Strona główna Działy Erystyka Znów przytyki

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 31)
  • Autor
    Wpisy
    cyklop
    Participant

julka – jak go zwal tak go zwal to wolnosc slowa dotarla do niektorych hahaa 😀 😀 😀

B.i.z.o.n
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    cyklop wrote:

BIZON -jesli slanting eye chce dzwonic do mnie po nocy to chyba juz zatarto roznice pomiedzy wirtualnym i rzeczywistym swiatem ha 😀 nowe czasy nowy duch 😀 😀 😀 😀

No ja za to uwielbiam to forum wszyscy pospinani i przeżywają jak mrówka okres i naginają ze słownikiem języka polskiego.

julka
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

B.i.z.o.n wrote:

cyklop wrote:

BIZON -jesli slanting eye chce dzwonic do mnie po nocy to chyba juz zatarto roznice pomiedzy wirtualnym i rzeczywistym swiatem ha 😀 nowe czasy nowy duch 😀 😀 😀 😀

No ja za to uwielbiam to forum wszyscy pospinani i przeżywają jak mrówka okres i naginają ze słownikiem języka polskiego.[/quote]

Naginaja??

Jestes na polskim forum – pisz po polsku, to chyba jasne??

B.i.z.o.n
    Participant

Naginaja – wydaje mi się być jak najbardziej polskim słowem

julka
    Participant

B.i.z.o.n wrote:

Naginaja – wydaje mi się być jak najbardziej polskim słowem

Z czy ja gdzies napisalam ze nie jest??

cyklop
    Participant

czasem tez i przeginaja ,ale czemu nie>>????hahha 😀 😀 😀

cyklop
    Participant

oho julka sie przygotowuje do droczenia hahaha 😀 😀 😀

v-tec
    Członek

> Rycerzyku, ja za stara jestem już na zabawę z workiem.

Dora uwierz, na zabawę workiem nigdy nie jest za późno!
    Wyluzuj plis. Co ta praca z tobą zrobiła, boshe. Pozostaje mieć nadzieję że skoro zmieniłaś robotę to symptomy szybko ustąpią

Chata_morgana
    Participant

,,V-tec” – to obviously moj nick
    Dajcie jej spokoj moze jak sie napatrzyla na te worki z domu opieki
    to juz na nic nie ma ochoty

Reddbull
    Członek

dora750 wrote:

Temat nie przemyślany

a tak ladnie pisalas o ortografii i interpunkcji… szkoda, ze sama sie do podstawowych zasad pisowni nie stosujesz 🙂 Chcialbym tylko przypomniec, ze 'nie’ z przymiotnikami piszemy razem (chyba, ze chodzi o przymiotniki i przyslowki w stopniu wyzszym i najwyzszym, co tego watka nie dotyczy) 🙂

v-tec wrote:

Co ta praca z tobą zrobiła, boshe.

i jeszcze pOkEmOn sie trafil…

ela1981
    Participant

B.i.z.o.n wrote:

No ja za to uwielbiam to forum wszyscy pospinani i przeżywają jak mrówka okres i naginają ze słownikiem języka polskiego.

e, e, e no nie tak wszyscy………
    ja tam jestem……. rozpieta 😉 , moze dlatego, ze forum (mimo, ze tu pisze od dawna) ma dla mnie znikome znaczenie, co i innym radze zastosowac, bo faktycznie ostatnio to jakies zbiorowe przytyczki sa w modzie (co staje sie nudne)
    piateczek mamy 8) 😀 🙂

Malgon
    Participant

Reddbull wrote:

dora750 wrote:

Temat nie przemyślany

a tak ladnie pisalas o ortografii i interpunkcji… szkoda, ze sama sie do podstawowych zasad pisowni nie stosujesz 🙂 Chcialbym tylko przypomniec, ze 'nie’ z przymiotnikami piszemy razem (chyba, ze chodzi o przymiotniki i przyslowki w stopniu wyzszym i najwyzszym, co tego watka nie dotyczy) 🙂 [/quote]

zanim zbesztasz Dore – mala uwaga – przemyslany to nie jest przymiotnik a imieslow (przymiotnikowy) 😉 a z nimi nie zawsze pisalo sie partykule "nie" razem 🙂 (do niedawna)

http://lpj.pl/porada9.htm

cyklop
    Participant

zamiast za sprawdzanie ortografii byscie sie wzieli za jakies bardziej przyziemne sprawy bufony jedne,a juz ten v-tec to po prostu porazka ,jak masz klopot to pisz do mnie a nie do dziewczyny sie przyczepiles ,nie wiem,czy zauwazyliscie ,ale jestescie jak te sepy jak tylkmo sie pojawi ktos nowy na forum z innym zdaniem niz wy to zaraz probujecie go zajebac ,spoko luzu troche ,to nie jest miejsce tylko dla was i kazdy ma prawo do innego zdania ha howk ,powiedzialem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Chata_morgana
    Participant

Co do ortografii to przyczepiaja sie ci ludzie, którzy nie maja
    co powiedziec ani zadnego argumentu do obrony
    wtedy ni z gruchy ni z pietruchy wyskakuje ci ze
    jestes tumanem skonczonym bo zamiast ,,ó” napisales ,,o”
    skonczony idiotyzm, zal mi takich ludzi
    przejrzalem wiecej tematow na forum i ta sprawa pojawia sie
    bardzo czesto kiedy ktos juz nie wie co napisac
    wytykanie bledow ortograficznych stalo sie ostatnia ale jakze
    spruchniala deska ratunku dla zalosnych zdesperowanych maslaków

cyklop
    Participant

do tego ,zeby nie slownik to by w zyciu nie wiedzieli jak poprawnie sie piszehhaaa 😀 😀 😀 😀

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 31)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.