Strona główna › Działy › Erystyka › Znów przytyki
julka – jak go zwal tak go zwal to wolnosc slowa dotarla do niektorych hahaa 😀 😀 😀
BIZON -jesli slanting eye chce dzwonic do mnie po nocy to chyba juz zatarto roznice pomiedzy wirtualnym i rzeczywistym swiatem ha 😀 nowe czasy nowy duch 😀 😀 😀 😀
No ja za to uwielbiam to forum wszyscy pospinani i przeżywają jak mrówka okres i naginają ze słownikiem języka polskiego.
cyklop wrote:BIZON -jesli slanting eye chce dzwonic do mnie po nocy to chyba juz zatarto roznice pomiedzy wirtualnym i rzeczywistym swiatem ha 😀 nowe czasy nowy duch 😀 😀 😀 😀
No ja za to uwielbiam to forum wszyscy pospinani i przeżywają jak mrówka okres i naginają ze słownikiem języka polskiego.[/quote]
Naginaja??
Jestes na polskim forum – pisz po polsku, to chyba jasne??
Naginaja – wydaje mi się być jak najbardziej polskim słowem
Naginaja – wydaje mi się być jak najbardziej polskim słowem
Z czy ja gdzies napisalam ze nie jest??
czasem tez i przeginaja ,ale czemu nie>>????hahha 😀 😀 😀
oho julka sie przygotowuje do droczenia hahaha 😀 😀 😀
> Rycerzyku, ja za stara jestem już na zabawę z workiem.
Dora uwierz, na zabawę workiem nigdy nie jest za późno!
Wyluzuj plis. Co ta praca z tobą zrobiła, boshe. Pozostaje mieć nadzieję że skoro zmieniłaś robotę to symptomy szybko ustąpią
,,V-tec” – to obviously moj nick
Dajcie jej spokoj moze jak sie napatrzyla na te worki z domu opieki
to juz na nic nie ma ochoty
Temat nie przemyślany
a tak ladnie pisalas o ortografii i interpunkcji… szkoda, ze sama sie do podstawowych zasad pisowni nie stosujesz 🙂 Chcialbym tylko przypomniec, ze 'nie’ z przymiotnikami piszemy razem (chyba, ze chodzi o przymiotniki i przyslowki w stopniu wyzszym i najwyzszym, co tego watka nie dotyczy) 🙂
Co ta praca z tobą zrobiła, boshe.
i jeszcze pOkEmOn sie trafil…
No ja za to uwielbiam to forum wszyscy pospinani i przeżywają jak mrówka okres i naginają ze słownikiem języka polskiego.
e, e, e no nie tak wszyscy………
ja tam jestem……. rozpieta 😉 , moze dlatego, ze forum (mimo, ze tu pisze od dawna) ma dla mnie znikome znaczenie, co i innym radze zastosowac, bo faktycznie ostatnio to jakies zbiorowe przytyczki sa w modzie (co staje sie nudne)
piateczek mamy 8) 😀 🙂
dora750 wrote:Temat nie przemyślany
a tak ladnie pisalas o ortografii i interpunkcji… szkoda, ze sama sie do podstawowych zasad pisowni nie stosujesz 🙂 Chcialbym tylko przypomniec, ze 'nie’ z przymiotnikami piszemy razem (chyba, ze chodzi o przymiotniki i przyslowki w stopniu wyzszym i najwyzszym, co tego watka nie dotyczy) 🙂 [/quote]
zanim zbesztasz Dore – mala uwaga – przemyslany to nie jest przymiotnik a imieslow (przymiotnikowy) 😉 a z nimi nie zawsze pisalo sie partykule "nie" razem 🙂 (do niedawna)
zamiast za sprawdzanie ortografii byscie sie wzieli za jakies bardziej przyziemne sprawy bufony jedne,a juz ten v-tec to po prostu porazka ,jak masz klopot to pisz do mnie a nie do dziewczyny sie przyczepiles ,nie wiem,czy zauwazyliscie ,ale jestescie jak te sepy jak tylkmo sie pojawi ktos nowy na forum z innym zdaniem niz wy to zaraz probujecie go zajebac ,spoko luzu troche ,to nie jest miejsce tylko dla was i kazdy ma prawo do innego zdania ha howk ,powiedzialem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Co do ortografii to przyczepiaja sie ci ludzie, którzy nie maja
co powiedziec ani zadnego argumentu do obrony
wtedy ni z gruchy ni z pietruchy wyskakuje ci ze
jestes tumanem skonczonym bo zamiast ,,ó” napisales ,,o”
skonczony idiotyzm, zal mi takich ludzi
przejrzalem wiecej tematow na forum i ta sprawa pojawia sie
bardzo czesto kiedy ktos juz nie wie co napisac
wytykanie bledow ortograficznych stalo sie ostatnia ale jakze
spruchniala deska ratunku dla zalosnych zdesperowanych maslaków
do tego ,zeby nie slownik to by w zyciu nie wiedzieli jak poprawnie sie piszehhaaa 😀 😀 😀 😀