie jestem cham
Ja w swoim mercu komorkowca mam
Karte kodowa oraz szyberdach
Nie jestem cham
Alufelgi w nim i trzy spoilery
Nie jestem cham
Na sztuce to ja sie wybitnie znam
Czytam Chopina, Sienkiewicza gram
Nie jestem cham
Tu Degasa mam i Balzaki dwa
Nie jestem cham
Ja w domu to antyczne srebro mam
I pare ikon starych, mowie ci kicia
Ja nie cham
Nie, nie, nie, on nie jest cham
Sztucery mam dwa
I mysliwskiego psa
Nie jestem cham
On nie jest cham
Nie, nie, ja nie jestem cham
On nie jest cham
O ja nie cham, nie
On nie jest cham
a mi sie przypomniala piosenlka dr.huckenbusha ale jej nie zacytuje 🙂
Amen
redbull spoko luz chlopakom jak to zwykle bywa zal ,zwykla krajowa zlosliwosc nic nowego,ciekawe skad takie piosenki znaja ,ja jej nie slyszalem nigdy
redbull spoko luz chlopakom jak to zwykle bywa zal ,zwykla krajowa zlosliwosc nic nowego,ciekawe skad takie piosenki znaja ,ja jej nie slyszalem nigdy
?????????????????????????????????????
zartujesz
ja sie wcale nie stresuje 🙂
a co do piosenki to pewnie na dozynkach spiewali…
jak na dozynkach spiewali to powinienes znac…?
kurde widze że Wam sie tutaj nudzi chlopaki,po co sie tak przekomarzacie ❓ 🙄 wiem, ze desz pada i nudy, ale to lepiej jakis film obejrzec :p ja juz nie moge sie doczekac jak sciagne sobie kung fu Panda ❗ 8)
Pozdro 😉
HOMO SUM AT NIL HUMANNUM A ME ALIENTE ESSO PUTO
Skoro jestesmy w temacie 'przytyki’: to ten lacinski podpis ma te 3 bledy celowo czy przez pomylke?? Po prostu razi mnie to w oczy niezmiernie – choroba zawodowa 😆 Nie moglem sie powstrzymac…
jak na dozynkach spiewali to powinienes znac…?
skoro juz tak bardzo czepialiscie sie mojego avatara, to pojde w wasze slady i to jednak ty chata powinienes znac wiecej takich piesni…
jak widac malo o swiecie wiesz, bo w miastach sie dozynek nie obchodzi 😉 chyba rodzice zapomnieli ci powiedziec…
Mowisz ze jestes z miasta…??? nie wiedzialem i szacunek
Sorry ale wygladasz jak ze wsi 🙂