Strona główna Działy Erystyka Znów przytyki

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 61)
  • Autor
    Wpisy
    rudy_691
    Członek

hahahaah wlasnie sobie poprawilem humor tym tematem 😀 oby tak dalej 😀 czesto tu juz nie zagladam i chyba wiem dlaczego….dla kogos kto nie zagladal tu pare tygodni a potem tu wpada to naprawde widac ze poziom jest coraz bardziej marginalny… 🙄

v-tec
    Członek

Jeżeli zamknąłem temat to dlatego że chciałem uniknąć niekończącej się dykusji. Coś tam napisałem może nie potrzebnie 😳 , ale dałem ci okazję do odpowiedzi i zamknąłem, i proszę nie otwierajmy tego znowu w innym miejscu

Chata_morgana
    Participant

Redbull ja mysle ze masz jeszcze tube w bagazniku ze jak
    pojedziesz do centrum miasta
    zwolnisz do 20km/h
    pierdupniesz basem
    a po chwili zsuna sie na dol przyciemnione szyby
    pojawisz sie w okularach przeciwslonecznych
    z zelem na glowie
    reka wyprostowana w lokciu polozona na kierownicy,
    druga natomiast na skrzyni biegów – albo na kolanie dziewczyny(ale to lipa
    bo tego za bardzo przchodnie nie zauwaza..)
    powoli rytmicznie zaczniesz ruszac glowa w rytm nowego techno
    sciagnietego z bearshare. Yeah…
    Pozdrawiam:)

Reddbull
    Członek

hehehe widze, ze myslenie ani tym bardziej czytanie do twoich mocnych stron nie naleza 🙂 Kiedys przy okazji dyskusji z v-tec pisalem,ze nawet radio wymienilem na oryginalne (a mialem z dvd przy kupnie samochodu). Tuby nie mam, przyciemnianych szyb tez nie 🙂 A co do muzyki, mojego stylu ubierania sie i fryzury zupelne pudlo- przykro mi 🙂 Jak widzisz twoje myslenie nie doprowadza cie do niczego pozytecznego wiec moze zajmij sie swoje praca 🙂 i nie mysl za duzo, bo sobie krzywde zrobisz 🙂 Okulary przeciwsloneczne ostatni raz mialem na sobie w wieku ok. 6 lat 🙂 Zelu na wlosy nigdy nie nakladalem 🙂 i techno tez nigdy nie sluchalem…
    ale zaloze sie, ze ty masz pelno takich znajomych i stad taka wiedza na ten temat…

7sisters
    Participant

Taka piosenka mi sie przypomniala:

Ja w domu telewizor Sony mam
    Video Sanyo, na kompakcie gram
    Nie jestem cham
    Nie, nie, nie, nie jestem cham
    Ja domy mam dwa i cztery auta
    Nie jestem cham
    Ja w swoim mercu komorkowca mam
    Karte kodowa oraz szyberdach
    Nie jestem cham
    Alufelgi w nim i trzy spoilery
    Nie jestem cham
    Na sztuce to ja sie wybitnie znam
    Czytam Chopina, Sienkiewicza gram
    Nie jestem cham
    Tu Degasa mam i Balzaki dwa
    Nie jestem cham
    Ja w domu to antyczne srebro mam
    I pare ikon starych, mowie ci kicia
    Ja nie cham
    Nie, nie, nie, on nie jest cham
    Sztucery mam dwa
    I mysliwskiego psa
    Nie jestem cham
    On nie jest cham
    Nie, nie, ja nie jestem cham
    On nie jest cham
    O ja nie cham, nie
    On nie jest cham

slanting_eye
    Członek

a mi sie przypomniala piosenlka dr.huckenbusha ale jej nie zacytuje 🙂

Chata_morgana
    Participant

Amen

miles
    Członek

redbull spoko luz chlopakom jak to zwykle bywa zal ,zwykla krajowa zlosliwosc nic nowego,ciekawe skad takie piosenki znaja ,ja jej nie slyszalem nigdy

slanting_eye
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    miles wrote:

redbull spoko luz chlopakom jak to zwykle bywa zal ,zwykla krajowa zlosliwosc nic nowego,ciekawe skad takie piosenki znaja ,ja jej nie slyszalem nigdy

?????????????????????????????????????

zartujesz

Reddbull
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    miles wrote:

ja sie wcale nie stresuje 🙂
    a co do piosenki to pewnie na dozynkach spiewali…

Chata_morgana
    Participant

jak na dozynkach spiewali to powinienes znac…?

ewelin
    Participant

kurde widze że Wam sie tutaj nudzi chlopaki,po co sie tak przekomarzacie ❓ 🙄 wiem, ze desz pada i nudy, ale to lepiej jakis film obejrzec :p ja juz nie moge sie doczekac jak sciagne sobie kung fu Panda ❗ 8)

Pozdro 😉

William
    Członek

miles wrote:

HOMO SUM AT NIL HUMANNUM A ME ALIENTE ESSO PUTO

Skoro jestesmy w temacie 'przytyki’: to ten lacinski podpis ma te 3 bledy celowo czy przez pomylke?? Po prostu razi mnie to w oczy niezmiernie – choroba zawodowa 😆 Nie moglem sie powstrzymac…

Reddbull
    Członek

Chata_morgana wrote:

jak na dozynkach spiewali to powinienes znac…?

skoro juz tak bardzo czepialiscie sie mojego avatara, to pojde w wasze slady i to jednak ty chata powinienes znac wiecej takich piesni…
    jak widac malo o swiecie wiesz, bo w miastach sie dozynek nie obchodzi 😉 chyba rodzice zapomnieli ci powiedziec…

Chata_morgana
    Participant

Mowisz ze jestes z miasta…??? nie wiedzialem i szacunek
    Sorry ale wygladasz jak ze wsi 🙂

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 61)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.