Strona główna Działy Erystyka Znów przytyki

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    B.i.z.o.n wrote:

"Rycerzyku, ja za stara jestem już na zabawę z workiem" ale na tyle głupia by się przekomarzać na forum hahaha

Czy ja ci ubliżam??? 😕

B.i.z.o.n
    Participant

nie

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    B.i.z.o.n wrote:

nie

To dlaczego ty mnie ubliżasz? Ja nie prosiłam o tworzenie tego tematu i wywoływanie w topicu publicznie mojego nicka po to, aby inni mogli mnie publicznie poniżać. Proszę o usunięcie mojego nicka z tematu tego postu! To jest dyskryminacja i publiczne poniżanie. Bawi was to???

B.i.z.o.n
    Participant

No mnie bawi starsznie jak ktoś wdaje się w jakieś bezsensowne kłotnie a jego argumentem jest to że ktoś nie przestrzega orotgrafi gramatyki itp na jakimś forum. Beka to mało. Dlatego napisałem co napisałem

Anonim
    Gość

Nie ma to jak kogoś zeszmacić na erystyce, bo przecież z kimś się ściął gdzieś indziej, to znaczy że jest głupim śmieciem.

Dzięki.

Cześć. Mam nadzieję, że się dobrze bawicie.

B.i.z.o.n
    Participant

Cześć <papa>

Uxbridge
    Członek

Dora, nie denerwuj sie. Taki mamy zwyczaj na forum, ze polajanki z tematow merytorycznych przenoszone sa do osobnych watkow w Erystyce. Bez wzgledu na to kto w tych polajankach bierze udzial i kto je prowokuje. Temat utworzyl i podzielil albo Hardcor, bo on jest moderatorem dzialu "Praca" albo zapewne administrator (bo Hardcor sie od dawna nie pojawia). Ale zrobil to nie po to zeby Cie pietnowac, tylko zeby odsmiecic merytoryczny watek. A tytul zapewne dal przypadkowo bo to mu przyszlo do glowy. Teraz zmienic go moze tylko moderator Erystyki czyli Malgon (lub administrator). Pusc priva do Malgon, na pewno to zrobi.

Anonim
    Gość

B.i.z.o.n
    Participant

Ona na serio to przeżywa ale jaja wirtualny świat zmieszał się z realnym.

Chata_morgana
    Participant

Poskarz sie jeszcze mamie,
    jak twoimi argumentami sa czyjes bledy ortograficzne
    to dlaczego sie teraz dziwisz ze wyszlas na idiotke?
    A zaraz pewnie zarzucisz mi ze B.i.z.o.n to jest moj kolejny nick ktory
    stworzylem i w ogole pol forum to moje nicki (odebralem twoja wiadomosc jak zalogowalem sie na nicku ,,malgon”:):):))
    mowilem ci zebys skonczyla sprawe bo nie prowadzi do niczego
    i z kazdym postem osmieszasz sie bo próbujesz postawic sie w sytuacji
    osoby wszechwiedzacej i nikt ci nie powinien zwracac uwagi
    bo od razu go nazwiesz tumanem.
    P.S jezeli jestes taka stara to.. loboga pobaw sie z wnusiem

cyklop
    Participant

czekaj hata wuja toma daj jakies namiary na sklep chociaz post code ,dam i tobie poboksowac ,jesli wiesz jak sie trzyma garde???hahaa 😀 😀 😀

julka
    Participant

Idiotyzm. Co tu sie do cholery porobilo????

cyklop
    Participant

nowe porzadki zaprowadzamy ,rewolucja kulturalna hahaha 😀 😀 😀 😀

julka
    Participant

cyklop wrote:

nowe porzadki zaprowadzamy ,rewolucja kulturalna hahaha 😀 😀 😀 😀

chyba recesja…

cyklop
    Participant

BIZON -jesli slanting eye chce dzwonic do mnie po nocy to chyba juz zatarto roznice pomiedzy wirtualnym i rzeczywistym swiatem ha 😀 nowe czasy nowy duch 😀 😀 😀 😀

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.