Strona główna › Działy › Erystyka › Znów przytyki
Reddbull wrote:dora750 wrote:Temat nie przemyślany
a tak ladnie pisalas o ortografii i interpunkcji… szkoda, ze sama sie do podstawowych zasad pisowni nie stosujesz 🙂 Chcialbym tylko przypomniec, ze 'nie’ z przymiotnikami piszemy razem (chyba, ze chodzi o przymiotniki i przyslowki w stopniu wyzszym i najwyzszym, co tego watka nie dotyczy) 🙂 [/quote]
zanim zbesztasz Dore – mala uwaga – przemyslany to nie jest przymiotnik a imieslow (przymiotnikowy) 😉 a z nimi nie zawsze pisalo sie partykule "nie" razem 🙂 (do niedawna)
http://lpj.pl/porada9.htm%5B/quote%5D
Tez fakt 🙂 Dzieki za sprostowanie 🙂 Nie mialem zamiaru nikogo zbesztac 🙂 Masz racje to nie jest przymiotnik tylko imieslow przymiotnikowy. Nadal pisze sie to razem, a nie osobno 🙂 I to nie tak od niedawna… bo od 10 lat 🙂
Chata_morgana
Masz racje nie mam nic innego do powiedzenia w tym temacie bo nawet nie wiem o co chodzi 😛 widze tylko, ze bardzo wytykacie 'kolezance’ jej prace…
W jednym z ostatnich postow pisalem cos o wiekszosci polek/polakow to wsiadlo na mnie paru, ze sie czepiam, ze to nie moj interes… szczegolnie v-tec i jeszcze nawet moj obrazek w avatorze komentowal twierdzac, ze nie wiem czym jezdze 🙂
Przykry jestes kolego… raz mowisz, ze kazdy ma swoje zycie i drugiemu nic do tego (kiedy mowa o calej grupie a nie o jednostce) a pozniej wcinasz nos w zycie jednej osoby…
Skoro ty na podstawie czyjegos posta potrafisz stwierdzic, ze ktos ma stresujaca prace… to ja chyba pokusze sie o stwierdzenie, ze cos ci w lozku nie wychodzi… a gdzies i na kims kompleksy przeciez musisz wyladowac 🙂
[quote:d2c9672873]Skoro ty na podstawie czyjegos posta potrafisz stwierdzic, ze ktos ma stresujaca prace… [/quote]
Owszem potrafię. Taki przenikliwy jestem, uwierzysz?
Ponieważ wytknąłem ci kiedyś że tak powiem pewną prostotę, próbujesz udowodnić jaki to nie jesteś wykształcony zwracając uwagę na rzekome błędy. Przyjmij do siebie że jeśli już to jest to zajęcie moderatora. Ale avatara zmieniłeś. Może będą jeszcze z ciebie ludzie 🙂
Redbull nie chce mi sie z toba dyskutowac bo zaraz
wytkniesz ze napisalem nie z imieslowem przymiotnikowym
co jest kompletna transdendencja paradoidalna ktora dziala od 10 lat
jak patrze na twoje zdjecie to mysle ze ty masz w lozku bardzo busy
Pozdrawiam
A co do jej stresujacej pracy – to nie ja to stwierdzilem
ona zalozyla temat, w ktorym bardzo szczegolowo opisala
swoja prace i sama podkreslala ze jest to stresujaca praca
jesli tego nie przeczytales to nie wypowiadaj sie glupio
no prosze a m[powiadaja,ze to ja jestem glownym punktem zapalnym tego forum ,v-tec dadza ci bana za detektywistyczne podejscie do klientow forum wez sie za siebie ,bo cie zaraz zrobia jeszcze jakims homo ,jak juz zaczeli lazic po lozkach??haaa 😀 😀 😀
jak patrze na twoje zdjecie to mysle ze ty masz w lozku bardzo busy
Pozdrawiam
pewne jest ze Redbull ma pecha jesli chodzi o avatary,caly czas sie ktos czepia 😀
haaaahahaa 😀 😀 😀 😀 tez fakt nie mozna sobie nawet zdjecia wrzucic ,ja dalem niebo to powiedzieli ,ze mam delfinka na laptopie pewno hahaha ale sie ubawilem ,spoko warto posluchac daj troszke czasu ,az sie obudza 😀 😀 😀 😀 😀
Ortografie i gramatyke warto znac drodzy panowie, bo jak sie do ich zasad nie stosujecie, to rozmowca moze was nie zrozumiec…
Ortografie i gramatyke warto znac drodzy panowie, bo jak sie do ich zasad nie stosujecie, to rozmowca moze was nie zrozumiec…
jak ma zrozumiec, to zrozumie, jak nie, to nawet przecinki nie pomoga.. 8)
Brawo dla tego pana nademną
julka wrote:Ortografie i gramatyke warto znac drodzy panowie, bo jak sie do ich zasad nie stosujecie, to rozmowca moze was nie zrozumiec…
jak ma zrozumiec, to zrozumie, jak nie, to nawet przecinki nie pomoga.. 8)[/quote]
Tu nie chodzi o przecinki (chociaz ich brak moze naprawde zmienic sens zdania)… Tu chodzi o nie szanowanie jezyka i bledy, ktore wynikaja z lenistwa… ot tyle…
W brudnych ciuchach też można chodzić. Komu co do tego?
jackyl wrote:julka wrote:Ortografie i gramatyke warto znac drodzy panowie, bo jak sie do ich zasad nie stosujecie, to rozmowca moze was nie zrozumiec…
jak ma zrozumiec, to zrozumie, jak nie, to nawet przecinki nie pomoga.. 8)[/quote]
Tu nie chodzi o przecinki (chociaz ich brak moze naprawde zmienic sens zdania)… Tu chodzi o nie szanowanie jezyka i bledy, ktore wynikaja z lenistwa… ot tyle…[/quote]
niektorzy debile jednak nigdy nie zrozumieja 🙂 a kazdy wykret dobry
chata… jak ja patrze na twoj avator… to nic dziwnego, ze wolisz na zmywaku w uk robic 😉
vtec nie przypominam sobie, zebys cokolwiek mi kiedykolwiek wytknal. Jedyne co zrobiles to czepiles sie avatora bo nic madrzejszego nie przyszlo ci do glowy 🙂 nie staram sie nic nikomu udowodnic. Kazdy ocenie wedlug siebie 🙂 Jesli chcialbym cos komus udowodnic to na pewno nie zadnemu z was 🙂
haaaahahaa 😀 😀 😀 😀 tez fakt nie mozna sobie nawet zdjecia wrzucic ,ja dalem niebo to powiedzieli ,ze mam delfinka na laptopie pewno hahaha ale sie ubawilem ,spoko warto posluchac daj troszke czasu ,az sie obudza 😀 😀 😀 😀 😀
to sie ciesz, ze sie vtec nie wysilil na stwierdzenie, ze zoofilem jestes 🙂
mi vtec wmawial, ze golf to nie samochod prawnika (bardzo 'gornolotne’ jest szufladkowanie bo samochodzie- typowe dla polskiej wsi), potem przekonywal, ze moje auto to golf 3 po tuningu 🙂 a na koniec zamknal temat bo nie wiedzial co napisac 🙂 Az strach cos wrzucic jako avata, bo Cie zaraz z blotem mieszaja, probujac dowartosciowac sie w ten sposob.
zgadzam sie z toba calkowicie dlatego nie mam zadnego kotka ani mojej myszki ,ten v-tec taki zmora musze sie przyjrzec poprzednim postom…